22. februar 2018.8 god. comment_279952 Iz iskustva. :Djesu te to opet tukli ? Zna igrat jebes mu mater, steta sto nije konstantan ali igrac kojeg treba imati u timu da uleti sa klupe da bude dobra zamijena...naravno pod uslovom da se dovede neka zvjer pored Hazarda na krilo Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280219 Hvale ga na sva usta za partiju protiv Uniteda, kao nosio tim ovo ono.. Ne znam vala, doduse nisam gledao prvo poluvrijeme kad je i dao taj gol al u drugom je bio onaj standardni Willian karinas.. Prodo x lopti, neke pete, pasovi protivniku, puno zujao bezveze, nista vala nije odigro.. Loma me to i podsjeca na onu sezonu 15/16 kad se istico, a ustvari komplet ekipa bila u kurcu pa on ispadao neki igrac.. Mada okej, to mu je vjerovatno i najbolje sto moze igrati lopte, tako da ipak pohvale za trud. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280220 U prvom je zaista bio dobar. Nisu mu mogli lopte uzeti. U drugom je kao i citava ekipa podbacio. Ipak u zadnje vrijeme igra stvarno dobro, dugo ga nisam vidio ovako razigranog. Iako ga ni simpatisem mnogo, ovo kako je odigrao u zadnje vrijeme je za svaku pohvalu. Prijavi
27. februar 2018.8 god. comment_280221 Hvale ga na sva usta za partiju protiv Uniteda, kao nosio tim ovo ono.. Ne znam vala, doduse nisam gledao prvo poluvrijeme kad je i dao taj gol al u drugom je bio onaj standardni Willian karinas.. Prodo x lopti, neke pete, pasovi protivniku, puno zujao bezveze, nista vala nije odigro.. Loma me to i podsjeca na onu sezonu 15/16 kad se istico, a ustvari komplet ekipa bila u kurcu pa on ispadao neki igrac.. Mada okej, to mu je vjerovatno i najbolje sto moze igrati lopte, tako da ipak pohvale za trud. Pogledaj negdje snimak prvog, da ti ne mlatimo mi ali covjek je maestralno odigrao. Kombinacije sa Hazardom vrhunske, iznosio loptu, lomio junajtedovce stvarno je imao predobro prvo poluvrijeme. Prijavi
28. februar 2018.8 god. comment_280224 Ja sam davno napisao da ovom igracu treba konstanta da se moze reci da je dobar igrac. Vijdet cemo ga do kraja sezone, nadam se da ce ostati na ovom nivou da se izvucemo sa 5 pozicije. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280762 Naš najbolji igrač u 2018., bez premca. Šteta što nema napadača kojeg bi mogao razigravati. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280783 Naš najbolji igrač u 2018., bez premca. Šteta što nema napadača kojeg bi mogao razigravati. Jebo majku ako ima na svijetu boljeg igraca od njeg u zadnjih mjesec dana. Tragedija je kad shvatis koliko moze, a kako je znao lose igrati. Veceras opet vrhunski. Na ljeto se kutarisati Pedrita, te prikljuciti njemu i Hazardu jednog Fekira npr. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280784 Trgnuo se Willian, igra mu se Svjetsko a mjesto mu bilo upitno. Drugog razloga za ove odlicne partije nema. Prijavi
14. mart 2018.8 god. comment_280786 Jebo majku ako ima na svijetu boljeg igraca od njeg u zadnjih mjesec dana. Tragedija je kad shvatis koliko moze, a kako je znao lose igrati. Veceras opet vrhunski. Na ljeto se kutarisati Pedrita, te prikljuciti njemu i Hazardu jednog Fekira npr. Zanimljivo pojačanje bi bio Fekir. Prijavi
14. mart 2018.8 god. Autor comment_280789 Zar vas Willian opet može zavarat? Pa nije od jučer u Chelseaja. Pukla ga luda, igra dobro. Uskoro će se ulijeniti i postati ona stara taraba. Brazilac je to. Greška bi bila ostaviti ga na ljeto, nama trebaju svjetske klase. Hazardu ako ostane treba suigrač njegova kalibra na desnom krilu, a ne čovjek koji je odigrao 10 tekmi vanzemaljski a ostalo ko jadnik. I Oscar je tako znao zavarati. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280824 Vrhunski igra u poslednje vreme, sve pohvale zaista. Samo neka ovako nastavi i sledece sezone. Prijavi
15. mart 2018.8 god. comment_280825 brazilska prevara, vratice se on na svoje vec iducu utakmicu al da igra dobro u zadnje vrijeme, na tomu mu cestitam Prijavi
11. maj 2018.8 god. comment_281385 Znaci osvojio lik nagradu igraca sezone u Chelseau. Ovaj kad osvoji tu nagradu onda je jasno u kakvim smo govnima.Nemam nekog posebnog komentara na tu nagradu jer je apsolutno nije zasluzio. Barem je 5 igraca odogralo bolje.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
12. maj 2018.8 god. comment_281387 Kad je on igrac godine onda je najbolji primjer kakva nam je sezona. Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281502 Sta je cupavom budaletinom? Morel se sta objaviti na storyu ljudino? Ko djeca u osnovnoj skoli, smijesno ponasanje Jbt tacno ovaj klub ne moze 10 dana proci bez nekog skandala i drame. Valjda je u tome i neka posebna car navijanja za CFC. Mogu misliti jes dosadno navijati npr. za Bayern :D . Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281503 valjda si sreduje prelazak u united ili neki drugi klub, ima moju potporu Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281512 Jadno od njega, Pedro je manje igrao od njega tokom sezone iako je bolji igrac, u finalu spanac nije nastupio nikako pa suti i ne glupira se, dok ovaj nesto kao izvodi. Ovi Brazilci su izgleda najgluplji narod, jer ovakve stvari moze samo glup covjek raditi. Sutirao bih ga zbog nepostovanja nadredjenog, otisao ili ostao Conte. Ovakve debile ne zelim u Chelseaju. Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281513 Kakva mala cupava supcina, izvlaci se svake sezone sa 5 golova i 5 asistencija i konta da je neka mega zvijezda. Poserem se i na njega i na pedra sto misle da su bogom dani i da trebaju igrati u prvom sastavu.. Prijavi
20. maj 2018.8 god. comment_281514 Conte, posalji mu SMS! Prebacicu ti ja na racun ako treba kekek :D Prijavi
21. maj 2018.8 god. comment_281521 Možda daje podršku Conteu, možda je za njega Conte čovek trofej, šta ste odmah na kraj srca hahah Prijavi
21. maj 2018.8 god. comment_281526 Sta je tu skandalozno uradio?Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.