Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Malo mi čudno da se na identičan način povrijedio i morao izaći otprilike u isto vrijeme i protiv Spudsa u gostima. :huh: Tu nas je koštao jedne izmjene, a i ovdje. Vjerujem da bi Danny dobio minutažu da nije njegovog izlaska bilo.
Daleko od nekog zamjeranja, samo mi nije baš svejedno večeras.
[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][left][i][u][size=4][b]Branislav Ivanovic[/b][/size][/u][/i], [size=3]Paulo Ferreira, John Obi Mikel, Florent Malouda, Salomon Kalou and back up goalkeeper Ross Turnbull have all been told they can quit Stamford Bridge if a suitable offer arises[/size][/left][/size][/font][/color]

[color=#000000][font=Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][left][size=3]Funny one! Bane ostaje u Londonu![/size][/left][/size][/font][/color]

[left][left] [/left][/left]
[quote name='bbj26' timestamp='1333022900' post='38575']
[left][left][i][u][b]Branislav Ivanovic[/b][/u][/i], [size=3]Paulo Ferreira, John Obi Mikel, Florent Malouda, Salomon Kalou and back up goalkeeper Ross Turnbull have all been told they can quit Stamford Bridge if a suitable offer arises[/size]

[/left][/left]
[left][left][size=3]Funny one! Bane ostaje u Londonu![/size]

[/left][/left]
[left][left] [/left][/left]
[left][left]

[/quote]
je se ti zajebajes ili sta :huh:[/left][/left]
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1333030713' post='38612']
je se ti zajebajes ili sta :huh:[/left][/left]
[/quote]

[quote name='diablo_bih' timestamp='1333031095' post='38617']
Gdje to ti citas? :D
[/quote]

[url="http://www.metro.co.uk/sport/football/894607-romelu-lukaku-lined-up-for-loan-move-while-chelsea-plot-summer-clearout"]http://www.metro.co.uk/sport/football/894607-romelu-lukaku-lined-up-for-loan-move-while-chelsea-plot-summer-clearout[/url] eto ga prva rečenica, al drž te se moga komentara u prijašnjem postu: funny one! :D
ja prelistam gotovo sve eng novine pa se uvijek nesto zanimljivo nađe..uglavnom, Bane ostaje kod nas to je sigurno, neki dan mu je menadzer izjavio kako je to jasna stvar i kako i u klubu zele da ostane
U obrani ga je Albrington ili kako se vec zove "levatio" . Ali je zato u prekidima Bane bio nenabjediv (mislim da se tako kaze , to sam cuo od nekog forumasa) .

Bravo , Bravo Ivanovicu .

BTW: Ako se do ove utakmice [b]kojim slucajem[/b] RDM nije mogao odluciti koga staviti na beka tj da li prije Ivanovica ili Bosingwu sada zna . Nadam se da Bosingwa nece "okusiti" travljaka jos dugo .
Bravo Bane! Tvoji golovi su stigli u pravo vrijeme. Villa neka vjezba braniti korner. :P
Dao dva gola, haman nam i pobjedu donio, ali Olbrajton ga je ševio, uh...

Zato mi i nije baš danas odigrao kako zna, da nije zabio golove flop bi bio sigurno...
[quote name='Blues_95' timestamp='1333216424' post='38959']
U obrani ga je Albrington ili kako se vec zove "levatio" . Ali je zato u prekidima Bane bio nenabjediv (mislim da se tako kaze , to sam cuo od nekog forumasa) .

Bravo , Bravo Ivanovicu .

BTW: Ako se do ove utakmice [b]kojim slucajem[/b] RDM nije mogao odluciti koga staviti na beka tj da li prije Ivanovica ili Bosingwu sada zna . Nadam se da Bosingwa nece "okusiti" travljaka jos dugo .
[/quote]

haha točno to NENADJEBIV !!! svaka mu čast na današnjim golovima, iskreno mene malo podsjetilo na one zlatne dane kada je do tad nepoznati Branislav Ivanović , Poolu usred Anfilda uvalio 2 komada iz kornera i šokirao nogometni svjet !!!!!! bravo Bane krraljino samo tako nastavi da nema dvojbi da pokažeš ko je balkanac u ekipi a tko je bosingwa
evo sta pise za njega na Sportnetu :D
"Pobjedu je gostima iz Londona osigurao obrambeni [i]centarfor[/i] Brane Ivanović, svojim drugim pogotkom na susretu, sedam minuta prije kraja."
obrambeni centarfor :D
2 gola Baneta, svaka cast, al trebao je bolje odradit posao u defanzivi :) bit ce to ispravljeno protiv Benfice siguran sam!
Kad je tesko - Bane !
Opet dao jako vazan gol, iako je bio iz ofsajda. U odbrani opet dobar, sjajna reakcija kod spasavanja praznog gola.
Svaka cast majstore !!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.