Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

[quote name='Whisper#2' timestamp='1337980964' post='52437']
Novi selektor Srbije Sinisa Mihajlovic dao je Banetu kapitensku traku za ciklus prijateljskih utakmica, ali je sigurno da ona nece menjati svog vlasnika ni ubuduce.
Pored toga Mihajlovic je izjavio i da od njega ocekuje da bude vodja na terenu.
Fantasticna sezona iza njega. Opet je bio jedan od najvaznijih srafova ekipe, a kao nagrada za lojlnost, rad i trud stigao je prvo klempavi trofej, a sada i kapitenska traka reprezentacije.

Vec sam jednom ovo napisao, ali cu se sa ponosom ponoviti.
[size=6][b]Branislav Ivanovic me cini najponosnijim srbinom na svetu !!![/b][/size]
[/quote]
Potpisujem.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Kapetan reprezetacije, svaka mu cast. Zasluzio je ovo maximalno. Odigrao mozda i najbolju sezonu karijere i ovo je samo slag na tortu. Bravo Bane!!
Dao Bog da mu budu sve sezone do kraja karijere na ovom i vecem nivou... barem sto se tice repke... pa da mi Hrvati imamo postenog suparnika u kvalifikacijama.... :P :D

stvarno Ivanovic ne da je igrac nego je igracina... i zao mi je sto je AVB bio nekorektan prema njemu i da je gurao vise onog panja u pocetnu nego njega... ali evo ova carcina od igraca im je svima pokazao da je ove sezone bio najbolji desni bocni u europi... :)
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1338136843' post='52842']
Bane je sila! Sugavi Real moze dobiti sugavog Bosingwu, Bane ostaje tu gdje jeste
[/quote]

Molim malo postovanja prema bratskom nam klubu Realu... (ili nisi i ti jos jedan navijac Farcelone?? (ako jesi onda se zapitaj kolko zapravo volis chelsea....))
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338140470' post='52859'] Molim malo postovanja prema bratskom nam klubu Realu... (ili nisi i ti jos jedan navijac Farcelone?? (ako jesi onda se zapitaj kolko zapravo volis chelsea....))[/quote]Poserem se i na real i na barcu :D
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338140470' post='52859']

Molim malo postovanja prema bratskom nam klubu Realu..
[/quote]
Kome bratski ?

Ma nabijem ih na kurac, Maminjo style. B)

http://www.youtube.com/watch?v=vkwJo7paICE
Droga je otišao. Iduće sezone će Lampard vjerujem više biti na klupi nego na travnjaku. Uz to ako dodamo ne do Bog neku ozljedu Terryja u kojoj bi mogao propustiti neku od utakmica postavlja se pitanje tko će biti taj sretnik koji će nositi kapetansku vrpcu. I dolazi se do logičnog odgovora da bi to mogao biti Bane! :) ili možda i ÄŒech.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338145063' post='52888']
Droga je otišao. Iduće sezone će Lampard vjerujem više biti na klupi nego na travnjaku. Uz to ako dodamo ne do Bog neku ozljedu Terryja u kojoj bi mogao propustiti neku od utakmica postavlja se pitanje tko će biti taj sretnik koji će nositi kapetansku vrpcu. I dolazi se do logičnog odgovora da bi to mogao biti Bane! :) ili možda i ÄŒech.
[/quote]

Ja bi volio isto da Bane dobije kapetansku, al sumnjam.. ÄŒech je tu dosta dugo, zajedno s Terryem, Lampsom i Titom cini okosnicu momcadi godinama i sumnjam da je itko blizi kapetanskoj vrpci od njega.
Bane bi jedino bio, da nikoga ne bude od Cecha-Cole-Lampsa-Terrya... A znamo da se to sigurno neće desiti, tako da ništa od Baneta kapitena u Chelseaju.

A vala, nije ni preči, od ostalih da bi bio, ako ćemo realno.
Na stranu Banetov i Cechov staz u klubu, smatram da Bane ima vece sanse da bude potencijalni kapiten, jer je bolje kad je kapiten neko od igraca u polju, koji je konstantno u pokretu po celom terenu, i tako moze vrsiti veci uticaj i na igraca, a i na sudiju, ako zatreba. Osim toga Bane je dosta puta pokazao da ima liderske sposobnosti, i da moze komandovati odbranom Plavaca.
1. A. Cole
2. Bane
3. PetrCech.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1338151163' post='52933']
Na stranu Banetov i Cechov staz u klubu, smatram da Bane ima vece sanse da bude potencijalni kapiten, jer je bolje kad je kapiten neko od igraca u polju, koji je konstantno u pokretu po celom terenu, i tako moze vrsiti veci uticaj i na igraca, a i na sudiju, ako zatreba. Osim toga Bane je dosta puta pokazao da ima liderske sposobnosti, i da moze komandovati odbranom Plavaca.
1. A. Cole
2. Bane
3. PetrCech.
[/quote]
Pa Terry i Cole su isto godište :S
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1338140470' post='52859']

Molim malo postovanja prema bratskom nam klubu Realu... (ili nisi i ti jos jedan navijac Farcelone?? (ako jesi onda se zapitaj kolko zapravo volis chelsea....))
[/quote]

dje pise da je bratski :P haha nabijem i real i barcu. Jes da ih trenira nas Mourinho, ali Real je i dalje "[font=arial, sans-serif][size=1]šugavi klub [/size][/font][font=arial, sans-serif][size=1] [/size][/font][font=arial, sans-serif][size=1] :D[/size][/font]
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1338301360' post='53472']

dje pise da je bratski :P haha nabijem i real i barcu. Jes da ih trenira nas Mourinho, ali Real je i dalje "[font=arial, sans-serif][size=1]šugavi klub [/size][/font][font=arial, sans-serif][size=1] :D[/size][/font]
[/quote]

dobit ces po prstima ... :P :D
Evo čitam i Barca se spominje. Ma nema od toga ništa. Ne želim niti jednog našeg igrača vidjeti u Uefaloni. U Realu da, ali u Uefaloni NIKAD!

U svakom slučaju Bane ostaje!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338315517' post='53572']Evo čitam i Barca se spominje. Ma nema od toga ništa.[b] Ne želim niti jednog našeg igrača vidjeti u Uefaloni[/b]. U Realu da, ali u Uefaloni NIKAD! U svakom slučaju Bane ostaje![/quote]
ali nikad baš nikada! to bi mi slomilo srce!
Ma ja napise o Banetovom odlasku u Real nisam ni shvacao ozbiljno. Nema sanse da on ode sa Stamford Bridgea jos dosta vremena.
[quote name='Tinmar' timestamp='1338247687' post='53316']
Pa Terry i Cole su isto godište :S
[/quote]

Nesto sam misljenja da ce Terry pre Cole-a u penziju....
Ne znam zasto, ali tako mi se cini...
navodono mi tražimo 25mil. samo da ga ne prodamo,čudno što ga oće UEFAlona,oni imaju "najboljeg" RB kako govore "stručnjaci"

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.