Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

I dalje to ne mjenja cinjenicu da je asistirao i imao milion tih trazenih prodora, gdje su mu passevi izblokirani zadnjim naporima. Plus onaj sut, koji je pogodio precku.

Ne vidim razloga blatiti ga u ovoj tekmi, kada nije bio nimalo los. Mozda inace zna peglati loptu i sve to sto ste pricali, ali je odigrao dobar mec. Fin back up pravo, i u ovom trenutku je bolji kao prvotimac, ali moze ostati u buducnosti kao back up.

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Dobar je on back up, rijetko koji klub bi si mogao priustiti realno igraca tipa williana za back up.. Medutim cinjenica je ni da pedro ni willian nisu dovoljno dobri za pocetni sastav ako imamo ambicije bii bas top ekipa, imati ubojiti trojac
Nadam se da ce moji rodjaci iz Kine poslati neku ponudu za ovog uhljeba, prva koja dodje prihvatit je.

Govorim frendu u zadnje dvije utakmice pa me zanima jeste li vi dojma da su Moses-ove partije dosta slabije kada je Wilian s njim na krilu.

Meni se čini da im je kemija dosta loša.

I na ovoj utakmici je ispunio ocekivanja i pokazao konstantnost. On tako igra 80% utakmica od kad je dosao, ne moze se nista korisno od njega ocekivati to smo valjda svi provalili odavno.

Govorim frendu u zadnje dvije utakmice pa me zanima jeste li vi dojma da su Moses-ove partije dosta slabije kada je Wilian s njim na krilu.
Meni se čini da im je kemija dosta loša.

Nikakva kemija nego Willian koci Mosesa jer drzi dugo loptu za razliku od Pedra koji voli utrcavanja i ostavlja Mosesu prostor iza sebe i u sirinu. A ima i toga da su protivnici shvatili da moraju paziti puno vise na Mosesa nego dosad.
  • Autor

Vrijeme je da i ovaj brazilski uhljeb nakom Ramiresa i Oscara napusti klub. Ostvariše se moja proročanstva od prije par godina. Brazilski trio Ramires - Oscar - Willian nije dorastao šampionskom Chelseaju. Nekad su nam igrali Gudjohnsen, Robben, Makelele. Sad kad takve igrače usproediš s ove tri brazilske prevare sve ti je jasno.

Williane budi čovjek pa idi u Kinu.

Svaka cast Gudjonsenu i njegovom doprinosu za Chelsea, ali pricas o njemu kao da je licno Ronaldo Nazario De Lima iz najboljih dana.

Pa realno Gudjonsen je bio vazan i dobar igrac, dao je puno klubu, igrao u zivotnoj formi. Od Wiliana se nema vise sta ocekivati, ove je njegov vrh kako igra. Nadam se da ce moj rodjak Mourinho pokusati ga dovesti.

• Autor

Svaka cast Gudjonsenu i njegovom doprinosu za Chelsea, ali pricas o njemu kao da je licno Ronaldo Nazario De Lima iz najboljih dana.

Gudjohnsen u Chelseajevim danima je za ovog Williana i više od Ronalda Nazaria De Lime. Ali možda ti tad nisi pratio Chelsea ako si mlađa generacija.

Gudjohnsen u Chelseajevim danima je za ovog Williana i više od Ronalda Nazaria De Lime. Ali možda ti tad nisi pratio Chelsea ako si mlađa generacija.

=;

Je li Wili prestao zadržavati loptu ili mi se samo tako čini?
Dobra utakmica, čak je i Moses došao do izražaja danas na toj strani. : - )

Treći strijelac ekipe iako ne igra uvijek kao nekih prošlih sezona :D

Willian i Pedro kombinovano do sada 9 golova nije toliko loše kao podrška neprikosnovenim Hazardu i Costi, naravno da bi nam tu odlično došao neki ubica koji je rame uz rame sa Hazardom i Costom ali i ovo je ok.
  • 2 sedmice kasnije...
Upravu si crve 100%, ovaj toliko ujebe svaki napad sa svojim drzanjem lopte i losim odlukama da to nije normalno. Da ne pricam koliko smeta Mosesu na desnoj strani. Pedrito ga sisa ove sezone u svakom segmentu.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.