26. januar 2022.4 god. comment_323950 Mene nebi iznenadilo da su nezadovoljni bas ovi sto igraju (Lukaku, Ziyech, Pulisic), a ne Werner i Havertz. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323951 Haha opet po Tuhelu drvlje i kamenje, jer je tako najlakse. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323952 Dobro je što su nam napadači učinkoviti pred golom pa imaju osnova da se žale. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323960 Cuj ofanzivci nisu zadovoljni. Alooo manekeni nismo mi zadovoljni vama, sramotno je da je Frelo najbolji strijelac od svih tih ofanzivaca, ulupalo se 300 miliona a igraju kao igraci na nivou Championshipa. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323963 Pa jel ti ne bi bio zadovoljan da sjedis na klupi dok Lukaku igra svaku jer to tako mora? Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323964 Pa jel ti ne bi bio zadovoljan da sjedis na klupi dok Lukaku igra svaku jer to tako mora? Prosle godine nije bilo Lukakua, jesil bio zadovoljan partijama ofanzivaca? Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323965 Lukaku Werner Havertz CHO Ziyech Pulisic Šta biste ostavili za iduću sezonu a šta prodali na ljeto? Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323968 Prosle godine nije bilo Lukakua, jesil bio zadovoljan partijama ofanzivaca? Pa nisu tad ni bili nezadovoljni. Sto izvrces teze? Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323969 Lukaku Werner Havertz CHO Ziyech Pulisic Šta biste ostavili za iduću sezonu a šta prodali na ljeto? Treba sačekati do ljeta svakako, ali ako se ništa ne promijeni zadržao bih Odoija jer je dijete kluba i Havertza jer je velika investicija. Ostali kako god. Najviše mi je žao Pulišića, poslije silnih povreda ne liči na sebe. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323971 Ma max da ce 1 otic. Pulisic ako nista, ostat ce zbog amerike. Prijavi
26. januar 2022.4 god. comment_323973 Lukaku Werner Havertz CHO Ziyech Pulisic Šta biste ostavili za iduću sezonu a šta prodali na ljeto? Lukakua, Havertza, CHOa i Pulisica Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_323978 Pep je iz Barse oterao Ronaldinja i Deka, iz Bajerna Krosa i Svajnstajgera, iz Sitija Sanea... Bez obzira na kvalitet, minuli rad i reputaciju, ako se ne uklapas onda letis. I uprave klubova su ga u tome podrzavale, bez pogovora. Tako se pravi sistem rada. Kada bilo Tuhel bude dobio takvu podrsku ljudi iznad njega onda mozemo pricati o kontinuitetu uspeha. Ovde trener leti cim se vise od dva igraca pobune. A to nije i ne treba da bude normalno. Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_323981 Škartao bi jedino Pulišića, vječno je ozljeđen a ima pre veliku plaću za takvu ulogu. I možda Wernera makar i kad ne zabija može bit koristan, sve ovisi o tome tko će bit iduće sezone trener... O Lukaku još ne bi sudio, tek je pola godine prošlo amo vidit što će do ljeta napravit. Ostali mogu imat svoju ulogu u timu... Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_323982 Pa nisu tad ni bili nezadovoljni. Sto izvrces teze? Pitam tebe jesil ti bio zadovoljan prosle godine partijama ofanzivaca? Kakvo izvrtanje teza jednostavno pitanje. I prosle godine su igrali za kurac, pa smo ih istrpili. Doveli smo Lukakua da to promjeni, da popravi situaciju u napadu, medjutim slabo mu ide. Tako da imali su oni svoju sansu pa je nisu iskoristili. Sto ne znaci da opet nece dobiti priliku na terenu. Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_323994 Lukaku Werner Havertz CHO Ziyech Pulisic Šta biste ostavili za iduću sezonu a šta prodali na ljeto? Ostavio bih jedino Vernera i Odoija. Haverc mi se ne uklapa ni u jednu formaciju/zamisao Lukaku je picka Zijeh nije dovoljno pokazao da zasluzi ni mesto rezerve Pulisic je poceo da kuka jer ne igra, a kad igra igra ko go kurac Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_323996 Ostavio bih jedino Vernera i Odoija. Haverc mi se ne uklapa ni u jednu formaciju/zamisao Lukaku je picka Zijeh nije dovoljno pokazao da zasluzi ni mesto rezerve Pulisic je poceo da kuka jer ne igra, a kad igra igra ko go kurac Deff Havertza i Odoia bi ostavio. Ostavio bih i Lukakua ali samo pod uslovom da nema zagarantirano mjesto u prvih 11, nego po zaslugama. Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_324001 A kime biste zamijenili sve te igrace? Bas me zanima od koga bi to Tuchel napravio mocan napad. Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_324002 Antony/Havertz desno, CHO/ Dembele lijevo :D Lukaku/Broja u sredini, iza njih Mount Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_324004 Bukvalno bez normalnog krila bi bili. Dembele bolnica, havertz nije krilo, cho je cho i ne znam za ovog antonya kakav je Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_324006 Ma jeste krilo Havertz nego rano odustali od te pozicije. Prijavi
27. januar 2022.4 god. comment_324012 A kime biste zamijenili sve te igrace? Bas me zanima od koga bi to Tuchel napravio mocan napad. Ima i ta mjesta ali opet jel moze gore od ovog sterilnog napada? I da, slazem se, nije sve do igraca ali je i njihova krivica. Pa nemoguce da nemamo u timu strijelca 10 golova, a tolike zvijezde, kurci palci Prijavi
28. januar 2022.4 god. comment_324013 A kime biste zamijenili sve te igrace? Bas me zanima od koga bi to Tuchel napravio mocan napad. Pa za pocetak su se pojvile sitne glasine da Konte zeli Lukakua. Ponudio bih Leviju direktnu razmenu Lukaku/Kejn, jer ce on ionako u jedan od Mancestera otici. Ovako bi Totenhem izvukao premiju cak. A sto se realnijih meta tice tu je recimo Dzonatan David is Lila. Krilne pozicije bih osvezio Dembeleom,jer zelim da verujem treneru(prvi put posle ko zna koliko) i jednim od dvojice Antoni(Ajax)/Rafinja(Lids). Sa one malo manje realne tacke gledista bih apsolutno rizikovao i sa Dibalom. Prijavi
28. januar 2022.4 god. comment_324014 Pa za pocetak su se pojvile sitne glasine da Konte zeli Lukakua. Ponudio bih Leviju direktnu razmenu Lukaku/Kejn, jer ce on ionako u jedan od Mancestera otici. Ovako bi Totenhem izvukao premiju cak. A sto se realnijih meta tice tu je recimo Dzonatan David is Lila. Krilne pozicije bih osvezio Dembeleom,jer zelim da verujem treneru(prvi put posle ko zna koliko) i jednim od dvojice Antoni(Ajax)/Rafinja(Lids). Sa one malo manje realne tacke gledista bih apsolutno rizikovao i sa Dibalom. ja pročitao Diablom, rekoh može, daj nam ga naprijed nek primi, navuče na sebe dva tri protivnička i podjeli na stranu za brzonoga krila :D usput..u pozadini priče nešto ne štima u ekipi/klubu i to je definitivno, e sad koliko je ozbiljno i šta je to točno, 100 je mogućnosti, al vjerujem da Tuchel to može i bude riješio..pa stoga neka odvodi i dovodi koga hoće i kako hoće kako bi riješio problem i ostao dugoročno uz dobre rezultate i igru kakvu je bio postavio.. sretno Prijavi
28. januar 2022.4 god. comment_324015 ja pročitao Diablom, rekoh može, daj nam ga naprijed nek primi, navuče na sebe dva tri protivnička i podjeli na stranu za brzonoga krila :D usput..u pozadini priče nešto ne štima u ekipi/klubu i to je definitivno, e sad koliko je ozbiljno i šta je to točno, 100 je mogućnosti, al vjerujem da Tuchel to može i bude riješio..pa stoga neka odvodi i dovodi koga hoće i kako hoće kako bi riješio problem i ostao dugoročno uz dobre rezultate i igru kakvu je bio postavio.. sretno Trener resava takve situacije samo uz podrsku uprave, nikako drugacije. Pisao sam vec o Pepu i poverenju koje on dobija. Nasi su igraci vec duze vreme previse opusteni jer ih prakticno niko ne smatra odgovornim za lose rezultate. To mora da se promeni. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.