Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

[quote name='Elao' timestamp='1328045467' post='22009']
Kako Cole dobi crveni? ajde valjda ce AVB biti pametan i dati priliku Bertrandu a ne kombinovati nesto sa Bosingwom na lijevom beku u iducoj utakmici :)
[/quote]

ja se ne sjećam da je AVB ikad bio pametan, pa bi bilo realno da od njega to ni ne očekujemo
  • Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

sta reci , ako AVB ostane borit cemo se sledece sezone za opstanak u ligi :)

jebo te bog ,sreca u nesreci , ovo znaci da ce Bosingva nastavit igrat i naredne utakmice
pa jebemti sve TORRES IDIOTE I SAD IMAMO PRILIKU DA JOŠ I POBJeDIMO A TORRES DODAJE PROTIVNIKU, PA KO TE DOVEDE TORRESU MOJ

neka stvarno bi bilo nezasluženo da smo pobjedili, i ovaj bod je NEZASLUŽEN
Sad ce izjava AvB:

Imali smo mnogo prilika ali kao i u proslim utakmicama imamo problema sa realizacijom.Torres dosta popravlja svoju formu i samo je pitanje vremena kada ce poceti postizati pogotke...
[quote name='Elao' timestamp='1328045467' post='22009']
Kako Cole dobi crveni? ajde valjda ce [b]AVB[/b] biti [b]pametan[/b] i dati priliku Bertrandu a ne kombinovati nesto sa Bosingwom na lijevom beku u iducoj utakmici :)
[/quote]

Ovo dvoje ne ide zajedno.
[quote name='exampLe' timestamp='1328045943' post='22022']
Sad ce izjava AvB:

Imali smo mnogo prilika ali kao i u proslim utakmicama imamo problema sa realizacijom.Torres dosta popravlja svoju formu i samo je pitanje vremena kada ce poceti postizati pogotke...
[/quote]

ma nek se gone u pizdu materinu i on i torres
[size=6]J A D N O !!!!![/size] Za ovaj poraz (za mene je ovo poraz) krivim AVBa prvenstveno, a onda i igrace sve do jednog, ne mogu da vjerujem da su ovoliko losi da u sat i po vremena ne mogu stvorit ni jednu jedinu priliku..
joj postali smo ekipa koja samo dovodi mlade talente ali nas trener nema u planu te mlade talente ,jer vise ove iskusnije sto neznaju lopte dodati..ja se nadao vidjeti cu piazona konacno na djelu a ono kurac ,,,,,
Rekao sam ja da AVB nece izvrsiti 3. izmjenu... a drugu pravi u 80. ko i obicno, sta ce jedan igrac za 10 tak minuta odigrati, ni ne zagrije se dobro....
Essien pokazao glupom treneru da ga pored Maloude, Meirelesa i Romeua ne smije staviti na klupu... Kako mi se cini Cahill ce debitirati tek sljedecu sezonu... Bosingwa idiot, kako kaze Cae sad ce ga AVB forsirati jer je postigao gol i protiv Manchestera njega mogu ocekivati na lijevom boku...

I ova utkamica je po ko zna koji put ogledalo neseg tima... Bravo AVB bravo igraci, samo tako nastavite...
Šteta za Swansea, ovo je prvi put da ne slavim gol Chelsea-ja. Nevjerovatno.

Kad je Cole dobio crveni skočio sam, kao da sam navijač Arsenala. Mada džaba sam se radovao, kad će AVB u sljedećoj Maloudu il Bosingwu na tu poziciju.

I Luiz je u ovom trenutku naš najbolji igrač, igrač koji je svuda na terenu, koji se ZNOJI. Ostalo šaša. Doduše bio je naš bizon maestralan, te uz Luiza najbolji na ovoj jadnoj tekmi.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=v63mHA0YTmo"]http://www.youtube.com/watch?v=v63mHA0YTmo[/url] Fali naš lider, koji tim nadahne ! LAMPARD I TERRY !
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328046466' post='22041']
Ne mogu da vjerujem da su se Mata i Sturridge, naša fenomenalna krila uklopila u ovo viljašboaško sivilo ekipe.
[/quote]

svi do jednoga su loši, AVB ih je totalno uništio
jest jest drug i ja sam primjetio zadnje 2-3 tekme ni oni nisu nesto pogotovo me cudi za matu za sturridgea je i ocekivati bio je povrijedjen i zasto konj ne proba 4-4-2 ...gore torres lukaku :// mata essien romeu meireles sredina i gotovo ,,,nemozemo mi igrati ba 4-3-3 nismo mi barcelona :///
Samo se jos mozemo nadat da cemo dovesti nekog igraca do kraja ovog prelaznog roka, koji bi eventualno mogao donijeti neku promjenu u nasoj igri..
Raja uz Lamparda , Terrija u Nedjelju mozemo do pobjede , al ovo mi je izgledalo jadno :( , prvenstveno igra i postavka AVB-a
kod kojeg igraju Malouda , Meireles nema logike ..
  • Autor
Karina od utakmice.
Svaki put kad igramo očekujem nešto, neku igru, pobjedu, trud i svaki put me razočaraju.Pičke, svi osim Luiza i Essa.

edit: joj protiv Manure kad Bosingwa zaigra lijevog beka pa ga počnu okretati Valencia, Nani i ekipica. :lol:
Imate anketu novu na temi o AVB-u pa glasajte:

[url="http://forum.chelseabalkan.com/index.php/topic/83-andre-villas-boas-trener/"]http://forum.chelseabalkan.com/index.php/topic/83-andre-villas-boas-trener/[/url]

Samo dobro razmislite!
Sad sam pogledao golove, odlican gol Sinclaira svaka cast, a ovaj gol ne bi trebao biti pripisan Bosingwi jer se lijepo vidi da nije isla u okvir gola nego je igrac skrenuo putanju a to je autogol.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.