Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='mata10' timestamp='1328046722' post='22047']
Samo se jos mozemo nadat da cemo dovesti nekog igraca do kraja ovog prelaznog roka, koji bi eventualno mogao donijeti neku promjenu u nasoj igri..
[/quote]

ne...nama pomoći može samo odlazak AVBa...danas sam se u to potpuno uvjerio
stvarno bi bila šteta da doÄ‘e jedan Hazard sada, pa da i on propadne...bolje da doÄ‘e kod nas na ljeto pod novim menaÄ‘erom

eto kao što Cae kaže i Mata i Danny( po meni naši najbolji igrači ove sezone), su se uklopili u villasboasko sivilo momčadi

[quote name='diablo_bih' timestamp='1328046943' post='22054']
Nemojte kriviti tim, igramo sa 9 igraca stalno, meireles i malouda su k'o ukras na terenu, nekad zasmetaju svojim diranjem lopte, ali opet tesko je 9 protiv 11.
[/quote]

ma i ono malo što je valjalo u našem timu je nestalo
[quote name='Wisey' timestamp='1328046774' post='22050']Karina od utakmice. Svaki put kad igramo očekujem nešto, neku igru, pobjedu, trud i svaki put me razočaraju.Pičke, svi osim Luiza i Essa. edit: joj protiv Manure kad Bosingwa zaigra lijevog beka pa ga počnu okretati Valencia, Nani i ekipica. :lol:[/quote]

Prije svega jadni mi što ćemo gledati to. A drugo jadan i on, valja mu biti silovanom na toj tekmi (o Bosingwi pričamo).
Evo moja formacija za Nedjelju ;)
[color=#333333]-------------------------------------------------------Cech------------------------------------------------------[/color]
[color=#333333]--------------------Ivanovic--------------Terry------------------------Cahill-------------------David Luiz----------[/color]
[color=#333333]---------------------------------------------------------Essien--------------------------------------------------[/color]
[color=#333333]---Mata----------------------------------------------Lampard--------------------------------Sturridge------------------[/color]
[color=#333333]-------------------------------Torres---------------------------------Lukaku----------------------------[/color]
[quote name='lampard8' timestamp='1328047951' post='22075']
Evo moja formacija za Nedjelju ;)
[color=#333333]-------------------------------------------------------Cech------------------------------------------------------[/color]
[color=#333333]--------------------Ivanovic--------------Terry------------------------Cahill-------------------David Luiz----------[/color]
[color=#333333]---------------------------------------------------------Essien--------------------------------------------------[/color]
[color=#333333]---Mata----------------------------------------------Lampard--------------------------------Sturridge------------------[/color]
[color=#333333]-------------------------------Torres---------------------------------Lukaku----------------------------[/color]
[/quote]

S ovom bi možda i mogli dobit, zamijeni strane Mati i Dannyju ;)
Mata mi je iz utakmice u utakmicu sve gori.. zao mi ga vise, nema s kim igrat..
Nisam gldao tekmu, al' nisam bolji rezultat ni ocekivao. Stari klocevi ostaju u ekipi i dovode se novi. Hoce li ko Maloudi, Salomonu i ostalim nesposobnjakovicima pokazati izlazna vrata.
Omladinci se daju na posudbe , a sansu daju igracima koji su jednom nogom u grobu.
Sramota, imacemo problema da se kvalifikujemo u CL!
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328047663' post='22071']
Taman ćemo od Napolija ispasti. Koliko god oni nisu dobri, toliko smo mi još lošiji.
[/quote]

baš sam nedavno napisao što se bojimo Napolia...al sada se i ja bojim da ćemo ispast od njih
Makar jos uvijek imamo kakvu takvu prednost nad Arsenalom i Liverpoolom..
Kada nemas u ekipi jedog vodju kakav je Terry ovako izgleda utakmica... Ne zna se ko pije a ko placa,ko ovce cuva a ko vodu nosi, svi se razlete na sve strane, Luiz se poigrava konstantno itd... Zato je AVB morao poslati na teren Essiena od prve minute jer on od svih igraca koji su danas bili spremni za utkamicu ima najvise autoriteta... Morao je AVB dati nekom iskusnom igracu kakav je on i koji je dugo u klubu da bude vodja danasnje utakmice...
Vidim mnogi se okreću teoriji da su nam danas falili Drogba, Terry, Lampard. Nije to razlog. Sjetite se ove sezone užasnih utakmica što smo odigrali čak i onda kad su oni bili u timu. Jednostavno nam fali pokretačka snaga u svlačionici. Hiddin - Wilkins, kasnije Ancelotti - Wilkins. To je bilo to. Toga sad nemamo. I da još jedan čovjek - Ballack. On je bio treći pomoćnik.
Ev tek sam sad pročitao svih 10 strana i baš sam se dobro ismijao. :lol:
A sada o tekmi. Mislim da ne bih trebao trošiti svoje "dragocjene" riječi da bih opisao današnje stanje. Jad, čemer, tuga ...
Stvarno bih volio upoznati čovjeka koji je zagovarao da De Bruyne, Lalkovič, McEachran odu na posudbe a da Malouda, Bosingwa ostanu u klubu. Igra katastrofalna. Od početka sam uz AVB-a, ali stvarno ne znam da li on razumije u koji je klub došao. Pa brate dragi mi smo Chelsea, ne borimo se za opstanak, sredinu tabele nego za sami vrh, trofeje.

Jadni mi protiv Manche, ako se nešto ne promijeni u klubu a šanse da se to dogodi su iste kao da Bertrand zaigra sljedeću utakmicu pored sjajnog Bosingwe koji je danas čak i "zabio" gol.
Opet bod. Dokad vise? Definitivno smo ekipa koja ima taj "X faktor" al' bukvalno.

Protiv Uniteda nista ne ocekujem. Samo da ne bude blamaza... Rooney i Nani ce biti spremni kod njih, znaci haos u najavi. Valjda ce Bertrand dobiti sada sansu, ali ni tome se ne smijem nadati. Jer ko mi garantuje da ce Ryan igrati pored zivog Maloude?
[quote name='petar elnino' timestamp='1328098972' post='22198']
:D imam neki osjecaj da cemo dobiti man.utd lagano :D
[/quote]
Sigruno se salis!? ^.-
Vidim da nas je sve više i više protiv avb.... Mislin da definitvno nece docekat pocetak iduće sezone ( po meni s potpunim pravom) jer ovo kako chelsea igra od kada je on na kormilu je u najmanju ruku smiješno... Samo da ode šte prije
Bojim se za 4. mjesto. Sad protiv manchestera popusimo i eto nas u qrcu.. KUP UEFAAAAAAAAAAAAAAAAA MAJKA. (evropska liga)
S ovakvom igrom ne bi ni dosli do kupa uefa-e ili kako se vec zove. Ispali bi od nekog armenskog kluba ili jos gore Dinama (koji sljedece sezone nece uc u LP)
[quote name='essien5' timestamp='1328100262' post='22201']Vidim da nas je sve više i više protiv avb.... Mislin da definitvno nece docekat pocetak iduće sezone ( po meni s potpunim pravom) jer ovo kako chelsea igra od kada je on na kormilu je u najmanju ruku smiješno... Samo da ode šte prije[/quote]

Eto ja baš mislim da će on tu biti i nakon ove sezone. Samo što neće ista ekipa ostat tu. Izborit će naši tu jbnu LP, te na ljeto dovući nove robe i krenuti u nove pobjede.

Uz AVB naravno.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.