Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Odlican danas u prvom poluvremenu su se svi napadi vrtili oko njega .Steta sto nije imao srece gol da metne ,dva puta je bio blizu al oba puta za dlaku :) Mozda je i bolje sto nije dao danas gol nek ga da PSG -u u utorak :D 

Nije vise ni zanimljivo pisati kada je konstatno dobar,ali da je stena i tenk,jeste,da ostavlja srce na terenu,ostavlja. Ovakav se retko radja.

Napokon bi Azpi u polufinalu moga igrat na prirodnoj poziciji. 

To jedino može biti minus jer na lijevom boku čovjek igra bez greške .. a pitanje je koliko je A. Cole spreman, i ne sjećam se kad je prije onih nekoliko minuta protiv Stoke-a igrao :/

Vazno je da Bane bude spreman da kara u finalu :) 

Eto'o: Sto mi nisi dodao maloprije ovdje?

Bane: Gdje? Ovdje? Nisam te vidio.

Eto'o: A nemoj prditi bemu cecu.

Bane: Hajd sljedeca tebi ide.

Etoo: Hajd bit cu 'vamo.

Bane: Haj al nemoj daleko znas kako me idu duge lopte..

Branislav Ivanović je ove sezone osvojio 39 vazdušnih duela u Ligi šampion ove sezone što je najmanje za 10 više od bilo kog drugog fudbalera u Evropi.

Danas odlican ,mozda i najbolji igrac na terenu .Pozadi mu nije bilo premca ,a u napadu opasan ,dao dvije sjajne asistencije ali ih nije imao ko iskoristit .Prvo za Salaha a onda i za Dembaru . 

Pirlo u autobigrafiji. 

O Čelsiju

"Dogovorio sam se sa njima, ali je Berluskoni sprečio da odem. Anćeloti je čovek koga volim, dobra osoba, ma proveo sam najveći deo karijere sa njim. Osećate da ćete dati sve za takvog čoveka. Zato sam želeo u London.

Ali, pozvao me Berluskoni.

"Nemoj, prodali smo Kaku, ti si simbol tima, ne možeš da odeš", rekao mi je gazda.

"Ali, oni mi nude ugovor na četiri sezone, 5 miliona, nije do para, ali do dužine ugovora jeste", odgovorio sam.

"Lako ćeš se dogovoriti sa Galijanijem oko novog ugovora, ne možeš da odeš, ne u ovom trenutku, to bi bilo pogubno za naš imidž", ponavljao je Berluskoni.

"Uz to tražili su od Čelsija da kao deo dogovora Bane Ivanović dođe u Milan, a Englezi nisu hteli ni da čuju.

Ostao sam, i onda, su mi predložii da potpišem ugovor na jednu godinu, kao star sam. Nisam se osećao tako. Uz to, Alegri je smatrao da ne mogu da igram više kao plej ispred odbrane, da trčim dovoljno. Ma, mislili su da sam gotov, nije mi bilo jasno. Zahvalio sam se Galijaniju, poželeo mu sreću i prihvatio ponudu Juventusa na tri sezone.

Poenta price je da su celnici Chelsea-ja i tada Baneta cenili dovoljno da ga ne menjaju za fudbalskog velemajstora kakav je Pirlo, a ne kako mrtvi Milan tretira svoje igrace.

Poenta price je da su celnici Chelsea-ja i tada Baneta cenili dovoljno da ga ne menjaju za fudbalskog velemajstora kakav je Pirlo, a ne kako mrtvi Milan tretira svoje igrace.

Bas to ;)

Da je Pirlo htio u Chelsea, a da je Bane bio uvjet, pa naši bi ga na rukama odnijeli u Milano.

Da je Pirlo htio u Chelsea, a da je Bane bio uvjet, pa naši bi ga na rukama odnijeli u Milano.

Ja ne znam da l si ti nepismen. 

Pirlo u autobigrafiji. 

O Čelsiju

"Dogovorio sam se sa njima, ali je Berluskoni sprečio da odem. Anćeloti je čovek koga volim, dobra osoba, ma proveo sam najveći deo karijere sa njim. Osećate da ćete dati sve za takvog čoveka. Zato sam želeo u London.

Eto, sad nema sanse da ne vidis.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.