23. august 2012.14 god. comment_73175 [quote name='Kalouda' timestamp='1345725421' post='73172'] Ako se Torres ili Sturridge, ne daj bože, povrede ili suspenzija, zašto bi trebali kupovati novog špica? Evo Baneta, ja mislim kad bi igrao špica davao bi po 30 golova u sezonu! Svaka čast Bane, 2/2 Samo treba malo defanzivu popraviti, konkurencije ti treba. [/quote] Tores ce se povuci iz fudbala kad ga Bane zasjeni svojim golovima :) Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73240 Što da ne, može ga Robbie koristit kao što je Jose gurao Hutha naprijed kad smo gubili. Pa je onda bilo spašavaj se ko može. Lijep je dodatak ekipi kad znaš da ti odbrambeni igrači nisu panjevi obični za izbijanje lopte nego da učestvuju u igri i zabijaju golove. Ivanović, Terry, Cahill, Luiz - bilo koji od njih može u bilo kojem trenutku zaprijetiti. Prijavi
23. august 2012.14 god. comment_73285 [quote name='Wisey' timestamp='1345736811' post='73240'] Što da ne, može ga Robbie koristit kao što je Jose gurao Hutha naprijed kad smo gubili. Pa je onda bilo spašavaj se ko može. Lijep je dodatak ekipi kad znaš da ti odbrambeni igrači nisu panjevi obični za izbijanje lopte nego da učestvuju u igri i zabijaju golove. Ivanović, Terry, Cahill, Luiz - bilo koji od njih može u bilo kojem trenutku zaprijetiti. [/quote] nemoj mi A. Cole-a zaboravljat... Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75589 [img]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9kxo106O21qizx72o1_500.png[/img] Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75656 [quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346369402' post='75655'] ne sviđa mi se zbog nacionalnosti,no to nema veze sa ovim inače solidan desni bek nije ono sada najbolji na svijetu ali za premier ligaške potrebe je dobar također je solidan za LP [/quote] šta ti pričaš? jel ja to njušim novog Modrića? Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75661 [quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346369402' post='75655'] [u][b]ne sviđa mi se zbog nacionalnosti[/b][/u],no to nema veze sa ovim inače solidan desni bek nije ono sada najbolji na svijetu ali za premier ligaške potrebe je dobar također je solidan za LP [/quote] Dobro si se izjasnio, cisto da se zna s kakvima imamo posla... Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75666 [quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346369402' post='75655'] ne sviđa mi se zbog nacionalnosti,no to nema veze sa ovim inače solidan desni bek nije ono sada najbolji na svijetu ali za premier ligaške potrebe je dobar također je solidan za LP [/quote] dijete napunjeno mrznjom, zalosno. Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75668 [quote name='lOrd vOldemort' timestamp='1346369402' post='75655'] ne sviđa mi se zbog nacionalnosti [/quote] Konačno da nam je dao razlog da mu spucamo bananu. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75689 kolko vidim vi ste jos gori od njega kad ovako reagirate... i nije nista tolko lose rekao... jednostavno mu se ne svidja kao sto veli zbog nacionalnosti... nije popljuvo nit nista... mozda covjek zbog privatnih razloga tako razmislja... a uostalom... vas pola ovdje pljuje po svemu sto se ne svidja... pogotovo da ne pricam o Levyu i o njegovoj vjerskoj pripadnosti... zar to nije za ban?!? i mada mi je Chelsea najdrazi klub... ja ne volim Engleze... tj. gade mi se iz dna duše... razlog zasto tako razmisljam zna cijeli svijet... ali necu sad ulazit u to... dal cete sada i mene banat jer ne volim pripadnike jednog naroda?!? necete... a znate zasto... jer Englezi nisu Srbi, Hrvati ili iz BiH pa da skacete tako na mene... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75791 Zasto se ovaj forum zove ChelseaBalkan?Pa neces doci na ovaj forum ako mrzis ostale nacionalnosti iz bivse Jugoslavije Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75796 [color=#ff0000]Momci spustite loptu tu smo zbog Chelsea a ne zbog bivše države.[/color] Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_75797 nemate osnovu da ga banate... barem ne radi ovog njegovog posta... decko ne voli pripadnike Srpske nacionalnosti i sta sad... to je njegov problem... mada sam ja stajalista da covjeka treba cijenit po karakteru a ne po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti i smatram da ovo nije u redu od lord-a, ali kao sto sam rekao... ovaj njegov post nema osnovu za ban... jer ako ga banate zbog ovog onda treba banat i sve ostale ljude koji su ikad na ovom forumu rekli bilo sta a da je zadrzavalo cinizam ili zlo prema ostalim vjerskim i nacionalnim pripadnostima... a kada bi to isli radit banali bi 90% ovog foruma... jer smo skoro svi zgrijesili sa Levy-em i njegovom vjerskom pripadnosti... samo se sjetite kolko ste ga prozivali... pa ponavljam... ako vas covjek smeta onda ga banajte radi opravdanih razloga, a ne radi jedne vama neprihvatljive rijeci... budimo fer prema sebi i ostalima... jer inace ovaj forum onda nema smisla... i da nebi bilo zabune... Za sebe vjerujem da sam veliki domoljub (kako se to danas kaze Patriot ) ali postujem svakog covjeka i ocjenjujem ga po karakteru... i Ivanovic mi je jedan od najdrazih igraca Chelsea... i molim vas kada nesto argumentirate onda dajte argumente i cinjenice... a ne ovako jadno i podlo pisat komentare u kojem zelite ponizavat ostale clanove... jer ja nisam, nit cu ikad bit iciji konj... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76036 Katastrofalan danas . MOzda i najgora utakmica u dresu Chelsea !!! Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76045 lose odigrao,kao i cela ekipa.ali luiz je bio ubedljivo najgori danas.luiz i mata Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76048 Ajde dogodi se igracu loš dan i da mu nejde... ali da se ne bori, da se ne trudi... da ne napravi jedan šprint natrag kad se izgubi lopta... e to tako ne moze... nadam se da ce nakon ovog danas dobit par utakmica kaljenja na klupi... pa vec nas je koštao 2 trofeja... :/ Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76057 Sine Branislave, sad ćeš se (abd) fino zakucati na klupu. Sam sebi kriv. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76072 Sporo se vraćao nakon prekida, prepreviše lopti po desnoj strani je išlo prema njemu. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76131 ABd klupa do daljneg.. Hvala Bogu Cesar ko zapeta puška čeka... Mali će bar trčati, boriti se, šprintati, a ne ćejfit na terenu.. Sramota Bane. Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76148 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1346410710' post='75797'] nemate osnovu da ga banate... barem ne radi ovog njegovog posta... decko ne voli pripadnike Srpske nacionalnosti i sta sad... to je njegov problem... mada sam ja stajalista da covjeka treba cijenit po karakteru a ne po vjerskoj ili nacionalnoj pripadnosti i smatram da ovo nije u redu od lord-a, ali kao sto sam rekao... ovaj njegov post nema osnovu za ban... [/quote] Hehe. Zaista nemam rijeci na ovo... Ne razumijem kako neko moze braniti nekoga ko iznese direktne nacionalisticke stavove koji mogu ugroziti stabilnost ovog foruma... Ovako je isto mogao neko reci za Modrica pa bi ti tada siguran sam imao drugacije misljenje... Neka admini i moderatori odluce sta ce sa lordom, ovo je Chelsea[b]BALKAN [/b]druze... Takvi kao lord nam ne trebaju... Sto se tice igre Ivanovica, ne znam je li ista potrebno reci. Sve ste vidjeli, sramota.... Bane bio jedan od najgorih, pored njega prolazili kao da ga nema, a centarsutevi su mu gori cak i od Bosingwinih... Prijavi
31. august 2012.14 god. comment_76207 Kriminalno loš večeras. Već od sljedeće tekme očekujem Azpija Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76218 Sam na širokom prostoru nije baš krivac Ramires i Lampard mu nisu zatvarali dio prostora i kada bi ima igrača ili Arda ili Lopez bio je nemoćan također treba reć da mu ni Cahill nije mogao pomoći jer je zatvarao Luiza dve u svemu lođe su stajali na terenu. Prijavi
1. septembar 2012.14 god. comment_76225 I on i Luiz su si previše umislili sebi da su napadači i playmakeri. Previše izlijeću i stvaraju rupe. Na klupu ga ne bi bilo odmet poslat barem dvije tekme. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.