19. august 2012.14 god. comment_72117 Branislav golgeter. Fina gesta poslije toga. Inače defanzivno me nije oduševio, doduše nije imao pokrivanje kao Cole od Bertranda ali dosta je plivao pozadi. Mora to bolje, evo dolazi Azpili pa da vidimo šta će biti od njih. Očekujem da podijele minutažu, nešto slično kao Cole-Bridge tandem pod Mourinhom. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72156 Odličan gol, u stilu Ramiresa ;D Izvinio se za ono protiv Šitija.. Solidna partija, al što jest jest, izjebao ga je Moses par puta i to ono baš poštenski. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72226 Moses mu je stvorio dosta problema, ali sve u svemu solidna partija i lijep gol. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72239 [quote name='Wisey' timestamp='1345417457' post='72117'] Branislav golgeter. Fina gesta poslije toga. Inače defanzivno me nije oduševio, doduše nije imao pokrivanje kao Cole od Bertranda ali dosta je plivao pozadi. Mora to bolje, evo dolazi Azpili pa da vidimo šta će biti od njih. Očekujem da podijele minutažu, nešto slično kao Cole-Bridge tandem pod Mourinhom. [/quote] Brzo krilo, okrenuto prema golu je uvek u prednosti nad sporijim bekom, koji mora da gleda ka njemu. Najveci Banetov adut je dobro pozicioniranje i pozrtvovanost. Kad protivnicki igrac zaustavi loptu, pre nego sto nastavi akciju vrlo retko prolazi pored Baneta. U punom trku je vec druga stvar. Zato u vecini slucajeva Bane usmerava igraca ka aut liniji, kako bi iznudio pokusaj centarsuta. Cech i stoperi odlicno reaguju na takve pokusaje, i na utakmici sa Wiganom se to pokazalo kao efikasan nacin odbrane. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72241 U drugoj minuti sjajno je istrčao i stigla je nagrada. U odbrani Moses mu je pravio dosta problema. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72268 Bravo Bane,veliki si igrac i covjek! Ja ti oprastam crveni karton protiv Sitija :). Nisam gledao utakmicu (protiv Vigana)tako da ne mogu komentarisati partiju. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72325 Evo i snimka gola. http://www.youtube.com/watch?v=qC6EisgdDU8 Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72346 [quote name='Whisper#2' timestamp='1345482576' post='72325'] Evo i snimka gola. [media]http://www.youtube.com/watch?v=qC6EisgdDU8[/media] [/quote] Ova akcija je perfekcija.... od samog Ivanovica koji je imao nos da je to prilika za gol i kad je lukavo potegao prema naprijed do Hazarda koji je okrenuo svog branica ko neku lutkicu... Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72351 wh Zato mu ne smiješ dozvoliti da primi loptu. Moraš biti uz njega non-stop jer kad se okrene ako je brži od tebe, onda je u velikoj prednosti i ti si kao bek donji. Znam ovo jer sam dugo igrao beka, i lijevo i desno. Isto tako, ne smije se ostavljati previše prostora između stopera i beka jer tu onda ide utrčavanje i obojica ispadaju. Desilo se par puta Ivanoviću jučer, zato spominjem. Očekujem podizanje forme, bit će zanimljivo kad Cesar dođe. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72373 [quote name='Wisey' timestamp='1345489433' post='72351'] wh Zato mu ne smiješ dozvoliti da primi loptu. Moraš biti uz njega non-stop jer kad se okrene ako je brži od tebe, onda je u velikoj prednosti i ti si kao bek donji. Znam ovo jer sam dugo igrao beka, i lijevo i desno. Isto tako, ne smije se ostavljati previše prostora između stopera i beka jer tu onda ide utrčavanje i obojica ispadaju. Desilo se par puta Ivanoviću jučer, zato spominjem. Očekujem podizanje forme, bit će zanimljivo kad Cesar dođe. [/quote] Koliko sam ja video oba nasa beka igraju odbranu na isti nacin - usmeravanje protivnika ka aut liniji i centarsutu. znaci stoje dalje od igraca, i glavni cilj im je da se isti ne probije ka sredini. Takav je barem moj utisak. A i odbrana nije timski nastelovana kako treba, i to je primetno. Na mahove deluju nedefinisani, kao da ni njima nije jasno sta ko treba da igra. Bas me zanima kako ce Bane reagovati na konkurenciju... Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72375 Cole stoji puno bliže igraču, da se to primijetiti i po broju presječenih pasova te oduzetih lopti. Ivanović pušta igrača da centrira što je ok kad baš ne možeš ništa drugo napraviti, ali znali smo mi tako golove primati. Pada mi na pamet iz prošle sezone treći gol ManUa na SB-u kad je Bane pustio Giggsa da se namješta do mile volje. A onda pravo krilo sa pravim centaršutem to kažnjava. Prijavi
20. august 2012.14 god. comment_72413 [quote name='Wisey' timestamp='1345492693' post='72375'] Cole stoji puno bliže igraču, da se to primijetiti i po broju presječenih pasova te oduzetih lopti. Ivanović pušta igrača da centrira što je ok kad baš ne možeš ništa drugo napraviti, ali znali smo mi tako golove primati. Pada mi na pamet iz prošle sezone treći gol ManUa na SB-u kad je Bane pustio Giggsa da se namješta do mile volje. A onda pravo krilo sa pravim centaršutem to kažnjava. [/quote] Znaci trebao je u Real otici.... Prijavi
21. august 2012.14 god. comment_72474 Sjajan sprint od 85 yardi i onda mirna realizacija.Nešto što se ne viđa svaki dan. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72910 opet loša partija unatoč golu u napadu 2 stvarno jeftino prodane lopte u obrani loše vidjet ćemo kako će izgledati kad Cesar stigne, jer ako ovako nastavi, vrlo lako bi mogao i izgubiti mjesto u timu Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72947 Kritikovao sam ga(koliko god to ne verovatno zvucalo) na temi o utakmici, mrzi me i ovde... Njemu treba zdrava konkurencija vise nego seS... Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72957 [img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/3409_467522673287954_1374733474_n.jpg[/img] Upravo. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72992 Najbolji strijelac, al u defenzivi nikako nije zadovoljio za sada. Valjda će biti bolji kada Cesar dođe i zaoštri konkurenciju malo. Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72994 slazem se sa svima koji su rekli da je danas bio los u defanzivi na tome mora poraditi dosta a nije nesto ni ponudio naprijed osim one kontre kad je ubacio loptu na prazan gol Prijavi
22. august 2012.14 god. comment_72997 Ponovno dobro istrčavanje i realizacija,zbilja je sjajan u tome no dobro je netko rekao obrana prilično raštimana. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73071 ko bi reka da ce nam branic bit najbolji strijelac lige. bane postao vrsni napadac a u obrani nije na top nivou i uspot lose dodaje tako da nam je desna strana izgledala uzas Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73115 Mora popraviti defanzivu, tu igra dosta nekarakteristicno za njega. Zasad to nadoknadjuje odlicnom igri prema naprijed i golovima, ali mora koncentraciju vratiti na prijasnji nivo. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73150 Od onoliko igraca otkut bane gore da mu hazard doda xD koji car Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73161 Sve ste vec dobro napisali,ne bih da se ponavljam. Ali popravice se on u to sam siguran. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73172 Ako se Torres ili Sturridge, ne daj bože, povrede ili suspenzija, zašto bi trebali kupovati novog špica? Evo Baneta, ja mislim kad bi igrao špica davao bi po 30 golova u sezonu! Svaka čast Bane, 2/2 Samo treba malo defanzivu popraviti, konkurencije ti treba. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.