12. august 2012.14 god. comment_70486 Da je sluÄajno Torres dobio onakav crveni karton već bi na njegovoj temi bilo stotinjak psovki i postova kako je kreten, ali Banetu se izgleda oprostilo i to se zanemaruje. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70488 [quote name='CFC1905' timestamp='1344786439' post='70486'] Da je sluÄajno Torres dobio onakav crveni karton već bi na njegovoj temi bilo stotinjak psovki i postova kako je kreten, ali Banetu se izgleda oprostilo i to se zanemaruje. [/quote] Pa sto da ga psujem kada daje 100 posto od sebe?Pogresio je i NAJVECI je krivac za ovaj poraz.Ne i jedini. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70491 [quote name='Ercov' timestamp='1344786624' post='70488'] Pa sto da ga psujem kada daje 100 posto od sebe?Pogresio je i NAJVECI je krivac za ovaj poraz.Ne i jedini. [/quote] Da se gleda trud onda bi Torres rijetko kad bio ismijan i vrijeđan a nakon svake utakmice bez gola se to radi a on se trudi. Bani ni ja ne bi psovao, uvijek je tu ali njemu treba konkurencija na desnom beku, ne zbog ovoga danas nego zato što bi ubuduće nakon ovakvih situacija znao da bi bio prvi izbor nakon suspenzije. Treba mu zdrava konkurencija. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70493 [quote name='CFC1905' timestamp='1344786833' post='70491'] Da se gleda trud onda bi Torres rijetko kad bio ismijan i vrijeđan a nakon svake utakmice bez gola se to radi a on se trudi. Bani ni ja ne bi psovao, uvijek je tu ali njemu treba konkurencija na desnom beku, ne zbog ovoga danas nego zato što bi ubuduće nakon ovakvih situacija znao da bi bio prvi izbor nakon suspenzije. Treba mu zdrava konkurencija. [/quote] Tores mi je najomiljeniji igrac na svetu godinama,ali da se ne trudi kao sto se trudi,svasta bi i za njega rekao. Do kraja sledece sedmice cemo dovesti desnog beka. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70494 ovo sto je danas uradio je start koji rade pocetnici i dosad je igrao i nije pravio ovakve gluposti,razumijem da je htio ucinit najbolje za nas i izabacit loptu ali ici onako je grozno bolje da ga je pustio Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70495 Pa i Terry je dobio crveni protiv Barce u mnogo važnijoj utakmici... samo je problem ove 3 utakmice suspenzije Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70508 Medvjeđa usluga, dešava se nažalost. Malo me zabrinjava da je pohvatao stari balkanski mentalitet i opustio se sad kad nema prave konkurencije. Kad bi samo Sam proigrao u ove tri tekme, ama dao bi dukate. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70532 [quote name='Wisey' timestamp='1344790084' post='70508'] Medvjeđa usluga, dešava se nažalost. Malo me zabrinjava da je pohvatao stari balkanski mentalitet i opustio se sad kad nema prave konkurencije. Kad bi samo Sam proigrao u ove tri tekme, ama dao bi dukate. [/quote] Složio bih se s tobom Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70548 Njegov najveci problem je losa konkurencija... Ali do sada je jako retko gresio u vaznim mecevima. Pitanje je koliko je ovaj mec bio vazan u glavama igraca, ali kad je bilo gusto Bane je uvek bio na nivou. Ne opravdavam njegov danasnji potez, ali nije ni zasluzio toliko blacenje... Dovesti mu kvalitetnu zamenu, rotirati ih malo i vratice se vrlo brzo na prave talase. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70549 [quote name='Whisper#2' timestamp='1344796805' post='70548'] Njegov najveci problem je losa konkurencija... Ali do sada je jako retko gresio u vaznim mecevima. Pitanje je koliko je ovaj mec bio vazan u glavama igraca, ali kad je bilo gusto Bane je uvek bio na nivou. Ne opravdavam njegov danasnji potez, ali nije ni zasluzio toliko blacenje... Dovesti mu kvalitetnu zamenu, rotirati ih malo i vratice se vrlo brzo na prave talase. [/quote] Ne vidim da ga je itko ovdje previše blatio, vidim samo kritike za njegov današnji potez. A ne sumnjam da će bit onaj pravi kad bude najpotrebnije. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70576 bane ne treba da se pljuje,odlican igrac,daje sve od sebe,ali svakom se desi,tako i njemu. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70583 [quote name='CFC1905' timestamp='1344796958' post='70549'] Ne vidim da ga je itko ovdje previše blatio, vidim samo kritike za njegov današnji potez. A ne sumnjam da će bit onaj pravi kad bude najpotrebnije. [/quote] Ni ja vala, niko mu 'a' nije reko. Prijavi
12. august 2012.14 god. Autor comment_70587 Vidjelo se na Banetu da mu je žao danas, da mu je krivo, da bi nevinost svoju dao da nije dobio taj crveni... Naravno da nije imao namjeru da ide na igraÄa, ali uradio je nepromiÅ¡ljen potez jer se vidjelo iz aviona da su Å¡anse da stigne onu loptu minimalnu... A realno gledajući odnio je on Kolarova, mogao mu je nogu slomiti da je bio neki hafifan... Malo će mu pojebat koncepciju taj crveni ali vratiće se on. Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70628 [b][size=4]Ivanovic nece biti suspendovan![/size][/b] Pravilo FA nalaze da crveni kartoni iz pre-sezone ne prenose se u predstojecu sezonu!!! Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70630 [b] Breaking: Branislav Ivanovic will not face a ban despite the red card in the Community Shield following change in rules by FA.[/b] Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70639 http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/120813/ivanovic-will-not-serve-ban-community-shield-red-card-178511Sr Sreca u nesreci. Valjda ce se sad dozvati pameti. Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70658 Lijepe vijesti... xD Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70670 Evo sta su Bane i Kolarov rekli o tom startu: [url="http://www.sportal.rs/news.php?news=80531"]http://www.sportal.rs/news.php?news=80531[/url] Imate video Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70724 Sreća ga je pomilovala ovaj put. Uz viÅ¡e razmiÅ¡ljanja dok je na terenu i jaÄom konkurencijom sumnjam da će mu se ovakva glupost ponoviti. Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70742 Opravdani crveni. ZakaÅ¡njeli start ok, ali malo mi nije jasno ako je već startao s dvije noge Äemu podizanje noge u visini Kolarovog koljena. Sreća je Å¡to mu se ovaj crveni ne uzima za suspenziju. Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_70973 Zasluzuje neku kaznu . Ipak , usudit cu se reci , kostao nas je trofeja . Imali smo konce igre u svojim nogama , i onda crveni i City je to znao iskoristiti . Kada ga treba pohvaliti pohvaliti ga , ali isto kada ga treba kritikovati treba ga kritikovati . Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71093 Gledaj takve stvari su sastavni dio ovog sporta. zakasnio je sa startom i malo podignuo nogu viÅ¡e nego Å¡to je to trebalo.Djelić sekunde. Nije iÅ¡ao s namjerom da ruÅ¡i Kolarova.Prvotna ideja je valjda da mu izbije loptu. E sad kaznit ga ili ne može bit dvosjekli maÄ. KazniÅ¡ ga i onda imaÅ¡ nezadovoljnog igraÄa koji ti može dalje stvarati probleme il ga ne kaznit pa imat igraÄa koji pomisli da je zaÅ¡tićen Å¡to takoÄ‘er može imat cjelokupan dojam na momÄad. Ja sam za to da se nekoga kazni ukoliko se ogrijeÅ¡i u kodeks kluba a ovo tako je ispalo Å¡ta sad ne treba mu zbog toga odma glavu skinut. Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72104 Po postignutom golu danas, on dize ruku u znak izvinjenja za crveni karton... Pametnom dosta... Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72115 Svaka mu cast!Da ove sezone ima dvocifren broj pogodaka. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.