Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 23 - Swansea City (A) 31.01.2012. 20:45h

Istaknuti odgovori

_____________________________________Cech_____________________________________

___________Ivanović___________Cahill____________David Luiz___________Cole___________

_____________Essien_________________Romeu__________________Meireles_____________

_____Sturridge__________________________Lukaku__________________________Mata_____

Ovako bih ja počeo sutra. Ali tako nažalost neće biti. Bosingwa će igrati umjesto Cahilla i Bane prelazi na štopera, umjesto Essiena ili Romeua Malouda, Torres umjesto Lukakua.
  • Odgovori 214
  • Pregledi 13,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A jbt, nista dobro zadnjih dana nam se ne desava...

Ovo bi bila prilika za Josha da je ostao... Uglavnom, sada su nam sanse za pobjedu svedene na minimum minimuma. Jer i kada su pomenuti igraci iz veze zdravi, izgledamo ocajno a tek sutra na sta cemo liciti... A Swansea je luda ekipa kod kuce i igraju dosta tecno.

Ovo je velika steta! Ulazimo u tezak raspored a Terry i Lampard povrijedjeni + Ramires koji ce nam mnogo nedostajati protiv Uniteda, Napolija... Njegova brzina je nezamjenjiva.

Nek nam je dragi Bog na pomoci samo!
  • Autor
Ne smije biti:
Boz__Bane__DL4___Cole

Ne želim vidjeti sutra Bosingwu na beku, hoću da se Bane trajno premjesti na tu poziciju i zacementira svoje mjesto ubuduće:
Bane__Cahill___DL4___Cole

Tako da. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1327946533' post='21613']
Ne smije biti:
Boz__Bane__DL4___Cole

Ne želim vidjeti sutra Bosingwu na beku, hoću da se Bane trajno premjesti na tu poziciju i zacementira svoje mjesto ubuduće:
Bane__Cahill___DL4___Cole

Tako da. :D
[/quote]
Kakvom beku ja ga ne zelim vidjeti uopste da igra igdje.
Nadam se da ce Cahill biti u startnoj postavi ako ne onda cu da placem gledajuci Bosingvu i njegove odlicne centrašuteve.
[quote name='brata93KTBFFH' timestamp='1327948147' post='21616']bit će zanimljivo vidjet tko će sutra biti kapetan, mada pretpostavljam da će to biti cech ^_^[/quote]

Kada bi Boas dao Maloudi kapitensku traku, mislim da bi ubrzo primio kovertu sa metkom unutra. :D
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1327948380' post='21617'] Kada bi Boas dao Maloudi kapitensku traku, mislim da bi ubrzo primio [b]kovertu sa metkom unutra[/b]. :D[/quote]

ili samo metak :)
ma ja hoću lukakua konačno u igri malo više, ne može ništa zajebat, ionako je igra očaj...neka igra mrcina...
definitivno bane na beka, centralni braniči cahill i luiz, lijevo cole...
što se veze tiče, slažem se sa matom..
a u napadu, 1.p nek se torres muči, a lukaku neka razgrće u drugom poluvremenu :)
inače moja prognoza za tekmu, oba daju gol i 3+, tečaj preko 2 ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1327950889' post='21643']
Ja se nadam da će Bane sutra biti kapetan. Zaslužio je. Najkonstantniji je!
[/quote]

Čech i Cole su ipak konstantniji po minutaži, a predstavama su tu negdje sva trojica. Ja ipak mislim da će Čech biti kapetan.

Evo kadra igrača prvog tima koji imamo na raspolaganju:

Vratari: Čech, Turnbull
Obrana: Bane, Luiz, Cahill, Cole, Bosingwa, Ferreira, Bertrand
Veza: Essien, Romeu, Meireles, Malouda
Napad: Sturridge, Torres, Lukaku, Mata

Znaci kontajte da ce ovih 17 biti u rosteru, samo je pitanje tko ce biti 18? Chalobah, Piazon, Lalkovič?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1327952812' post='21655']

Čech i Cole su ipak konstantniji po minutaži, a predstavama su tu negdje sva trojica. Ja ipak mislim da će Čech biti kapetan.

Evo kadra igrača prvog tima koji imamo na raspolaganju:

Vratari: Čech, Turnbull
Obrana: Bane, Luiz, Cahill, Cole, [b]Bosingwa[/b], Ferreira, Bertrand
Veza: Essien, Romeu, [b]Meireles[/b], [b]Malouda[/b]
Napad: Sturridge, Torres, Lukaku, Mata

Znaci kontajte da ce ovih 17 biti u rosteru, samo je pitanje tko ce biti 18? Chalobah, Piazon, Lalkovič?
[/quote]
Sta sam ja Bogu zgrijesio da moram ovu trojicu gledat :angry:
[quote name='reLo' timestamp='1327954544' post='21662']
Ne očekujem ništa spektakularno, tvrdu utakmicu kao i protiv QPR-a, oni će vjerovatno napraviti jednu ili nijednu priliku, mi 5-6, zabićemo jedan gol i to je to.
[/quote]

reLo majstore, to bi bilo odlicno kada bi se ovako sve desilo. Ja bih bio zaovoljan. Rekao sam sebi, do kraja sezone gledam samo bodove, igru cu zanemariti iako me nenormalno nervira... Ali bodovi su nam potrebni ko kuravi ona stvar.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1327955153' post='21675']nek stavlja Lalkovica na krilo nek Mta ide u vezu samo da Maloudu ne gledam od prve minute :ph34r: Ocekujem Cahilla u odbrani sa Luizom, Banetom i Coleom,sto se veze tice Essien,Romeu,Mata i napad Lalkovic,Danny i Torres[/quote]

I ja bih tako, samo Lukaku umjesto Modnog Mačka.
a nezz pošto nema puno igrača ja bi volio da malo eksperimentira bar bi ja na njegovom mjestu prvo bi promjenio formaciju u 4-4-2
pa onda ovako cech na golu naravno..

Bane DL4 Cahil Cole

Sturridge Essien Mata Lalković

Torres Lukaku

il bi čak stavio Bosingwu na krilo a Sturridgea umjesto Torresa u špic. Ili najbolje ako AVB nedaj bože pozove još kojeg iz akademije pa mu otvori mjesto.
Da je uzeti 3 boda sutra , 3 BODA ako je moguce ikako i gol u 100180 minuti da zabijemo samo da se upisu 3 boda , i gol iz nepostojeceg penala samo za 3 boda , Neprocjenjivo nam treba sutra pobjeda B)
Nesmijemo se plasiti Swansea , bez obzira na igru , bez obzira na formu , bez obzira ko igrao (pa cak i Malouda) , svakako smo kvalitetniji od dojucerasnjeg drugoligasa . Igraju oni lijepo , mozda cak i najljepse u ligu ( na svom terenu) , ali ja vjerujem u nase momke , vjerujem [b]AVB-a [/b], i vjerujem u pobjedu .

[size=5][b]Keep The Blue Flag Flying High !!![/b][/size]
Samo je bitno da je mikel šta dalje od sastava jer sa njim ionako ne uvjerljiva igra postaje još gora i pasivnija.. Težak ispit imaju sutra iako mi smo chelsea i tako se triba postavit......
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.