30. septembar 2017.9 god. comment_275483 Ovome ko da niko nije reko na koju stranu mi napadamo, a na koju oni. A prijem lopte kad mu se odbije 5 metara od njega, Bogu plakati.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275485 Prošlo 5-6 utakmica, ostareo čovek, treba mu sad više da uradi nešto. Sledeću idemo na C. Palace, možda mu oni legnu pa slučajno asistira ili da gol. Ne volim da ponavljam, ali bože, kakva magarčina beskorisna od igrača, prevazišao je samog sebe. Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275494 Dosta je ovih partija. Do kada će se to tolerirati? Ovakve igre ne bi prošle ni u Slaven Belupu. Zakucati na klupu/tribinu i pokazati mu vrata prvom prilikom. A umjesto njega ubaciti bilo kojeg akademca ako treba. Nemoguće da će biti lošiji od njega. Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275495 Dosta je ovih partija. Do kada će se to tolerirati? Ovakve igre ne bi prošle ni u Slaven Belupu. Zakucati na klupu/tribinu i pokazati mu vrata prvom prilikom. A umjesto njega ubaciti bilo kojeg akademca ako treba. Nemoguće da će biti lošiji od njega. Musonda truli na tribinama, a Boga u Birminghamu pored njega i Pedra... Hoće li Conte imati hrabrosti da sam gurne igrača iz akademije? Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275496 Neće, radije će pošteno zaraditi otkaz forsiranjem ovog dvojca. Prijavi
30. septembar 2017.9 god. comment_275497 Realno, i da im da priliku, odmah će nakon prve partije u kojoj nisu bili efikasni krenuti komentari VIDITE DA OD OVIH MLADIH NEMA NIŠTA, DAJ ISKUSNE IGRAČE. Tako je do sad uvek bilo. Nije ni čudo da je danas upravo naš bivši igrač De Bruyne presudio, a pre ili kasnije će to ponovo uraditi Lukaku, kao one večeri u FA kupu. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275500 Za to sve moramo da se zahvalimo Mourinhu. Prodaja brdo dobrih igraca, ostavio ove polupance. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275503 Ma kakav Musonda, pa evo vam samo primjer Christensena i Rudigera. Ljudi su jučer bili naši najbolji igrači i već u sljedećem meču šanse su ogromne da će obojica biti na klupi jer moraju igrati Cahill i Luiz. Proteći će još Neretvom govana dok Conte ne da malo ozbiljniju minutažu Musondi. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275520 Ovaj lik je zaista izgubljen slucaj. Meni je Pedro za njega licno Maradona. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275526 Pedro je po svim kriterijima bolji, placen 28 miliona i doprinio puno vise. Ovaj placen 40 miliona i nije nista pokazo, samo pipka loptu. Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275539 https://twitter.com/MrChelseaBoss/status/914294775578349568 Pesmica :D Prijavi
1. oktobar 2017.9 god. comment_275540 Al ovaj slobodni na pocetku je vrhunac.. jebo sve ako mu ne treba odbiti od plate samo radi toga.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
2. oktobar 2017.9 god. Autor comment_275542 Meni neće biti žao na kraju ako Conte i ode ili dobije otkaz. Ako nije u stanju da se ovog igrača riješi, ne zaslužuje bolju sudbinu. Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275695 ima za njega posla poslednji beli nosorog u Africi, da ga čuva uslovi za posao, samo kondicija Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275702 RUPETINO Imas moju podrsku, istraj u tome da ga istjeras kao Oscara. Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275704 Vrh bi bilo da se ovoga riješimo konačno, pa vratimo Oscara iz Kine :DD Prijavi
14. oktobar 2017.8 god. comment_275739 Sto je najzalosnije, mnogi sa strane u njemu vide dobrog igraca. Ili smo mi slijepi, ili nemamo pojma o fudbalu ili smo glupi.Sent from my SM-G935F using TapatalkDa barem odigra svaku petu dobro a ne moze ni to. Ovo mu je 6 ili 7 zaredom loša. Kad uvežeš toliko loših utakmica u klubu kakav je Chelsea, nemas ti vise sta tu traziti.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
15. oktobar 2017.8 god. comment_275752 hvale ga mahom navijači Junajteda koji i inače pljuju Čelzi od kad je bilo jasno da ih Murinjo preuzima pa pre koju nedelju, ne sećam se više, pričali na SK o Matiću kao da je sam Bog sišo sa nebesa kako bi usrećio ovaj bedni narod jebote lebeac, igrao čovek u Čelziju, uzeo dve titule i nisu se našli tad da kažu bilo šta o njemu a sad je odjednom postao spasilac tako i za ovog, samo im Viljan fali i to ne pišem u nekom negativnom kontekstu prema Matiću nego više kako bih ukazao na neobjektivnost, pošto je jelte sad naravno Konte kriv zato što ne zna Vilijana da iskoristi il tako nešto Prijavi
21. oktobar 2017.8 god. comment_275869 Nakon 1000 minuta losih odigrat ovakvih 20 minuta, kakav igrac, kakva klasa. Pa recite da ga se ne isplati cekat Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.