Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 153,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

[quote name='Quaresma' timestamp='1334167888' post='40777']
[img]http://media.tumblr.com/tumblr_m29wxj0SsY1qf84l6.gif[/img]
[/quote]

Face-man :D
Hahhahahahahhahahahahahhaa
Today's outcome means Ivanovic will miss Sunday's FA Cup semi-final against Tottenham, and league games against Arsenal and Queens Park Rangers.
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2128978/Chelseas-Branislav-Ivanovic-loses-appeal-ban-Shaun-Maloney-punch.html?ITO=1490

Banetu zalba nije odobrena, tako da kazna od tri meca ostaje na snazi....
Jes' glupo sto je to on uradio, ali gorim sto ovaj JEBENI FA nije ni pomislio da kazni Maloney-a koji je isao laktom u Baneta, da ne pricamo o kaznama za Balotelli i jos po koji covek tog vikenda. Znaci Baneta mogu da kazne (jebiga, Chelsea-evi igraci su laka meta) a druge ne mogu? Ajd da su barem fer pa i dali Maloney-u jedan mec suspenziju sto je "greskom" udario Baneta laktom, ali neeeeeeeeeeeeeeee.

Retardi.

Inace, nije to toliko lose, od svih igraca je bas on morao malo da odmori a mi imamo Ferreiru (a mozda i Kane dobije mesto, samo Bosingwa ne!)
Danas protiv Barcelone Bane odigrao i ispod svog prosjeka, imao je dosta gresaka za koje sam se iskreno cudio da dolaze bas od njega, nisam na to navikao, vecinom problemi u predaji lopte nakon njenog osvajanja, al defanzivni zadaci odrađeni solidno
Jebi ga morao je i on jednom odigrati nesto losije . Sreca pa nas to na kraju nije kostalo .

Uvjeren sam da ce to Bane popraviti vec protiv Arsenala.
Malo ispod svog nivoa sinoc, ali meni je dovoljno vidjeti tu ljudinu u nasoj odbrani i odmah mi lakse. Svakome se desi, bice bolje ne sumnjam. :)
Ako želimo prolaz ono se ne smije dešavati. Ni najmanje greške ne smijemo sebi dopustiti, a pogotovo ne dvije uzastopno izgubljene lopte na sredini terena i jedno spavanje u odbrani. Mora podići igru na još veći nivo za uzvrat.
Nisam ocekivao od njega da onako izgubi dve lopte. Svidja mi se to, sto je kod prve, odmah pojurio ka centru i igracu, da se ispravi, ali ipak nije smeo to da dozvoli.
Farcelona nije mnogo napadala po toj strani, sto je imao da odradi, odradio je solidno. Moze on to bolje. Ja verujem u njega !
Kad je bilo najteze, Bane je blistao ! Posle povrede Cahila presao na stopera, i nije dao hobitima ni mimimum sanse da nesto urade. Kod golova nista nije mogao, ali je sve ostalo odigrao perfektno !
Mnogo ce nam faliti u finalu.
[quote name='Wisey' timestamp='1335310040' post='43112']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=CVmrVMHnh7k&feature=youtu.be[/media]

Govno jedno novinarsko.
[/quote]
Stvarno GOVNO !!!

Jos novinar Sky-a :o
[quote name='Wisey' timestamp='1335310040' post='43112']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=CVmrVMHnh7k&feature=youtu.be[/media]

Govno jedno novinarsko.
[/quote]

Jebem ti budalu !!! Sta sve neki novinari nece da urade da bi povecali rejting, to je sramota !!!
haha pa šta je pogriješio novinar ? zar nebi sam trebao znat da ako je dobio žuti da ga neće bit u finalu
[quote name='zibel' timestamp='1335348860' post='43173']
haha pa šta je pogriješio novinar ? zar nebi sam trebao znat da ako je dobio žuti da ga neće bit u finalu
[/quote]

Au bre, ja nisam mogao dobro razmisljati pola sata posle te tekme, a ja sam navijac. Zamisli kako je njemu odmah posle utakmice. Jel stvarno mislis da ima nesto na umu osim toga sto su dobili protiv Barcelone. Da je razmisljao o karti celoj utakmici, ne bi imao konkentraciju.
[quote name='zibel' timestamp='1335348860' post='43173']haha pa šta je pogriješio novinar ? zar nebi sam trebao znat da ako je dobio žuti da ga neće bit u finalu[/quote]

Nije se njemu lako pomirit s tim što neće igrat u finalu. To je vjerovatno trebala biti utakmica karijere za njega, svaki igrač živi za finale LP.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.