Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Teri bi trebalo da ima platu 175.000 nedeljno 

i ja za te pare nikad ne bih napustio Čelzi,ono,najlepše je u životu kad radiš nešto što voliš i još si debelo plaćen za to

ja ne mogu da vam zabranim da navijate na "takav način" sa emocijama i šta ti ja znam ali ja vam samo iznosim činjenice

ja ne vidim tu ništa loše,čak šta više podržavam politiku kluba(progresivno smanjivanje plata) da zadrži legende u klubu,al jbt ne možeš ti sa 35 igrati isto kao sa 23,ajd za Terija ne mogu ništa loše da kažem,on se preporodio od kad se Murinjo vratio i zaslužuje taj novi ugovor pod istim uslovima,medjutim kod nekih igrača se ipak vidi pad u igru i tu nema ništa lošeg,jbg godine su godine i ja sam za to da se takvi igrači zadrže ali sa manjom platom

pa ne mogu te isto plaćati ako si mi ranije igrao svaku utakmicu sa sad si squad igrač,primer za to je Drogba koji sad ima oko 60.000 i to je za poštovanje

na drugu stranu Lampardu je,ponovo se vraćam na njega,zinulo dupe za pare,a neki klubovi kao što je Siti imaju drugačiju politika poslovanja od nas,tamo će i igrač koji sedi cele godine na klupi imati veću platu nego neki naš prvotimac

ja zato Lampardu ništa ne zameram,jbg igralo mu se još na top nivou a imao je nekog da ga plati za to debelo,ok bilo je lepo dok je trajalo al nemoj molim te posle nejgov otac da dodje i pušta nam neke priče kako on voli ovaj klub,to je tolko licemerno,ono jbt ćuti i smrdi i niko te neće dirati a ne ovo oćeš da se jebeš a nećeš da ti udje kad moram prosto da se izrazim

još mogu da dodam na kraju da većina navija čelzija ne zna kako je kupljen klub,kako je Roman sebe obezbedio za svaki slučaj i može tražiti svoje pare nazad u svakom trenutku 

što su ovi iz kluba demantovali na službenoj stranici još 2010 godina nakon što su se pojavile priče o tome u telegrafu,gardijana

s tim da je fala kurcu valjda zavoleo klub u medjuvremenu pa se to ,bar se ja nadam nikada neće desiti a i ako dodje do toga,sad je Čelzi dosta napredovao pa i ako se proda klub neće biti problem da se te pare vrate

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Chiba
Ta prica oko Terryevog ugovora je bila 2009. cini mi se, tad ga je intenzivno trazio City (Mark Hughes ih vodio :D )
Ovi nasi mu povecali platu, moze se gledati da je nagradjena njegova lojalnost, a moze se reci da je on izmuzao taj novac od kluba. Medjutim, vidjelo se i prosle sezone kad je potpisao novi ugovor da je pristao na puno manje love i da je pravi Celzijevac.

Sto se Branislava tice, on je jako postovan u klubu i vole ga svi tako da je obostran interes da on nastupa za nas sve dok moze.

General Ivanovic. Drogba i Bane, dalje nema, ikone.

Šta je fazon sa držanjem za uho :D

tyson je holyfielda ugrizo za uvo, a bane je optuzen za ujedanje igraca za rame

slucajnost? ne bih reko

Srbin u prvi plan ističe fantastičnu asistenciju Gerija Kejhila koji ga je petom pronašao u srcu šesnaestarca domaćih, ali uprkos insistiranju novinara nije hteo da oda tajnu svoje efikasnosti.

“Ako vam kažem, onda to više neće biti tajna”, u šali je prokomentarisao kapiten srpskog nacionalnog tima.

“Ovo je važan gol za tim. Odigrali smo dobro, imali veći posed lopte u prvom poluvremenu i zaslužili smo pozitivan rezultat iz prvog meča. Mislim da imamo malu psihološku prednost pred revanš, ali ne smemo da se opustimo”, poručio je Murinjovspecijalista za velike utakmice.

Kad bi me pitali koji je to igrač od 2008. pa do dana današnjeg (znači u posljednjih 7 godina) najkonstantniji u Chelseaju poslije Čecha bez sumnje bih rekao Ivanović. Igrač koji je uvijek na vrhunskom nivou i koji ne oscilira u formi i kvaliteti. U ovih 7 godina bi se na prste jedne ruke moglo izbrojati koliko je imao loših utakmica. Na prste JEDNE ruke ljudi moji. Nijedan igrač u nas sigurno nema tako dobru statistiku.

"Iako je povređen odigrao meč sa Liverpulom, a to je onaj sa čuvenom okrvavljenom kopačkom, nije želeo da propusti naredni duel Čelsija. Protiv Mančester sitija odigrao je svoj tristoti meč u plavom dresu (dvestoti u Premijer ligi). Želeo je da dres i kopačke sa tog meča urami kao podsetnik na put od trnja do zvezda, ali to se neće dogoditi. Nekome je bilo zanimljivo da mu obije automobil i ukrade suvenir koji je želeo da sačuva za sebe. Ni od toga nije napravio problem."

Za ovo nisam jbt,šta je ReLo nisi objavio?

Koji mu je kurac vise, nek se drzi obrane i nek ne prelazi centar, nastavi li pravit ovakva sranja svaku utakmicu Costa se nece pomaknit sa 17 golova..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.