Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Nisam bio srečniji no kad je Bane podigao pehar. Zna se da mi sa Balkana sve dajemo za fudbal! Srbija ove sezone osvojila i [b]Premiership(Kolarov) i Ligu Šampiona(Bane)![/b]
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Zxenox95' timestamp='1337503552' post='50227']
Nisam bio srečniji no kad je Bane podigao pehar. Zna se da mi sa Balkana sve dajemo za fudbal! Srbija ove sezone osvojila i [b]Premiership(Kolarov) i Ligu Šampiona(Bane)![/b]
[/quote]
[b]Premiership(Kolarov , Savic , DZEKO) . ;)[/b]
[quote name='Zxenox95' timestamp='1337508569' post='50308']
Rekao sam Srbija, ne Balkan..
Dominiramo! i FA kup sam zaboravio.
[/quote]
Opet sam pogrijesio . :)
[quote name='Zxenox95' timestamp='1337508569' post='50308']
Rekao sam Srbija, ne Balkan..
Dominiramo! i FA kup sam zaboravio.
[/quote]

Nije ti ovo forum www.politika balkan.com nego chelsea balkan... i s ovakvim glupim politiziranjem od*ebi s foruma i ti i svi ostali... i nije nista osvojila nit Srbija, nit BiH, nit moja Hrvatska nit cijeli Balkan nego su osvojili igraci Chelsea zbog kojeg smo mi svi ovdje... a ne zbog nasih drzava... zato ne zelim vidjet politiziranje na ovakvom forumu a mislim da se i administratori slazu samnom...

Bane je ovu sezonu odigrao odlicno... jako mi je zao sto nije imao priliku igrat u finalu... Ali da je igracina to se ne moze pobit i kolko god da ga se povezivalo sa Real.om i sta ja znam s kim sve nadam se da ce ostat s nama do kraja svoje karijere... Jer ovakva igracina nam treba... I nesmijemo zaboravit da nas je i on velikom svojom zaslugom doveo do ovog finala... Pocevsi od gola napoliu pa sve do polufinala i svojim fenomenalnih igrama u obrani, pogotovo protiv barce...
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337580405' post='50848']

Nije ti ovo forum www.politika balkan.com nego chelsea balkan... i s ovakvim glupim politiziranjem od*ebi s foruma i ti i svi ostali... i nije nista osvojila nit Srbija, nit BiH, nit moja Hrvatska nit cijeli Balkan nego su osvojili igraci Chelsea zbog kojeg smo mi svi ovdje... a ne zbog nasih drzava... zato ne zelim vidjet politiziranje na ovakvom forumu a mislim da se i administratori slazu samnom...

[/quote]

post prijavljen moderatoru
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1337581812' post='50853']

ajd me i mami prijavi... xD
[/quote]

Samo ti pričaj u prazno, ne spuštam se na tvoj nivo.
[quote name='Zxenox95' timestamp='1337581901' post='50854']

Samo ti pričaj u prazno, ne spuštam se na tvoj nivo.
[/quote]

xD... kako god... :D haha

a sad stvarno dosta... potpuno smo izasli iz teme...
[color=#ff0000]Villas- Boas vs Zxenos[/color]

[color=#ff0000]Smanjite tenzije obojica i držite se teme[/color]
[quote name='Lampard' timestamp='1337583130' post='50859']
[color=#ff0000]Villas- Boas vs Zxenos[/color]

[color=#ff0000]Smanjite tenzije obojica i držite se teme[/color]
[/quote]

ma stari sve 5... samo mi glupo posto smo regionalni fan forum chelsea da se tu pise samo srbi i niko vis (jer za omalovazavanje svih ostalih drzava i izdizanje svoje iznad njih ovdje nije ni mjesto ni vrijeme).. jer dosta mi je toga u rl i po drugim stranicama itd. jer ovdje smo svi jedno... Svi smo Chelsea... svi smo Balkanci i zelim se toga drzit a ne dijelit igrace i navijace po nacionalnosti... nadam se da shvacas i ti i zxenos o cem pricam... Jer ovdje je Chelsea iznad svih i nitko drugi... ;)

a ssad da se vrati k temi: Ivanovic je definitivno jedan od najboljih desnih bocnih na svijetu... barem po meni... :) i uz njega imamo Hutchinsona... tako da se nadam da tu necemo dovodit nove igrace i da cemo imat u prvom planu Ivanovica a Hutchinsona cemo polako gurat i davat mu priliku... :)
Ne vidim ljudi da piše Zxenox, ja sam napisao da je Srbija osvojila 2 najjača klubska takmičenja, nisam ništa pisao za druge države. Tako da nemoj srati molim te. Niko ti nije tražio da se praviš pametan i da komentarišeš moj post.
Zaslužio je igrati u finalu, ali šta je tu je.. Žuti kartoni čine svoje... A zadnji žuti karton je dobio zbog toga što je Messiju razrovio penal tačku kada je promašio penal :)
[quote name='Kalouda' timestamp='1337595501' post='50904']
Zaslužio je igrati u finalu, ali šta je tu je.. Žuti kartoni čine svoje... A zadnji žuti karton je dobio zbog toga što je Messiju razrovio penal tačku kada je promašio penal :)
[/quote]

A samo mu je htio poravnat da moze lakse pucat... i onda mu suce vrate na ovakav nacin... sram ih bilo :D
Taj Banetov zuti karton je, koliko to god cudno zvucalo, jedan od inteligentnije dobivenih zutih kartona, iako nije iz igre.. Izrovao je tu tocku da psihicki poremeti Messija, da ga omete na bilo koji nacin i uspio je u svojoj namjeri! Nesto slicno uradio je i Mikel u finalnoj utakmici s Bayernom kad je uzeo lotpu u ruke i nije je dao Robbenu odmah, kad je ovaj dosao do njeg Obi mu rekao: ÄŒech zna gdje ćeš pucati!.. Samo koliko znam Obi nije dobio karton za to. Iako neki smatraju da te "smicalice" ne smetaju protivniku, one itekako jesu, jer velika je odgovornost na leÄ‘ima izvoÄ‘aca i ucinit malu stvar da ometes protivnika je dovoljno.
[quote name='Brane' timestamp='1337609990' post='51009']Taj Banetov zuti karton je, koliko to god cudno zvucalo, jedan od inteligentnije dobivenih zutih kartona, iako nije iz igre.. Izrovao je tu tocku da psihicki poremeti Messija, da ga omete na bilo koji nacin i uspio je u svojoj namjeri! Nesto slicno uradio je i Mikel u finalnoj utakmici s Bayernom kad je uzeo lotpu u ruke i nije je dao Robbenu odmah, kad je ovaj dosao do njeg Obi mu rekao: ÄŒech zna gdje ćeš pucati!.. Samo koliko znam Obi nije dobio karton za to. Iako neki smatraju da te "smicalice" ne smetaju protivniku, one itekako jesu, jer velika je odgovornost na leÄ‘ima izvoÄ‘aca i ucinit malu stvar da ometes protivnika je dovoljno.[/quote]
sta mu je to stvarno rekao? koji kralj :)
[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_q0qQuxXMxo"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_q0qQuxXMxo[/url] to je isto ono đubre koje je slomilo srcu Banetu, i neka ga je Mikel zajebavao, mogao mu i bacit mikrofon na kraju :D
[quote name='vedoz' timestamp='1337611459' post='51024']
sta mu je to stvarno rekao? koji kralj :)
[/quote]

Aha, to je sam Mikel izjavio.
Sve bi prezalio i da ode torres i da ode ramires.. Al ne znam kad bi nam npr ivanovic pobjegao.. Gdje bi nasli ovako sjajnog igraca.. Nema mnogo bekova na raspolaganju a i ako ih ima tesko ih ugrabiti.. Za sve bi se naslo rjesenje napad, veza al desnog beka ne znam..

Srbi mozete biti ponosni sto imate jednog ovakvog igraca u repki kao sto sam ja ponosan sto ga imam u chelseau :)
[url="http://www.goal.com/en-gb/news/2914/champions-league/2012/05/23/3122719/ivanovic-i-could-barely-watch-as-chelsea-won-champions?"]http://www.goal.com/en-gb/news/2914/champions-league/2012/05/23/3122719/ivanovic-i-could-barely-watch-as-chelsea-won-champions?[/url]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]“I was so nervous I could hardly look. If you are playing, you can do your job. Sitting in the stadium, you are powerless.[/font][/color]

[color=#1A2732][font=Arial, sans-serif]“But at the end I was as happy as a child.”[/font][/color]
Novi selektor Srbije Sinisa Mihajlovic dao je Banetu kapitensku traku za ciklus prijateljskih utakmica, ali je sigurno da ona nece menjati svog vlasnika ni ubuduce.
Pored toga Mihajlovic je izjavio i da od njega ocekuje da bude vodja na terenu.
Fantasticna sezona iza njega. Opet je bio jedan od najvaznijih srafova ekipe, a kao nagrada za lojlnost, rad i trud stigao je prvo klempavi trofej, a sada i kapitenska traka reprezentacije.

Vec sam jednom ovo napisao, ali cu se sa ponosom ponoviti.
[size=6][b]Branislav Ivanovic me cini najponosnijim srbinom na svetu !!![/b][/size]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.