Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

Kako jadno igramo, pomalo gubim vjeru da mozemo i do europa lige ako ovako nastavimo..neko nam je sihire bacio..
  • Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Semir' timestamp='1328105150' post='22237']Kako jadno igramo, pomalo gubim vjeru da mozemo i do europa lige ako ovako nastavimo..neko nam je sihire bacio..[/quote]

Bacio je Abramovič sihre sa dovođenjem AVB-a.
[quote name='how yes no' timestamp='1328101996' post='22209']

Eto ja baš mislim da će on tu biti i nakon ove sezone. Samo što neće ista ekipa ostat tu. Izborit će naši tu jbnu LP, te na ljeto dovući nove robe i krenuti u nove pobjede.

Uz AVB naravno.
[/quote]
Samo se nadam da abram ne misli ka ti jer cemo onda nastradat... Brate nemozes mi rec da je prvih 11 iz swansea ili QPR-a ili wigana bolji od naših... nemoj me činit ludim... Igrači ne daju 50 posto svojih mogućnosti??? jesi se zapita koji je razlog tome??jesu li giggs, scholes,rio,evra mladi??? koliko ima bodova man a koliko mi?? Nemoze mi niko rec da su mata, danny i drogba lošiji od rooneya,nanija i chicarita.... Igrači iz nekog razloga ne daju sve od sebe, to i golub na grani vidi...
Jel mora taj razlog biti trener?? Ko zna šta je u pitanju pa ne igraju kako su znali.

I da, vezni red Swansea je bolji od našeg.
[quote name='how yes no' timestamp='1328108674' post='22251']Jel mora taj razlog biti trener?? Ko zna šta je u pitanju pa ne igraju kako su znali. I da, vezni red Swansea je bolji od našeg.[/quote]

Jebote te tvoje logike mi je preko glave, ako jedan igrač igra loše ne mora biti do trenera, ali ako cijela momčad katastrofalno igra, ko je kriv??

Ajde da ti to malo pojasnim, ima recimo u nekoj tvornici šef za neki odjel šta ja znam, i njemu u pola godine pogine 20 radnika na poslu...ko će bit kriv?
[quote name='how yes no' timestamp='1328108674' post='22251']
Jel mora taj razlog biti trener?? Ko zna šta je u pitanju pa ne igraju kako su znali.

I da, vezni red Swansea je bolji od našeg.
[/quote]
Hehehe dobro si me nasmija...
Odma kada je utakmica počela zna san da rezultat neće biti povoljan. Andre Villas-Boas iz samo njemu znani razloga zadržava agoniju u klubu. Đava mu ga zna što to radi - da li je špijun nekog drugog kluba, da li je možda nadrogiran. Svašta je moguće moji ljudi. Treba istaknuti da je David Luiz bio naš i 11. i 12. igrač. Trudi se momak, gine. Meireles i Malouda jednostavno ne znaju udarit po golu, pa bolji igrača ima i u našim ligama.
[quote name='essien5' timestamp='1328125228' post='22332'] Hehehe dobro si me nasmija...[/quote]

i mene :P

[quote name='Caeruleus' timestamp='1328132987' post='22379']Treba istaknuti da je David Luiz bio naš i 11. i 12. igrač. [/quote]

hoćeš reći 6.i 7. igrač, jer pola naše momčadi nije na utakmicu došlo
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328108807' post='22252']

Jebote te tvoje logike mi je preko glave, ako jedan igrač igra loše ne mora biti do trenera, ali ako cijela momčad katastrofalno igra, ko je kriv??

Ajde da ti to malo pojasnim, ima recimo u nekoj tvornici šef za neki odjel šta ja znam, i njemu u pola godine pogine 20 radnika na poslu...ko će bit kriv?
[/quote]

Radnici, zato što ne paze i ne misle glavom. De mi reci, bil ti da ti neko kaže skoči na glavu , na beton s 5. sprata, bil to uradio samo zato što ti je neko naredio?
I nemoj molim te ti i takvi, koji zacrtate nešto i samo o tome razglabate, meni nešto objašnjavat. Poštedite me, molim vas.

@essien 5

Drago mi je ako sam te nasmijao, vjerovatno sam onda duhovit i zanimljiv.
@ How Yes No - bojim se da griješiš druže moj fini. Gledaj, trener je daleko najvažnija figura u jednoj momčadi, tim, reprezentaciji, klubu. Mi nismo Barcelona, koja uzgaja svoje igrače u akademiji i gdje svaki igrač zna kako onaj drugi igrač diše, šta osjeća, kako razmišlja. Oni i da nemaju trenera bili bi dobri. Mogu i bez trenera igrati. Preostalih 99,9999999% ekipa na ovoj planeti igra onoliko dobro koliko trener zna da motivira ekipu, koliko zna da postavi taktiku i koliko zna da vuče prave poteze. Ne trebamo dalje ići od Mourinha. Ako izuzmemo njegov ciganluk i seljačko ponašanje, onda zaključimo da je on IDEAL trenera kakav treba biti i svaki trener na svijetu treba težiti njemu i gospodinu Sir Alexu Fergusonu. Znači Mourinho gubi 2:0 na poluvremenu, u drugo poluvrijeme uvodi ne jednog, ne dva, nego tri igrača i Real okreće rezultat na nevjerojatnih 2:3. Usput ubacuje veliku nadu akademije Reala Callehona, koji vidiš dobije priliku i pored svih tih zvijezda u Realu. I opet nakon pobjede Mourinho ih ne pohvali nego IH NAPADNE za ponašanje tijekom praznika. Dalje Marcelo koji po meni i nije neki igrač je pod Mourinhom proigrao kao čovjek, onda Benzema koji je stvarno klasa kad je tek došao u Real izgubljen je bio, a gle ga sad pod Mourinhom. Idemo sad na nas, malo da nas usporedimo s Real Madridom (ako želimo biti najveći, moramo stremiti najvećim). Gubimo 1:0 na poluvremenu, postava iz prvog poluvremena je i više nego upitna za 99& navijača. Počinje drugo poluvrijeme - ništa AVB ne mjenja igraju i dalje isti igrači koji su umrtvili igru Chelseaja u prvom poluvremenu. AVB do kraja utakmice na jedvite jade izvršava jednu ili dvije izmjene (nikad sve tri) i završimo nerješeno više sretno nego spretno. AVB na kraju pohvali momčad, izjavi da je zadovoljan igrom. Šta se zaključuje - tko je tu kriv, tko je mahnit? Igrači su takvi kakvi su. Ne možeš od jednog Meirelesa očekivati da bude Xavi ili Iniesta kad je on ono što jeste - prosječan igrač. Jel Meireles kriv što je takav i što nam nazaduje igru ili je kriv AVB koji je poslao jednog talenta poput McEachrana na posudbu? TKO JE KRIV?

Da ti pojednostavim:

MOURINHOV RAD = USPJEŠAN

1. Nakon prvog poluvremena gubi 2:0
2. Na poluvremenu izvršava sve tri izmjene
3. Ubacuje u igru mladog Callehona iz akademije barem 15 - 20 minuta.
4. Real izjednačava i preokreće zahvaljujući dobrim odlukama Mourinha
5. Kritizira momčad, kaže da je nezadovoljan - podstiče momčad da iduću tekmu igraju još bolje.
6. Iz mrtvih diže Marcela, Benzemu, Kaku.
7. Iako im ne treba igrača dovede fenomenalnog Šahina za male novce koji je tu ono "zlu ne trebalo".

VILLAS-BOASOV RAD = NEUSPJEŠAN

1. Nakon prvog poluvremena gubi 1:0
2. Na poluvremenu ne izvršava niti jednu jebenu izmjenu, a gori nam pod nogama
3. Mladi Lukaku, Bertrand, McEachran, Piazon i ostali sjede na klupi (ako Lukaku i uđe ode na fuckin krilo gdje ne može igrati)
4. Chelsea izjednačava na jedvite muke uz pomoć s neba.
5. AVB je prezadovoljan remijem protiv "velikih" momčadi koje su do jučer igrale u drugoj ligi. Pohvali momčad.
6. Od majstorskog igrača poput Mate uparujući ga s Meirelesom, od Španjolca pravi prosječnog igrala
7. Iako nam gori pod nogama i trebaju nam igrači, raspuštekamo najbolje iz akademije po posudbama, ne dovedemo nikoga (De Bruyne ne računam)

Eto kroz sedam točaka sam ti uspredio, pa ti reci da su igrači krivi.
[quote name='Blues_95' timestamp='1328205847' post='22536']
Sve to stoji CAE , ali nesto u igracima , pa oni se za 90 minuta neuznoje (cast izuzetcima) .
[/quote]

Kako koji. David Luiz se sigurno oznojio, čovjek se stalno transformirao iz obrane u napad. Malouda se npr. nije oznojio jer se nije trudio, ali greška je AVB-a što ga nije potjerao na klupu.
[quote name='how yes no' timestamp='1328199482' post='22504']
Radnici, zato što ne paze i ne misle glavom. De mi reci, bil ti da ti neko kaže skoči na glavu , na beton s 5. sprata, bil to uradio samo zato što ti je neko naredio?
[/quote]

mislim da dubro nije baš mislio to na taj način da su poginuli kad im je šef naredio da skaču na glavu :D
mislim da bi prije bilo nešto kao sigurnost na radnom mjestu za koju se šef nije pobrinuo
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.