Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Formacija i igracki sastav prema misljenju forumasa

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,5 hilj.
  • Pregledi 164,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Zbog nedostatka analize gledao sam 5-6 poluvremena iz cijelog meca Brightona kako bih pokusao vidjeti neke stvari kao sto su formacija, igra sa i bez lopte, da li se presing igra i slicno. Gledao

• Drasticna razlika poredeci sa prve dvije utakmice. Sinoc Marescin pomocnik drzi tablet i cita shoutbox sa foruma i prenosi Maresci sta Hamco pise. Zato su momci i zagrizli na terenu.  

Objavljene slike

Care, mi još ne znamo ni ovogodišnju formaciju kamoli za iduću sezonu. Dotad ko živ ko mrtav. ;)

A dobro, imam pravo da mastam :P :P :P

Solidno osim sto na lijevom beku ocekujem Bertranda i zamjeniti mjesta Hazardu i Kakuti, a ovo u odbrani nezz ko je Doherty?

Mat Doherty, igra za Wolverhampton. ima 19 godina, i strasno je talentovan.... Moze da pokriva stopera i desnog beka... Vredece decko mnogo, za par godina...

Ja baš kontam jesam li jedini koji nikad nije Äuo za tog Dohertya. :blink: Ne znam da smo se interesovali, ništa po novinama nije bilo.. :unsure:

Prije ćemo Cahilla iz Boltona dovesti na to mjesto i to možda Äak u januaru jer mu na ljeto istiÄe ugovor, pa će ga Bolton htjeti prodati. Na kraju krajeva, tu je i Bruma bez obzira što je loše poÄeo u Hamburgu. :)

• Autor

Ovakvu bih formaciju ja hteo da vidim, recimo sledece sezone. Prvi tim i direktne zamene, i naravno, par pojacanja

230342_Chelsea.jpg

Sta vi mislite o tome ?

Mislim da nema potrebe dovoditi i Hondu i Hazarda, dovoljan je jedan od njih dvojice...također, volio bih tu vidjeti Clifforde, a dovesti Van Der Wiela bi po meni bila velika glupost, jer imamo Todda Kanea koji je najtalentiraniji desni bek na svijetu, a 18 mu je godina, trebao bi od iduce sezone pocinjati kao Bosingwina zamjena pa pomalo ga gurat..

Mislim da nema potrebe dovoditi i Hondu i Hazarda, dovoljan je jedan od njih dvojice...također, volio bih tu vidjeti Clifforde, a dovesti Van Der Wiela bi po meni bila velika glupost, jer imamo Todda Kanea koji je najtalentiraniji desni bek na svijetu, a 18 mu je godina, trebao bi od iduce sezone pocinjati kao Bosingwina zamjena pa pomalo ga gurat..

S ovim za Kane-a se potpuno slažem. Nema potrebe davati veliku lovu za Weila, već samo od sljedeće sezone polahkjo gurati u prvi tima Todda. Do tada su dovoljni Bane i Bozzy.

Teško da će taj mali s 18 godina (koliko već ?) upasti u prvu ekipu. Treba ga kaliti jedno godinu-dvije po mogućnosti u nekom prvoligaškom klubu pa tek onda ga gurnuti u naš tim. Dotad izgurati s ovim što imamo. ;)

Teško da će taj mali s 18 godina (koliko već ?) upasti u prvu ekipu. Treba ga kaliti jedno godinu-dvije po mogućnosti u nekom prvoligaškom klubu pa tek onda ga gurnuti u naš tim. Dotad izgurati s ovim što imamo. ;)

Otprilike sam i ja na to mislio. Naravno da nije još za prvog tima, ali od sljedeće sezone mu treba polahko davati priliku ili polsati na posudbu. A do tada kao što sam rekao dobri su Bane i Bosingwa.

Mi mozemo samo mastat,,i nista vise..sve je na AVB i ekipi,..:D

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Trebalo bi probat za 4-2-3-1 idući put, nešto ovako:

_______________ÄŒech_______________

_Bane______Luiz____Terry_______Cole_

_________Mikel_____Romeu/Lamps____

_Ramiz/Danny___Mata__Malouda/Anelka_

___________Danny/Torres_____________

U zadnje vrijeme se mnogo govori kako bi Luiz trebao igrati zadnjeg veznog.

Koja su vaša mišljenja?

• Autor

Koja su vaša mišljenja?

Realno bi trebao, Chelsea bi se u obrani morao oslanjati na dva Ävrsta stopera, kao u vrijeme Terryja i Carvalha, a Luiz previše izlijeće naprijed i ostavlja rupu za sobom.

Koja su vaša mišljenja?

Treba i to probati, jer ima solidnu tehniku i sut, a previse je nedisciplinovan u odbrani.

Za napad sam siguran da nam trebaju trojka Mata - Torres - Sturridge

Obrana bi trebala biti Ivanović - Luiz - Terry - Cole. Obrana bi tako bila izbalansirana jer su Luiz i Cole dosta ofenzivno orjentirani. Ivanović i Luiz bi se trebali mijenjati u izlascima naprijed. Nekad Bane povuÄe po krilu a nekad Luiz kroz sredinu ili kako mu volja i dok jedan vuÄe drugi drži obranu. Oni 2 Äak mogu mijenjati pozicije tijekom utakmice po potrebi jer su oba dobra i na stoperu i na beku.

Veza nikako da se ustali, stalno neke promjene... mislim da je naš najjaÄi vezni u formi Lampard - Ramires - Mikel. Oriol i Meireles da igraju svaku drugu. McEachrana mi se ne da ni spominjati kad znam da neće igrati osim u kupovima.

Pero na golu, uvijek i zauvijek :D

Može li mi netko od vas objasniti zašto imamo tako dobre igraÄe u obrani (Bane, David Luiz, Alex, Terry, Cole itd), a obrana nam djeluje tako nesinkronizirano i nesigurno vrlo Äesto. U Äemu je problem???

• Autor

Može li mi netko od vas objasniti zašto imamo tako dobre igraÄe u obrani (Bane, David Luiz, Alex, Terry, Cole itd), a obrana nam djeluje tako nesinkronizirano i nesigurno vrlo Äesto. U Äemu je problem???

Neuigranost, i neregularnost postave.

Da je forsirat da svaku utakmicu igramo u formaciji Bane-DL-JT-Cole, nakon 5-6 kola bi to puno bolje djelovalo, a ovako kad su stalno neke rotacije i sl. ne funkcionira, barem se meni to Äini kao glavni razlog.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.