Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Da je slučajno Torres dobio onakav crveni karton već bi na njegovoj temi bilo stotinjak psovki i postova kako je kreten, ali Banetu se izgleda oprostilo i to se zanemaruje.
  • Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='CFC1905' timestamp='1344786439' post='70486']
Da je slučajno Torres dobio onakav crveni karton već bi na njegovoj temi bilo stotinjak psovki i postova kako je kreten, ali Banetu se izgleda oprostilo i to se zanemaruje.
[/quote]
Pa sto da ga psujem kada daje 100 posto od sebe?Pogresio je i NAJVECI je krivac za ovaj poraz.Ne i jedini.
[quote name='Ercov' timestamp='1344786624' post='70488']
Pa sto da ga psujem kada daje 100 posto od sebe?Pogresio je i NAJVECI je krivac za ovaj poraz.Ne i jedini.
[/quote]

Da se gleda trud onda bi Torres rijetko kad bio ismijan i vrijeđan a nakon svake utakmice bez gola se to radi a on se trudi.
Bani ni ja ne bi psovao, uvijek je tu ali njemu treba konkurencija na desnom beku, ne zbog ovoga danas nego zato što bi ubuduće nakon ovakvih situacija znao da bi bio prvi izbor nakon suspenzije. Treba mu zdrava konkurencija. ;)
[quote name='CFC1905' timestamp='1344786833' post='70491']
Da se gleda trud onda bi Torres rijetko kad bio ismijan i vrijeđan a nakon svake utakmice bez gola se to radi a on se trudi.
Bani ni ja ne bi psovao, uvijek je tu ali njemu treba konkurencija na desnom beku, ne zbog ovoga danas nego zato što bi ubuduće nakon ovakvih situacija znao da bi bio prvi izbor nakon suspenzije. Treba mu zdrava konkurencija. ;)
[/quote]
Tores mi je najomiljeniji igrac na svetu godinama,ali da se ne trudi kao sto se trudi,svasta bi i za njega rekao.
Do kraja sledece sedmice cemo dovesti desnog beka.
ovo sto je danas uradio je start koji rade pocetnici i dosad je igrao i nije pravio ovakve gluposti,razumijem da je htio ucinit najbolje za nas i izabacit loptu ali ici onako je grozno bolje da ga je pustio
Medvjeđa usluga, dešava se nažalost. Malo me zabrinjava da je pohvatao stari balkanski mentalitet i opustio se sad kad nema prave konkurencije. Kad bi samo Sam proigrao u ove tri tekme, ama dao bi dukate. B-)
[quote name='Wisey' timestamp='1344790084' post='70508']
Medvjeđa usluga, dešava se nažalost. Malo me zabrinjava da je pohvatao stari balkanski mentalitet i opustio se sad kad nema prave konkurencije. Kad bi samo Sam proigrao u ove tri tekme, ama dao bi dukate. B-)
[/quote]

Složio bih se s tobom ;)
Njegov najveci problem je losa konkurencija... Ali do sada je jako retko gresio u vaznim mecevima. Pitanje je koliko je ovaj mec bio vazan u glavama igraca, ali kad je bilo gusto Bane je uvek bio na nivou.
Ne opravdavam njegov danasnji potez, ali nije ni zasluzio toliko blacenje...
Dovesti mu kvalitetnu zamenu, rotirati ih malo i vratice se vrlo brzo na prave talase.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1344796805' post='70548']
Njegov najveci problem je losa konkurencija... Ali do sada je jako retko gresio u vaznim mecevima. Pitanje je koliko je ovaj mec bio vazan u glavama igraca, ali kad je bilo gusto Bane je uvek bio na nivou.
Ne opravdavam njegov danasnji potez, ali nije ni zasluzio toliko blacenje...
Dovesti mu kvalitetnu zamenu, rotirati ih malo i vratice se vrlo brzo na prave talase.
[/quote]

Ne vidim da ga je itko ovdje previše blatio, vidim samo kritike za njegov današnji potez. A ne sumnjam da će bit onaj pravi kad bude najpotrebnije.
bane ne treba da se pljuje,odlican igrac,daje sve od sebe,ali svakom se desi,tako i njemu.
[quote name='CFC1905' timestamp='1344796958' post='70549']
Ne vidim da ga je itko ovdje previše blatio, vidim samo kritike za njegov današnji potez. A ne sumnjam da će bit onaj pravi kad bude najpotrebnije.
[/quote]
Ni ja vala, niko mu 'a' nije reko.
  • Autor
Vidjelo se na Banetu da mu je žao danas, da mu je krivo, da bi nevinost svoju dao da nije dobio taj crveni... Naravno da nije imao namjeru da ide na igrača, ali uradio je nepromišljen potez jer se vidjelo iz aviona da su šanse da stigne onu loptu minimalnu... A realno gledajući odnio je on Kolarova, mogao mu je nogu slomiti da je bio neki hafifan... Malo će mu pojebat koncepciju taj crveni ali vratiće se on.
[b][size=4]Ivanovic nece biti suspendovan![/size][/b]
Pravilo FA nalaze da crveni kartoni iz pre-sezone ne prenose se u predstojecu sezonu!!!
[b]
Breaking: Branislav Ivanovic will not face a ban despite the red card in the Community Shield following change in rules by FA.[/b]
http://www.talksport.co.uk/sports-news/football/premier-league/120813/ivanovic-will-not-serve-ban-community-shield-red-card-178511Sr

Sreca u nesreci.

Valjda ce se sad dozvati pameti.
Evo sta su Bane i Kolarov rekli o tom startu: [url="http://www.sportal.rs/news.php?news=80531"]http://www.sportal.rs/news.php?news=80531[/url] Imate video
Sreća ga je pomilovala ovaj put. Uz više razmišljanja dok je na terenu i jačom konkurencijom sumnjam da će mu se ovakva glupost ponoviti.
Opravdani crveni.
Zakašnjeli start ok, ali malo mi nije jasno ako je već startao s dvije noge čemu podizanje noge u visini Kolarovog koljena.

Sreća je što mu se ovaj crveni ne uzima za suspenziju.
Zasluzuje neku kaznu . Ipak , usudit cu se reci , kostao nas je trofeja . Imali smo konce igre u svojim nogama , i onda crveni i City je to znao iskoristiti .

Kada ga treba pohvaliti pohvaliti ga , ali isto kada ga treba kritikovati treba ga kritikovati .
Gledaj takve stvari su sastavni dio ovog sporta.

zakasnio je sa startom i malo podignuo nogu više nego što je to trebalo.Djelić sekunde.

Nije išao s namjerom da ruši Kolarova.Prvotna ideja je valjda da mu izbije loptu.

E sad kaznit ga ili ne može bit dvosjekli mač.
Kazniš ga i onda imaš nezadovoljnog igrača koji ti može dalje stvarati probleme il ga ne kaznit pa imat igrača koji pomisli da je zaštićen što također može imat cjelokupan dojam na momčad.

Ja sam za to da se nekoga kazni ukoliko se ogriješi u kodeks kluba a ovo tako je ispalo šta sad ne treba mu zbog toga odma glavu skinut.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.