Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

ubi nas jbt ova SWANSELONA :/// i jednom trenutku posjed 72-28 za swanselonu ja nemogu vjerovati jbt imamo sredinu nema je jace i jos kaze boas imamo mi dobre igrace kurac imamo sve babe i djedovi na sredini ja prije govorio lampard uspori igru ,,,sad mi zao sto ga nema legenda nasa mozda i uspori malo igru ima covjek 33 godine i opet je bolji od ovih zvekana joj sto se nervirammm
  • Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dajte nek neko kaze Maloudi na koji gol goni i Bosingwi nek promjeni neku fintu kod driblanja,svaki put je nabije 10 m ispred i trci za njom.
[b]
Stav Chelseajeve uprave: Sinclair koji cijelu sezonu briljira i još nam uvali volejčinu u rašlje i nakon svega ne slavi gol, nije bio dovoljno dobar za Chelsea, a Bosingwa kojeg bi pijani invalid izokretao, Malouda kojeg se boje jedino golubovi na krovu i Torres kojemu je najveći životni talenat namjestit frizuru iza uha su dovoljno dobri...jebem vam boga, blago onome ko pokupi Josha..[/b]
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328042625' post='21979']
Da li je tko u prvom poluvremenu vidio BAREM jedan dobar BAAAAAREM jedan dobar potez Meirelesa, velikog pojačanja?
[/quote]
Sto se njega tice,pod dobrim potezom mozemo podrazumijevati odluku da ne primi loptu kada ide prema njemu nego da je pusti nekom drugom iz naseg tima (koji takodjer ne znaju sta ce s njom). :).
Sinclair kad je igrao za nas, nije se uspio dokazati, i nemojte sad tu pricati SInclair ofo ono

dovoljno sam ga vidio kad je igrao za prvu ekipu, i nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo, da jeste on bi sad ostao igrac Chelsia, a ne bio negdje na posudbama i zavrsio u Swanseau, ako nam je zabio gol ne mora znaciti da je ekstra igrac, nama ne treba on, nama treba jedan stabilan u sredini koji zna gdje i kako poslati loptu
[quote name='Quaresma' timestamp='1328042755' post='21982']
Sinclair kad je igrao za nas, nije se uspio dokazati, i nemojte sad tu pricati SInclair ofo ono

dovoljno sam ga vidio kad je igrao za prvu ekipu, i nije pokazao ono sto se od njega ocekivalo, da jeste on bi sad ostao igrac Chelsia, a ne bio negdje na posudbama i zavrsio u Swanseau, ako nam je zabio gol ne mora znaciti da je ekstra igrac, [b]nama ne treba on[/b], nama treba jedan stabilan u sredini koji zna gdje i kako poslati loptu
[/quote]

Jok eto Torres nam treba :huh: .
[quote name='Quaresma' timestamp='1328042755' post='21982']nama treba jedan stabilan u sredini koji zna gdje i kako poslati loptu[/quote]
Imamo Meirelesa :lol:
da nisan vidio sastav prije utakmice, ne bi zna bar 5 igraca koji nam igraju...nevidljivi smo
[quote name='VahaCFC' timestamp='1328043532' post='21990']Malouda jebo ti pas mater :angry: Oj centarsuta Meirelesa :lol: Bolje bi ja lijevom iz invalidskih kolica :lol:[/quote]
Hahahahah istina :D
Heej pa mi igramo odlicno oj ne Boze pa mi nismo ovi u bijelim dresovima..!
[img]http://3.bp.blogspot.com/-1XXvaQYer_U/TYqQuoIwxMI/AAAAAAAAA9o/EQWpZh3Uffk/s1600/Chelsea%2Bv%2BManchester%2BCity%2BPremier%2BLeague%2BYbagfBUIvPEl.jpg[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8
Kako Cole dobi crveni? ajde valjda ce AVB biti pametan i dati priliku Bertrandu a ne kombinovati nesto sa Bosingwom na lijevom beku u iducoj utakmici :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.