Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Samo sto on nije jedan od najboljih. Gledali smo ga i na Svjetskom prvenstvu i tu je bio los. Sam sebe dribla. Jebat cu mu mater kad dotrci do kaznenog i vrati loptu nazad.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

https://twitter.com/liam_twomey/status/1024772471826927617

Riješi se škarta maurizio pls

riješićega se ako mu willian ovo napravi

https://www.youtube.com/watch?v=6LcdFJbZHuo

• 2 sedmice kasnije...

http://global.espn.com/football/soccer-transfers/story/3594307/chelseas-willian-no-chance-i-would-be-here-if-antonio-conte-stayed

'No chance' I would be here if Antonio Conte stayed

Hvala Bogu pa smo se rijesili Contea, poslije odlaska Coste da nam je otisao i Willian, to bi bio previse

Hvala Bogu pa smo se rijesili Contea, poslije odlaska Coste da nam je otisao i Willian, to bi bio previse

PRevise za nase navijace u Brazilu?

Neupotrebljivi smećar

Baš tako. Čovjek izašao iz igre mi proigrali 10x bolje i defanzivno i ofanzivno. Ja se stalno pitam jesmo li mi glupi, slijepi, je li nemamo pojma o nogometu ili šta već, kada ovog igrača kritikujemo i kudimo a uprava hvali i ostavlja te ga ne prodaje za dobru lovu?!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
Koliko je Pedro bolji igrac od ovog kloca to je strasno. Pedro je konkretan uvijek, suta s obje noge podjednako dobro, ima osjecaj za prostor, fakat mi nije jasno zasto ovaj nije prosat za 60 i kusur miliona. Kakav fail uprave i Sarrija kada je ovaj igrac u pitanju.
  • 2 sedmice kasnije...
Debil se sad zali sto je trening popodne, kao ne moze vidjati dovoljno djecu. Kako bi ih vidjao da radis svaki dan u firmi po 12 sati i vise majmune jedan nezadovoljni??

Ma goni govno iz kluba vise, p.cka im materina brazilska, nema gore bagre od njih. To bi sad i vrijeme treninga biralo.
Cudi me nije trazio i naknadu za odvojeni zivot kao bh. politicari.

Al jedna druga stvar mene i dan-danas cudi. Gledam eto neku noc Barcelonu protiv Tottenhama i onu njihovu igru, sa koliko inteligencije i razumijevanja se krecu i odigravaju dodavanja, pa propusti loptu, protrci, odigraj iz prve itd... Kojeg li su kurca oni vidjeli u Willianu, igracu ciji je fudbalski IQ u minusu, koji svaki put mora pola minute razmisljati sta ce s loptom i trzati beka. Kako li su oni mislili njega tu ubaciti medju Messija, Coutinha i ekipu i to bili spremni 60-ak miliona iskrcati za njega, pa ja ne znam da li se vise tome ibretim ili nasim idiotima sto su te ponude odbili.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...
Os odjebat vise iz kluba ojebino, kako lik uspije zamazat oci svima nije mi vise jasno. Jos redovito klub posta one njegove golove i slavi ga se kao da imamo messija..Jebo vas willian i cijelu upravu vise i takva izdrkavanja na prosjecnog mid table igraca
Garantiram da ovaj ode i da nikog ne dovedemo ne bi bili nista losiji, ako ne i bolji
Nabijem njega i njegovih prosjek 5 golova po sezoni od kojih su 3 potpuno nebitna na kurac
Imam osjecaj da je cijelu vjecnost tu, uhljebio se, njemu dobro. Mikel je korisniji bio od ovog
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.