Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

eto u kakvoj smo mi formi, kad swansea dominira utakmicom, svi igraci totalno izgubljeni, sad se kajem sto sam prije trazio da King Carlo napusti club
Sutra cu bit psihicki nesposoban za bilo sta.

Gol nam zabije igrac koji nije bio dovoljno dobar za Chelsea
ja cu biti prvi navijac koji ce napraviti masakr sekirom klubu za koji navija
koji stream nadjoh :o

http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=80183&tid=239764&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327
Karina od trenera,najgori trener u povijesti nogometa,,kurac
Cijelo vrijeme se pitam sta ovaj Malouda radi jos u klubu?
Rado bi mjenjao njihov vezni red za nas. :((
Ej hebem ti mrvu u mrvi :/ Ovo se vise ne moze podnjeti, da li je ovo veliki gigant CHELSEA ?! Jest al u kurcu ! a sjeba mi noc odma -.-
sinclair nije slavio pogodak, bravo za njega

ocekujem ulazak Lukakua umjesto Torresa, Essiena il Piazona umjesto il Maloude il Meirelesa, i Cahilla umjesto Bosingwe, desno nek ide Bane a Cahill na njegovo mjesto
[quote name='_ ¤ Luiz Killer ¤ _' timestamp='1328042072' post='21955']
Ej hebem ti mrvu u mrvi :/ Ovo se vise ne moze podnjeti, da li je ovo veliki gigant CHELSEA ?! Jest al u kurcu ! a sjeba mi noc odma -.-
[/quote]

veliki gigant CHELSEA ne postoji otkad nam se ovaj seronja ukalumo na klupu...
Jbm li im boga koji im dopusti da postanu igračiii.. Obične karine, kakvi igrači...Pišam se na ekipu u kojoj stoper mora driblati igrače preko cijelog terena da bi stvorili ikakvu priliku...

Boasu jbm sunce portuglasko, jbali mu i maluda i meireles i bosingwa ženu ... Koji kurac od ekipe, sve puklo po savovima..

Josh, da je pametan da se ne vraca iz Swansea-ja, igra u jacoj i boljoj ekipi..
[quote name='how yes no' timestamp='1328042274' post='21965']
Josh, da je pametan da se ne vraca iz Swansea-ja, igra u jacoj i boljoj ekipi..
[/quote]

nek se ne vraća ako ništa drugo dok je AVB kod nas...ljudi mi tonemo sve dublje
a ja budala vjerovao da dolaskom Boasa sve nabolje krenuti te ponoviti 09/10 sezonu, hajd nek ostane jos ovu sezonu valjda cu nekako izdrzati, al u iducoj sezoni ne poigramo li bar za 3 utakmice kako treba, treba bojkotovati
Ljudi moji sta je ovo bilo, u obrani smo kao cunjevi, prolaze kraj nas ko da su na treningu, mi gledamo i samo sto zajednicku fotografiju sa onim sinclairom nismo uhvatili, a onim rijetkim trenutcima kada dobijemo loptu ne znamo sta cemo od nje, ko da je sam đava u njoj..prolazna ocjena mozda jedino sturridgu, momak je pokusava nesto, luizu i ashleyu bi treba neko rec da nisu playmakeri i da ne siluju loptu dok je ne izgube, bosingwa i bane ajmo rec solidni, veza nam nije 2 smislena napada organizirala u cijelom poluvremenu, ovo je zalosno, protiv neke jace momcadi bi primili vec par komada.. treba nesto hitno mijenjat, necemo mi europe osigurat nastavimo li ovako
[quote name='Quaresma' timestamp='1328042093' post='21957']
sinclair nije slavio pogodak, bravo za njega[/quote]

Sinclair je veći CHELSEAJEVAC nego što će Torres i Meireles ikada biti! Naša uprava - fuj, kakve mi promašaje radimo, a sve otkako je ovaj idiot Emenalo zasjeo u fotelju dotičnog gospodina direktora sporta.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.