Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Realno lik je stvoren za brazilske lige, to mu je vrh.

Stavi neke smajlije nakon postova da ljudi ne misle da si ozbiljan u onome sto kazes

Njegov jedini problem je predvidivost i ta što jako često, prečesto mora da stane na loptu i ne odigra iz prve ili ne povuče napad. Dribling mu je jako predvidiv gotovo uvijek znas da ide na desnu nogu dok o pomenutom kočenju napada ne treba dodatno govoriti jebiga. Nikako da se uklopi sa WB-om često bukvalno zasmeta i umjesto da odvuče svog čuvara on radi obratno, to je par stvari koje ga malo jebu mada naravno ima on dosta svojih prednosti i nije opanak kao što neki govore

Stavi neke smajlije nakon postova da ljudi ne misle da si ozbiljan u onome sto kazes

Njegov jedini problem je predvidivost i ta što jako često, prečesto mora da stane na loptu i ne odigra iz prve ili ne povuče napad. Dribling mu je jako predvidiv gotovo uvijek znas da ide na desnu nogu dok o pomenutom kočenju napada ne treba dodatno govoriti jebiga. Nikako da se uklopi sa WB-om često bukvalno zasmeta i umjesto da odvuče svog čuvara on radi obratno, to je par stvari koje ga malo jebu mada naravno ima on dosta svojih prednosti i nije opanak kao što neki govore

Ma on je jedan uhljeb koji nije nista uradio odkad je dosao, verzija tipa Oscara, meljavi sa loptom svo vrijeme. Da ga nismo uzeli od Totenhama u zadnji tren usrecili bi se.

Zadnji put cu napisati misljenje za njega, po meni on nije igrac koji moze igrat u pocetnih 11 u top klubovima, tj. u klubovima koji imaju ambicije biti u vrhu. Za zamjenu i rotaciju je i vise nego dobar, al on nije neka ekstra klasa.. Jednostavno ne mogu zamisliti da on igra u pocetnom sastavu npr. citya, bayerna, juventusa.. A da ne spominjemo real ili barcu.. Kazem nelos igrac, moze ponuditi dosta toga u rotaciji i kada treba dodatne svjezine, ali na toj poziciji mozemo naci nekog wc igraca pa bi imali ubojit trio.. Pedro kada je u formi kao u zadnje vrijeme je solidan, cak nesto i bolji od williana, ali on isto mi nije taj igrac kojeg trebamo.. Jednostavno mislim kako bi jednog od njih dvojice trebali prodati i dovesti neku klasu, a drugi bi bio za rotaciju

Zadnji put cu napisati misljenje za njega, po meni on nije igrac koji moze igrat u pocetnih 11 u top klubovima, tj. u klubovima koji imaju ambicije biti u vrhu. Za zamjenu i rotaciju je i vise nego dobar, al on nije neka ekstra klasa.. Jednostavno ne mogu zamisliti da on igra u pocetnom sastavu npr. citya, bayerna, juventusa..

Buraz vjeruj mi da bi kod Guardiole u Cityu igrao od beka preko wing beka i centralnog i ofanzivnog veznjaka do krila i lažne devetke :D

Pa u Cityu u jednom periodu Navas igrao desno krilo standardno, Kolarov igra štopera, Zabaleta veznog igrača, De Bruyne lažnu devetku i slično tako da za City nista ne reci, u Juventusu bi se takođe našlo mjesta za Williana :D

Buraz vjeruj mi da bi kod Guardiole u Cityu igrao od beka preko wing beka i centralnog i ofanzivnog veznjaka do krila i lažne devetke :D

Pa u Cityu u jednom periodu Navas igrao desno krilo standardno, Kolarov igra štopera, Zabaleta veznog igrača, De Bruyne lažnu devetku i slično tako da za City nista ne reci, u Juventusu bi se takođe našlo mjesta za Williana :D

Bro ne vidim kako pored sanea, de bruynea, sterlinga bi ovaj nasao mjesta, to sto je guardiola cudan sa svojim izborom to je tako. U juventusu koji igra 3-5-2 ne vidim kako bi on imao mjesta al ajd

• 2 sedmice kasnije...

Ne znam zašto se sjetim uvijek Mikela kad ovog vidim, valjda zato što predstavljaju isto, bez oscilacija->prosjek

Mogao je izvesti njega,a nikog ne uvesti tj tražiti od sudije da mu da crveni bolje bi bilo.Da hoće FK Ahiret da te kupi ko i onu mater tvoju.

Ma nije ni pedro ni willian realno, ako želimo napredovat jednog sačuvat za rotaciju, jednog prodat i dovesti jednog wc igrača

• Autor

40 mil smo ga platili a ništa nije pokazao u ovih 4-5 godina koliko je u klubu. NIŠTA. Isto kao ni sunarodnjak mu Oscar ili prije toga Ramires. Rješavajmo se brazilskog smeća, oni više nemaju dobrih igrača. Nadam se da ćemo Piazona i Kenedyja isto prodati.

E jbga sad, da stvarno ništa nije pokazao je pretjerano. Imao je jakih utakmica. Prošle sezone je bio jedan od boljih(ili manje lošijih)

E jbga sad, da stvarno ništa nije pokazao je pretjerano. Imao je jakih utakmica. Prošle sezone je bio jedan od boljih(ili manje lošijih)

Točno to, on će uvijek biti isti, uvijek jebeni prosjek bez obzira kako igra ostatak. A mi ako želimo napredovat moramo u početnih 11 nabavit nekog top krilnog napadača

Nebojte se da će nam Willian krenuti Oscarovim putem ;)

SUN intervju: “I am happy for Oscar, as he absolutely wanted to go to China. Of course he will earn a lot of money over there.
“But a move to China does not come into my thinking. The main thing for me is to be happy.
“I love playing for Chelsea. I like the club, the surroundings and the Premier League.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.