Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

ljudi, samo opušteno. Start je bio oštar, ali se ne daje crveni, pogotovu u BPL. Bane, odlična utakmica!
[quote name='Spaha' timestamp='1351447639' post='85603']
kako je moguce da je ono crveni, pa jedva je dotakao lika, a nek ide u vraga sve, ne znam vise ni sto da kazem, nemam vise snage
[/quote]

crveni je opravdan, budimo posteni, sve ostalo je velika predstava FA, sramota...
Nije crveni, start je za žuti, ipak je ovo Engleska liga, a ne Španija gde se dobija žuti za maženje dlaka po nogama.
Crveni je dobio zato što je rušio Younga u izglednoj situaciji a ne zbog oštrine starta. Iako se na snimkama vidi da nije bilo kontakta.
recite šta oćete, ali ovo je čisto simuliranje...

[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/1351445046858.gif[/img]

[img]http://www.101greatgoals.com/wp-content/gallery/gimages/1351444900890.gif[/img]

ako je i bilo kontakta, bilo ga je tek NAKON što je young počeo padati
Smeće jedno, umro dabogda, lopov gaychesterski
[quote name='Zxenox' timestamp='1351448517' post='85622']
Nije crveni, start je za žuti, ipak je ovo Engleska liga, a ne Španija gde se dobija žuti za [b]maženje dlaka po nogama[/b].
[/quote]

xaxaxaxaxa ako si ti normalan...............
Takva je situacija bila da je Young išao iznuditi crveni karton više nego što je Bane išao napraviti faul. Nažalost, u tome je uspio. Mislim da je situacija diskutabilna, nije toliko očigledno. Oni će naravno reći da jest, ali boli me harbija.
Mada, mišljenja sam da bi bolje bilo da ga je pustio, pa neka i da gol. Opet bismo mi bili jači i sigurno bi uzeli nešto iz tekme. Na kraju krajeva, uopće ne mislim da je ta situacija prelomila utakmicu kako alkos kaže. Mi sa 10 protiv 11 bi odigrali na želju i borbu, 100% sam uvjeren da ne bi izgubili.

Koliko znam, direktan crveni je 3 utakmice automatski iako na oficijalnom siteu piše samo jedna.
Zna Yound izsimulirati, al ovo je dobro uradio, ubacio se ispred Ivanovića i samo se bacio.

Žao mi Baneta, došlo mu da plače kad ga je isključio..
Bane kada je dobio crveni uopće nije reagirao pretjerano, samo je otišao van. Sad, je li on tako jak u glavi da se ne ide raspravljati s debilom od suca ili je mislio da je karton opravdan, tko zna.
pa ne verujem da ce dobiti 3 utakmice neigranja zbog ovoga,verovatno samo jednu...a ovaj esli jang je takvo govno od igraca da ja nemam reci.svi po engleskoj pljuju suareza a ovaj ljigavac je 6 puta veci simulator
Dobio je samo jednu utakmicu suspenzije i nju će odraditi na tekmi protiv Gaychestera u srijedu koliko ja znam.

Po meni je ono više navlačilo na simuliranje Younga, a ne prekršaj Baneta, ali šta nam sada to pomaže.
Normalno je grešiti, ali fudbaleri su to, njima više od toga nije potrebno. <: No, bolje priča od Toresa, a Hazardov engleski da ne spominjem. :D
Jednostavno, beskompromisno, bez kompliciranja. Nije mogao bolje, osvojio je masu duela i opravdao ukazano mu povjerenje na stoperskoj poziciji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.