Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Balkan Chelsea Supporters Club (fb stranica)

Istaknuti odgovori

Pretjerujete na fb-u. Mora se znati granica, nisu više smiješne vaše obavijesti, glupavi trollovi, svaki dan 2-3 glupe obavijesti od vas, previše je, nemojte pretjerivati

• Odgovori 676
  • Pregledi 23,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

reLo, nije ti trebalo ovo za ''židovski klub''.

To što je Roman Abramovič po djedu podrijetlom Židov-Jevrej nije nikakva konstatacija. Zna se koji je ''židovski klub'' u Engleskoj.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=648305628570381&set=a.172125946188354.47001.166850193382596&type=1&relevant_count=1

• Autor

Boga mi relo si me razocarao sada, zna se koliko mrzim jebene zidove, boli me kurac sto nas neko zove zidovima, to nikad nismo bili, niti cemo biti. Stid te i sram bilo, ali ozbiljno, jebo te hljeb.

Nece me biti barem mjesec ovdje, ako se ova slika ne izbrise ubrzo.

Pa šta tebi ova slika predstavlja? Podršku židovima? Kako da ne, ako će im iko dati podršku to sam ja LOL

Pa šta tebi ova slika predstavlja? Podršku židovima? Kako da ne, ako će im iko dati podršku to sam ja LOL

Meni predstavlja vrijedjanje moje svetinje, vrijedjanje jedine stvari koju volim iz srca, znaci nikoga ne volim k'o sto volim Chelsea. Chelsea nije zidovski klub, zato sto je neko spomen'o da je jebeni Abramovic trecinu jevrej. Zidovi su spursi, zidovi su bayern itd. Ali, toliko mi ne bi smetalo da neka jebena djeca pisu po jebenom FBu, na nekim "rivalskim" pageovima, nego mi smeta sto to ti pises, sto ti seres protiv moje svetinje, protiv moje ljubavi.

Znaci Boga mi si me iznervirao nehumano. Razocarao si me!

JA SAM ZIDOV I TIME SE DICIM KOME SMETA KURCEM GA SPICIM :D 

Problem je što vi u svemu nađete nešto što vam smeta. Jebga, nije se rodio onaj ko je svima ugodio.

Ma nije to problem.. Ali malo ozbiljnosti nije na odmet. Ne smeta to meni, nego općenito da se ostavi dojam ozbiljne stranice koja predstavlja ozbiljan portal i ajmo reć udruženje Chelsea BiH... Ukazivano je na ovo više puta. :P 

ček da upotrijebimo pošto smo mi klub ajmo vidjeti šta su svi naši igrači sve sabrati podijeliti i onda ako ispadnemo židovski klub onda to jesmo...

PA KRV TI JEBEM KLUB IZ ENGLESKE KOJI JE OSNOVAN U ENGLESKOJ ŽIDOVSKI KLUB SAMO ZATO ŠTO MU JE VLASNIK(i to vlasnik nekih 10-ak godina) JEDNIM DIJELOM ŽIDOV JEBO TE LJEB I LOGIKA

• Autor

Hajde ba napadate me i zbog 'senzacionalističkih naslova', a ne znate da takve stavljam samo kad sam 100% siguran da će nešto desiti, kao što je ovo za Matu. Kažem vam, ne mogu svima ugoditi, a slika je imala za cilj da se ispod jebu majke židovima, al' naravno svi su se uhvatili za sintagmu navedenu pod navodnicima. FUCK LOGIC.

Roman je rus, i uvijek ce biti rus, to sto tebi retardi valjaju gluposti, ne znaci da je svima isto tako, od ozbiljnog portala si napravio sprdnju.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto

Roman je Jevrej iz Rusije .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.