Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sad sam vidio nema na sportklubu ,sportklubu + i sk prime Chelsea tek na Sportklub 3 , neka neko postavi link od utakmice , ovdje prije utakmice unaprijed zahvaljujem :D
Sad sam malo bacija oko na raspored idućih misec dana, ako nam se malo poslože kockice i da nino proradi moglo bi se zakuvat vrlo lako.. Jevreji imaju težak raspored, city također a sa crvenom gubom mi igramo za par dana... Da je spojit 4 pobjede u nizu bilo bi svega ....... AJMO BLUES
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328015345' post='21790']koef na nas je ~2 dosad je većinom bilo 1.5 ili manje protiv takvih klubova na nas i mi smo kiksali često sada kada je 2 vrijeme je da zabilježimo uvjerljivu pobjedu[/quote]

Raspon broja golova 0-1 koeficijent 3.20 ^^
[quote name='lampard8' timestamp='1328002970' post='21758']
sad sam vidio nema na sportklubu ,sportklubu + i sk prime Chelsea tek na Sportklub 3 , neka neko postavi link od utakmice , ovdje prije utakmice unaprijed zahvaljujem :D
[/quote]

http://atdhenet.tv/43226/watch-swansea-city-vs-chelsea
Vjera u pobjedu i strah od kiksa.. To je moje stanje trenutno.. :D Ovdje ne smijemo kiksat, ne bi to bilo dobro, nadam se da će napokon proigrat i utrpat par komada.. (doduše to se nadam svaku utakmicu)
Ja bi bio sretan kad bi ga makar poslao da se zagrijava pored aut linije.. mislim da nista vise ne mozemo ni ocekivat..
Prvih jedanaest zvanicno:
Cech
Bosingwa-Ivanovic-Luiz-Cole
Malouda-Romeu- Meireles
Sturidge-Torres-Mata
A sta radi ovaj AVB , pa ja zaista nemogu da vjerujem , pa sta radi taj covjek .
Ivanovic na stopera ? Bosingwa igra ? Malouda igra , pa dokle dragi Andre dokle ?
Odmah mi se negleda utakmica :(
[quote name='trebevic' timestamp='1328036388' post='21869']Prvih jedanaest zvanicno: Cech Bosingwa-Ivanovic-Luiz-Cole [b]Malouda[/b]-Romeu- [b]Meireles[/b] Sturidge-Torres-Mata[/quote]

Andre Villas-Boas, hebem ti trofaznu struju. Neću gledati ovo mučenje večeras. Taman ću zamrziti Boasa, hoću majke mi ovo prelazi sve mjere dobrog ukusa.
PA ZAŠTO JE KUPAVAO CAHILLA I SAD STAVLJA BOZZA U IGRU?????

KOJ K IMAMO LIJEPO BANETA ZA BEKA I CAHILLA ZA STOPERA ALI NE BOSINGWA JE TU

dabog da nam utrpali 4 komana i to sva 4 preko bosingwe da AVB shvati neke stvari, i još da malouda fula 4 zicera i penal
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328036954' post='21876']
PA ZAŠTO JE KUPAVAO CAHILLA I SAD STAVLJA BOZZA U IGRU?????

KOJ K IMAMO LIJEPO BANETA ZA BEKA I CAHILLA ZA STOPERA ALI NE BOSINGWA JE TU

dabog da nam utrpali 4 komana i to sva 4 preko bosingwe da AVB shvati neke stvari
[/quote]
I opet bi on stavio Bossy-a u ekipu .
Pa sta mu Bosinga **be zenu ili sta ? Dokle cemo ga vise trpiti ?

EDIT: Ako neubaci Lukaku-a ili Piazona negledam vise Chelsea , i mijenjam misljenje o AVB-u !!!
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328036954' post='21876']PA ZAŠTO JE KUPAVAO CAHILLA I SAD STAVLJA BOZZA U IGRU????? KOJ K IMAMO LIJEPO BANETA ZA BEKA I CAHILLA ZA STOPERA ALI NE BOSINGWA JE TU dabog da nam utrpali 4 komana i to sva 4 preko bosingwe da AVB shvati neke stvari, i još da malouda fula 4 zicera i penal[/quote]

I HATE PORTUGAL!
Kad sam vidio da igra Malouda nisam ni pogledao odbranu.. cuj ne igra Cahill :o :o uvijek podrzavam AVBa ali sad stvarno ne razumijem :o
  • Autor
Andre, moram ti sad jebati nanu naninu ! :o
Kojeg kurca radi jebeni Bozzy u prvoj, a Bane na stoperu. Ma bježi bolan, tačno sam znao da će ovo biti. Fuj ! :angry:
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.