Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

Swansea%20CityvsChelsea.jpg

Vrijeme je da se već otvori ova tema. :smile:

Dakle, QPR i igru na Loftus Roadu možemo već zaboraviti. Ono što nam slijedi je novo iskušenje kod još jednog novajlije u ligi, ovaj put teško gostovanje na Liberty stadionu neugodnoj ekipi Swanseaja. Oni su poznati kao ekipa koja imaj sjajan rekord kući, ali i najgori na strani u cijelom prvenstvu. Također, igraju otvoreno, sa puno kratkih dodavanja i atraktivno za gledati. SIgurno je da nas očekuje jako teških 90 minuta u utorak. ;)

uvodničar: reLo

• Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mucenje, vece nego ovo danas.. ali se nadam da cemo uz malo srece doci do bilo kakve pobjede..
Ma nema pravog odgovora na anketu, jedino sto se moze ocekivati je da cemo po 100ti put igrati ovako jadno kao danas i da cemo se na guzove provuci sa 1-0 jer nam je obrana u formi, iako je swansea jako dobra ekipa, za razliku od qpr-a.
  • Autor
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327776462' post='21121']
nadam se da ce Josh dobiti sansu,ali da cemo ipak mi pobjediti...
[/quote]
Nema pravo nastupa protiv matičnog kluba.
Ovo ce biti pobjeda , sa jednim golom razlike !
Ocekujem da ce igra biti bolja , jer od ovoga danas nemoze gore .

Essien od prve , jer nema Ramiz-a
[quote name='Wisey' timestamp='1327776579' post='21122']
Nema pravo nastupa protiv matičnog kluba.
[/quote]

i sreca pa nema. Mogu misliti kako bi samo izgarao i dijelio lopte, da pokaze upravi da je zreo za Chelsea.
Ja ne znam kakav će rezultat biti, ali znam da utakmicu sigurno neću gledati - ne zato što ne mogu, nego jednostavno ne želim gledati Chelseaja koji igrao kao momčad sredine tabele Serie B u Italiji. Bodrit ću naše preko radija.
Pobjeda, 1-2 gola razlike, Torres naravno gol nece dati, ali ocekujem od Sturridgea i Mate po 1 :) ali naravno i igra da se popravi mada u to cisto sumnjam
Samo da upisemo 3 boda , igra nebitna samo 3 yebena boda da uzmemo , neugodni su dobri kuci , znaci samo 3 boda , ostalo je nebitno ;)
ma neznam meni se igra uopče ne sviÄ‘a od početka, ja sam fan engleskog nogometa nali čvrsta obrana napadi preko krila i jaki prekidi , a ovo je nešto sa bljedom obranom koja prima gotovo svaku utakmicu, Mata je više u sredini nego na krilu a Sturridge što anpravi napravi individualnom kvalitetom ništa onako da se izradi, a o prekidima ni ne želim iz zadnjeg smo zabili davne... a sjećam se eto baš tekme protiv Wolvesa kad su nam komotno mogli uvalit 3 komada iz prekida samo da su igrači bili kncentriraniji. Jedino eto Frenkie kad je zdrav rješi utakmicu svojim golom , živi smo dokaz da ti Brazilci , Španjolci itd. iz liga i ekipa u kojima se teži za atrakcijom držanjem lopte potezima itd. da to ne prolazii u PL ok je kad u ekipi imaš nekog par takvih igrača al da ti pol ekipe takvi čine.... da se razumijemo ne osuÄ‘ujem to i ne kažem da je loše da igrači ti nevaljaju nego jednsotavno u PL ne prolazi....

a o rezultatu neču rasklapat jer me ova ekip iz kola u kolo iznenaÄ‘uje rezultatima, samo ču reć da mi je žao što Josh nemože održat lekciju našim veznjacima i zainatit se AVB-u al bilo bi mi drago da to bar Sinclair učini :)
Ramiz i Lampard povrijedjeni i kad znam da ce Malouda i Meireles ponovo igrati zajedno, ne ocekujem dobru igru.. Daj Boze da bar pobjedimo na guzove kao protiv QPR jer oni su jaci od njih.... Optimizma nemam ali cu gledati utakmicu, jer ne mogu a da Chelsea ne gledam.... Mozda se desi i "čudo" pa zabijemo i dva gola... :P
Ocekujem tesku utakmicu i pobjedu sa 1 golom razlike.
Vjerovatno 2:1 za nas ce da bude.
Ne mogu da ne gledam a ne mogu ni da gledam.
Ocaj.
AVB izjavio da nece dovest pojacanje prije utakmice s swansea-om.. razlog je tak da bi nas razveselio poslije kiksa vs istih :D
[quote name='how yes no' timestamp='1327875782' post='21494']
Zar stvarno mislis da ćemo zabiti 2 gola. Ja ne.
[/quote]
Vjerovatno cemo dobiti jedan jedanesterac i mozda Mata ili Sturridge pokazu svoju vjestinu ali i to je tesko ocekivati.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.