Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Hvale ga na sva usta za partiju protiv Uniteda, kao nosio tim ovo ono.. Ne znam vala, doduse nisam gledao prvo poluvrijeme kad je i dao taj gol al u drugom je bio onaj standardni Willian karinas.. Prodo x lopti, neke pete, pasovi protivniku, puno zujao bezveze, nista vala nije odigro.. Loma me to i podsjeca na onu sezonu 15/16 kad se istico, a ustvari komplet ekipa bila u kurcu pa on ispadao neki igrac..

Mada okej, to mu je vjerovatno i najbolje sto moze igrati lopte, tako da ipak pohvale za trud.

U prvom je zaista bio dobar. Nisu mu mogli lopte uzeti. U drugom je kao i citava ekipa podbacio. Ipak u zadnje vrijeme igra stvarno dobro, dugo ga nisam vidio ovako razigranog. Iako ga ni simpatisem mnogo, ovo kako je odigrao u zadnje vrijeme je za svaku pohvalu.

Hvale ga na sva usta za partiju protiv Uniteda, kao nosio tim ovo ono.. Ne znam vala, doduse nisam gledao prvo poluvrijeme kad je i dao taj gol al u drugom je bio onaj standardni Willian karinas.. Prodo x lopti, neke pete, pasovi protivniku, puno zujao bezveze, nista vala nije odigro.. Loma me to i podsjeca na onu sezonu 15/16 kad se istico, a ustvari komplet ekipa bila u kurcu pa on ispadao neki igrac..

Mada okej, to mu je vjerovatno i najbolje sto moze igrati lopte, tako da ipak pohvale za trud.

Pogledaj negdje snimak prvog, da ti ne mlatimo mi ali covjek je maestralno odigrao. Kombinacije sa Hazardom vrhunske, iznosio loptu, lomio junajtedovce stvarno je imao predobro prvo poluvrijeme.

Ja sam davno napisao da ovom igracu treba konstanta da se moze reci da je dobar igrac.

Vijdet cemo ga do kraja sezone, nadam se da ce ostati na ovom nivou da se izvucemo sa 5 pozicije.

• 2 sedmice kasnije...

Naš najbolji igrač u 2018., bez premca. Šteta što nema napadača kojeg bi mogao razigravati.

Jebo majku ako ima na svijetu boljeg igraca od njeg u zadnjih mjesec dana. Tragedija je kad shvatis koliko moze, a kako je znao lose igrati. Veceras opet vrhunski. Na ljeto se kutarisati Pedrita, te prikljuciti njemu i Hazardu jednog Fekira npr.

• Autor

Zar vas Willian opet može zavarat? Pa nije od jučer u Chelseaja. Pukla ga luda, igra dobro. Uskoro će se ulijeniti i postati ona stara taraba. Brazilac je to. Greška bi bila ostaviti ga na ljeto, nama trebaju svjetske klase. Hazardu ako ostane treba suigrač njegova kalibra na desnom krilu, a ne čovjek koji je odigrao 10 tekmi vanzemaljski a ostalo ko jadnik. I Oscar je tako znao zavarati.

• 1 mjesec kasnije...
Znaci osvojio lik nagradu igraca sezone u Chelseau. Ovaj kad osvoji tu nagradu onda je jasno u kakvim smo govnima.

Nemam nekog posebnog komentara na tu nagradu jer je apsolutno nije zasluzio. Barem je 5 igraca odogralo bolje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...

Sta je cupavom budaletinom? Morel se sta objaviti na storyu ljudino? Ko djeca u osnovnoj skoli, smijesno ponasanje

Jbt tacno ovaj klub ne moze 10 dana proci bez nekog skandala i drame. Valjda je u tome i neka posebna car navijanja za CFC. Mogu misliti jes dosadno navijati npr. za Bayern  :D

.

IMG_5896.thumb.PNG.6b8a2a6e4d4baaa4edb6d

Jadno od njega, Pedro je manje igrao od njega tokom sezone iako je bolji igrac, u finalu spanac nije nastupio nikako pa suti i ne glupira se, dok ovaj nesto kao izvodi.

Ovi Brazilci su izgleda najgluplji narod, jer ovakve stvari moze samo glup covjek raditi.

Sutirao bih ga zbog nepostovanja nadredjenog, otisao ili ostao Conte. Ovakve debile ne zelim u Chelseaju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.