Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A dao Bog mene internet j*be samo danima kada igra Chelsea, vjerovatno da necu gledati utakmicu, a pomalo glup potez AVB-a stavljanje Bosingwe od prve a ostavljanje Cahilla na klupi, barem sada kad je Ivanovic tu :/ da oce makar Piazon dobiti sansu sa klupe
Otkad ja govorim da Villas-Boas ne može voditi ni Hajduka...jebo majku koji je to zatucani kreten, Bosingwa, Malouda i pičke materine, jebote bog jača nam je klupa od prve postave...i kako to Piazon prije Lalkoviča?
  • Autor
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328037660' post='21896']
Otkad ja govorim da Villas-Boas ne može voditi ni Hajduka...jebo majku koji je to zatucani kreten, Bosingwa, Malouda i pičke materine, jebote bog jača nam je klupa od prve postave...i kako to Piazon prije Lalkoviča?
[/quote]
Otišo Lalko na posudbu. :)
Bosingwa igrac utakmice!! xD

Nzm sta reci.. Kontam da essiena nije od prve jer misli da nije spreman al cudi me sto nema CAHILLA??
Vjerovatno ce dobiti sansu Essien, Cahill i Lukaku ako izvrsi tri izmjene iako bi volio Piazona da vidim :) ali nevjerujem jedino ako budemo unistili swansea.
[quote name='trebevic' timestamp='1328036388' post='21869']
Prvih jedanaest zvanicno:
Cech
Bosingwa-Ivanovic-Luiz-Cole
Malouda-Romeu- Meireles
Sturidge-Torres-Mata
[/quote]
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1327946214' post='21608']
_____________________________________Cech_____________________________________

___________Ivanović___________Cahill____________David Luiz___________Cole___________

_____________Essien_________________Romeu__________________Meireles_____________

_____Sturridge__________________________Lukaku__________________________Mata_____

Ovako bih ja počeo sutra. Ali tako nažalost neće biti. Bosingwa će igrati umjesto Cahilla i Bane prelazi na štopera, umjesto Essiena ili Romeua Malouda, Torres umjesto Lukakua.
[/quote]

[b][url="http://www.firstrow.tv/watch/105080/7/watch-swansea-city-fc-vs-chelsea.html"]http://www.firstrow.tv/watch/105080/3/watch-swansea-city-fc-vs-chelsea.html[/url][/b]
Najgore je sto je Sinclair na lijevoj strani tj. desnoj gdje igra Bosingwa koji nije bas siguran u odbrani, valja mu nece praviti velike probleme.
[quote name='Elao' timestamp='1328039277' post='21916']
Najgore je sto je Sinclair na lijevoj strani tj. desnoj gdje igra Bosingwa koji nije bas siguran u odbrani, valja mu nece praviti velike probleme.
[/quote]
Njemu bi i ja pravio probleme .
jebate led jel taj AVB baš zajebava nas navijače...ko da nas namjerno provocira :/

već je ove sezone mislim Luiz bio ozlijeđen, pa je Bane igrao na stoperu, a Bozz na beku što se nije pokazalo kao dobro riješenje

a on mora biti idiot
meni na tom stoji ona slika sa bojama kao kad je iskljucen program
Trebalo bi ti raditi ;)

Prvih 10 minuta - Samo smo JEDNOM uspjeli preći polovicu, a i to kad se desilo Bosingwa ko kakav amater izgubio loptu i cijeli stadion mu se smijao.
Jedna riječ : fuj

Kad ovako jadno igraju nek uvede Lucasa da ga vidimo

Edit: stavi u glasanje i opciju Bozz je idiot i onda cu glasat
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.