1. septembar 2012.14 god. comment_76237 Dio njegove krivice snosei Lampard te Ramires koji su zaboravljali na defenzivne zadatke i uzrokovali višak nepokrivenih igrača na našoj polovici. No ipak, Bane nije pokazao nimalo želje za igrom danas. Bio je katastrofalan i jedva ga čekam vidjeti na klupi, a Azpilicuetu na terenu. Malo će onda razmisliti o sebi i o svemu oko sebe u klubu i valjda shvatiti da plaću koju dobiva treba i zaslužiti. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76264 [quote name='Brane' timestamp='1346462061' post='76237'] Dio njegove krivice snosei Lampard te Ramires koji su zaboravljali na defenzivne zadatke i uzrokovali višak nepokrivenih igrača na našoj polovici. No ipak, Bane nije pokazao nimalo želje za igrom danas. Bio je katastrofalan i jedva ga čekam vidjeti na klupi, a Azpilicuetu na terenu. Malo će onda razmisliti o sebi i o svemu oko sebe u klubu i valjda shvatiti da plaću koju dobiva treba i zaslužiti. [/quote] Nikad ga nisam video onako nezainteresovanog za fudbal... A pratim ga jos od U21 reprezentacije, kada je vodio momke do dva finala EP... Od pocetka sezone je rastrojen, mentalno nije prisutan na terenu... Ne verujem da je u pitanju zelja za odlaskom, on je jako iskren i realan, i siguran sam da bi izrazio svoju zelju za novim izazovom i u javnosti. Mislim da su u pitanju neki licni problemi, jer se vidi da mu je glava na nekom sasvim drugom mestu. Sta god bilo, nadam se da ce ga Robbie malo odmoriti i da ce on uspeti da resi to sto ga muci, jer je Plavcima preko potreban. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76281 Sinoć je bio kriminalan. Desna strana je bila propuh žešći (naravno to nije samo njegova krivica). Nezainteresiran i bez ikake želje, doduše takva je i cijela momčad bila. Bane bi sad trebao na klupu da mu dođe iz dupeta u glavu i da shvati da nema zacementirano mjesto u prvoj postavi nego da mora sitsnut i igrat ko lud! Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76288 [font="Verdana"][color="#000000"][size=3]Bane treba malo klupicu grijat, netko je spomenuo, čovjek nas je koštao dva trofeja već, ajde ovaj drugi nije sve njegova krivica, ali veći dio jeste, znači slj. kolo Azpi desno[/size][/color][/font] Prijavi
3. septembar 2012.14 god. comment_76924 [b]24sata: Koji je razlog onako uvjerljivog poraza Chelseaja u Superkupu od Atletica?[/b] Jednostavno smo odigrali izuzetno lošu utakmicu. Atletico je vrlo kvalitetna momčad i znao je iskoristiti sve naše slabosti. Šteta što nismo bili pravi, pogotovo zato što nitko od Chelseajevih igrača nikad nije osvojio ovaj trofej. Ligu prvaka imamo, neki igrači osvajali su i Europsku ligu, ali Superkup nitko. [b]24sata: Koliko vam se svidio glamur Monte Carla?[/b] Uh, grad je zaista predivan. Glamur i luksuz na svakom koraku. Mi nogometaši osuđeni smo na to da tijekom karijere mnogo putujemo, prođemo gotovo cijeli svijet, ali na kraju shvatiš da nisi vidio ništa. Koncentrirani smo samo na treninge i utakmice, ali uživat ću u turizmu kad jednog dana završim karijeru. [b]24sata: Na red dolaze kvalifikacije za SP. Kako vidite odnose snaga u skupini u kojoj su i Hrvatska i Srbija?[/b] Belgija je prvi favorit! Jača je i od Hrvatske i od Srbije. Njihovih 14 igrača igra u Premiershipu, a kad se spomenu imena kao što su Kompany, Verthongen, Dembele, Fellaini i Vermaelen, dođe vam da se naježite. Da i ne govorim o mom suigraču Edenu Hazardu. [b]24sata: Vrijedi li doista 40 milijuna eura, koliko ga je Chelsea platio ovo ljeto?[/b] Da. Zaista je fenomenalan igrač. Vidjeli ste koliko je asistencija upisao u prva tri kola Premiershipa. Izuzetno je nepredvidljiv, jako se brzo uklopio u momčad i odmah je dokazao da je vrhunski igrač. [b]24sata: U kakvom je stanju vaša reprezentacija? Hoće li izbornik Mihajlović uspjeti riješiti problem realizacije?[/b] Teško mi je na to odgovoriti jer sam branič i to nije moje područje. Više razmišljam o tome kako obraniti svoj gol, ali siguran sam da će izbornik to riješiti. [b]24sata: Što mislite, koliko bi moćna bila imaginarna momčad sa Slovencem Handanovičem na golu, srpskom obranom s vama na čelu, hrvatskim veznim redom s Modrićem te napadom u kojem su Džeko i [/b] [b]Vučinić?[/b] Uh, teško pitanje... Vjerojatno bi dogurali daleko. Sve su to izvanserijski igrači na svojoj poziciji. Na prostoru bivše Jugoslavije mogla bi se složiti sjajna momčad. No to je fikcija, sad mi je važno samo da Srbija igra dobro. Prijavi
5. septembar 2012.14 god. comment_77210 [img]http://media.tumblr.com/tumblr_m9vv76cGDj1qhs0a1.gif[/img] Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77228 Dosta je kiksao za ovu sezonu... i pošto je bio glavni krivac što vec nismo osvojili 2 trofeja, sada neka se uozbilji i donese nam ligu prvaka i prvenstvo... :) i onda cemo mu zaboravit loše predstave s pocetka sezone Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77230 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346910657' post='77228'] Dosta je kiksao za ovu sezonu... [u][b]i pošto je bio glavni krivac što vec nismo osvojili 2 trofeja[/b][/u], sada neka se uozbilji i donese nam ligu prvaka i prvenstvo... :) i onda cemo mu zaboravit loše predstave s pocetka sezone [/quote] Po cemu je on to glavni krivac za poraz od Atletica Nemoj mnogo da lupas... Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77236 [quote name='Whisper#2' timestamp='1346915404' post='77230'] Po cemu je on to glavni krivac za poraz od Atletica Nemoj mnogo da lupas... [/quote] Zbog cega? Jel se sjecas utakmice Chelsea-Arsenal kad smo primili 5 komada... inace 5:3 za arsenal je zavrsilo... Jel se sjecas kolki je propuh bio Bosingwa na toj utakmici i kolko su nas silovali po toj strani... e nadam se da se sjecas... Jer Ivanoviceva priredba u petak je bila ravna toj... ako nam je obrana di pustala onda je to bilo prvobitno na toj desnoj strani... di je Adrian od nase obrane napravio kurvu, pogotovo iz Ivanovica, kojeg je prešprintavao i prolazio SVAKI, ali SVAKI Božji put... Cinjenice su takve kakve jesu... Svi su odigrali loše... ali ja stojim iza svojeg mišljenja da je Ivanovic glavni krivac za poraz a onda tek ostali... A za City ne zelim nista nit govorit... i kolko mi god Ivanovic bio drag moram ga kritizirat za te dvije predstave... ali ne bojim se za njega... brzo ce se on uzdici i bit na razini od prošle sezone... edit: i nemoj se ljutit na mene zbog ove kritike Ivanovicu.. Ali kolko god nam bili dragi igraci, necu niti jednom žmirit na lošu predstavu... Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77243 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346920877' post='77236'] Zbog cega? Jel se sjecas utakmice Chelsea-Arsenal kad smo primili 5 komada... inace 5:3 za arsenal je zavrsilo... Jel se sjecas kolki je propuh bio Bosingwa na toj utakmici i kolko su nas silovali po toj strani... e nadam se da se sjecas... Jer Ivanoviceva priredba u petak je bila ravna toj... ako nam je obrana di pustala onda je to bilo prvobitno na toj desnoj strani... di je Adrian od nase obrane napravio kurvu, pogotovo iz Ivanovica, kojeg je prešprintavao i prolazio SVAKI, ali SVAKI Božji put... Cinjenice su takve kakve jesu... Svi su odigrali loše... ali ja stojim iza svojeg mišljenja da je Ivanovic glavni krivac za poraz a onda tek ostali... A za City ne zelim nista nit govorit... i kolko mi god Ivanovic bio drag moram ga kritizirat za te dvije predstave... ali ne bojim se za njega... brzo ce se on uzdici i bit na razini od prošle sezone... edit: i nemoj se ljutit na mene zbog ove kritike Ivanovicu.. Ali kolko god nam bili dragi igraci, necu niti jednom žmirit na lošu predstavu... [/quote] Koliko sam ja uspeo da vidim nijedan gol nije dosao kao posledica njegove direktne greske. To sto su oba beka a i cela odbrana bili ostavljeni na cedilu ceo mec, bez ikakve podrske igraca iz sredine terena je greska celog tima, ne Baneta. Kad naucis fudbal javi se. Prijavi
6. septembar 2012.14 god. comment_77249 [quote name='Whisper#2' timestamp='1346921806' post='77243'] Koliko sam ja uspeo da vidim nijedan gol nije dosao kao posledica njegove direktne greske. To sto su oba beka a i cela odbrana bili ostavljeni na cedilu ceo mec, bez ikakve podrske igraca iz sredine terena je greska celog tima, ne Baneta. [b]Kad naucis fudbal javi se.[/b] [/quote] Kod prvog gola... Atletico je imao kontru... i Ivanovic umjesto da se povuce malo prema Cahillu... kako bi zgusnuo obranu on se drzi bocne pozicije (mada tamo nije bilo nikoga) i evo ti gurnuta lopta iza ledja obrane i falcao 1 na 1 i naravno 1:0... drugi gol nije nista kriv... ali treci gol... korner chelsea... Atletico uzme loptu izbaci brzu kontru i onda umjesto da Ivanovic trci natrag kako bi pomogao svojim suigracima on lagano trci dok atletico zabija za 3:0... e pa onda nemoj mi se bahatit i radit pametan nego normalno argumentiraj kao svaki NORMALAN covjek i uz to sve pogledaj tekmu ponovo pa ces vidjet svog Ivanovica kako je bio dobar... sva sreca da je Falcao na rezultatu 0:0 pogodio vratnicu di je ponovo Ivanovic izvisio... i jos vise puta je tako izvisio kad je bilo jako gusto pred nasim golom... EDIT: I jedino što tražim od tebe i ostalih forumaša je da kad raspravljamo da donekle argumentirano raspravljamo... barem donekle... a ne ovako... cemu ti ovaj podebljani dio?!? zar je to nacin!? sve se moze i mirnim putem... Nadam se da ne trazim previše... Jer oprosti ali nekima na ovom forumu je teško pokazat poštovanje prema kolegama... ja hvala Bogu nisam takav... Uređeno 6. septembar 2012.14 god., autor izmjene: Villas-Boas Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77880 Sjajan veceras u pobedi Srbije nad Velsom.Neprelazan u odbrani,odlican u napadu.Asistencija i pogodak levom nogom sa dvadesetak metara.Svaka mu cast.Ne brinem za sledeci mec u prvenstvu,vraca se Bane. Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77881 [quote name='Ercov' timestamp='1347398382' post='77880'] Sjajan veceras u pobedi Srbije nad Velsom.Neprelazan u odbrani,odlican u napadu.Asistencija i pogodak levom nogom sa dvadesetak metara.Svaka mu cast.[b]Ne brinem za sledeci mec u prvenstvu[/b],vraca se Bane. [/quote] Ne brinem ni ja igrat ce Azpillicueta . Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77883 [quote name='Blues_95' timestamp='1347398732' post='77881'] Ne brinem ni ja igrat ce Azpillicueta . [/quote] Ti znas,nesto sto ja ne znam,pa tako nesto izjavi. Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77888 Stvarno je bio odličan i treba napomenuti da je on iznudio slobodan udarac kod prvog gola. Kod asistencije je ukrao loptu na sredini terena, ušao u kazneni i prosledio loptu Tadiću. Kod gola je uputio udarac u donji desni ugao sa ivice kaznenog prostora. Odigrao je kao Hazard. Prijavi
11. septembar 2012.14 god. comment_77894 Obavezno napomenuti da je Bale samo jednom prosao pored Baneta, i da je uglavnom bezao od njega tokom utakmice. Prijavi
12. septembar 2012.14 god. comment_77945 Neka, neka, nek mu dolazi iz guzice u glavu da se mora ostavljat srce na terenu, što nije bio slučaj u posljednjih par utakmica. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79720 Sta bi sa njim danas? Simulira nesto pa trci po loptu itd Smijesan xD Dobro je prosao bez kartona Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79724 Bane više pred protivničkim golom nego svojim ovaj puta čini mi se, dobar je bio protiv Stokea po meni a nećemo mu ni zamjeriti onaj pokušaj iznuđivanja penala, pa nisu svi ko Hazard pro u tome, pih Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79737 pravo se nasmijo kad sam ga vidio par puta na poziciji napadača al šta ćemo kad Torres ne služi ničemu Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79743 [quote name='chelseathebest' timestamp='1348332817' post='79737'] pravo se nasmijo kad sam ga vidio par puta na poziciji napadača al šta ćemo kad Torres ne služi ničemu [/quote] hahahaha i ja isto,gledao preko interneta utakmicu,nije bila bas neka kristalno jasna slika i gledam ko je sad ovaj,ma nije mi plav,ne mogu da razaznam lepo,kad ono Ivanović E svašta,kao malo dete,kažeš mu da ne radi nešto a on baš tad mu je merak,samo se ubacuje nešto Moram da ga pohvalim za par duela sa Kraučom prokltetim,ali je na drugu stranu par puta podbacio u napadu i u odbrani Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79762 Odigrao solidnu utakmicu, al molim Boga da više ne pokušava iznuđivati onako očito penale. Mi nismo jebena Uefalona koja pobjeđuje na taj način. Volim i izgubit, nego simuliranjem pobijedit. Gadi mi se to i nadam se to naš Bane više neće ponovit. Prijavi
22. septembar 2012.14 god. comment_79769 Ne znam šta mu je danas bilo ali se stvarno ponašao glupo simulira provocira Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.