16. decembar 2016.9 god. comment_264066 I dalje to ne mjenja cinjenicu da je asistirao i imao milion tih trazenih prodora, gdje su mu passevi izblokirani zadnjim naporima. Plus onaj sut, koji je pogodio precku. Ne vidim razloga blatiti ga u ovoj tekmi, kada nije bio nimalo los. Mozda inace zna peglati loptu i sve to sto ste pricali, ali je odigrao dobar mec. Fin back up pravo, i u ovom trenutku je bolji kao prvotimac, ali moze ostati u buducnosti kao back up. Prijavi
16. decembar 2016.9 god. comment_264073 Dobar je on back up, rijetko koji klub bi si mogao priustiti realno igraca tipa williana za back up.. Medutim cinjenica je ni da pedro ni willian nisu dovoljno dobri za pocetni sastav ako imamo ambicije bii bas top ekipa, imati ubojiti trojac Prijavi
21. decembar 2016.9 god. comment_264251 Nadam se da ce moji rodjaci iz Kine poslati neku ponudu za ovog uhljeba, prva koja dodje prihvatit je. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264551 Govorim frendu u zadnje dvije utakmice pa me zanima jeste li vi dojma da su Moses-ove partije dosta slabije kada je Wilian s njim na krilu. Meni se čini da im je kemija dosta loša. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264562 I na ovoj utakmici je ispunio ocekivanja i pokazao konstantnost. On tako igra 80% utakmica od kad je dosao, ne moze se nista korisno od njega ocekivati to smo valjda svi provalili odavno. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264563 Odlicno je odigrao meni, ne znam sta ste vidjeli lose. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264569 Govorim frendu u zadnje dvije utakmice pa me zanima jeste li vi dojma da su Moses-ove partije dosta slabije kada je Wilian s njim na krilu. Meni se čini da im je kemija dosta loša. Nikakva kemija nego Willian koci Mosesa jer drzi dugo loptu za razliku od Pedra koji voli utrcavanja i ostavlja Mosesu prostor iza sebe i u sirinu. A ima i toga da su protivnici shvatili da moraju paziti puno vise na Mosesa nego dosad. Prijavi
27. decembar 2016.9 god. Autor comment_264582 Vrijeme je da i ovaj brazilski uhljeb nakom Ramiresa i Oscara napusti klub. Ostvariše se moja proročanstva od prije par godina. Brazilski trio Ramires - Oscar - Willian nije dorastao šampionskom Chelseaju. Nekad su nam igrali Gudjohnsen, Robben, Makelele. Sad kad takve igrače usproediš s ove tri brazilske prevare sve ti je jasno. Williane budi čovjek pa idi u Kinu. Prijavi
27. decembar 2016.9 god. comment_264584 Svaka cast Gudjonsenu i njegovom doprinosu za Chelsea, ali pricas o njemu kao da je licno Ronaldo Nazario De Lima iz najboljih dana. Prijavi
27. decembar 2016.9 god. comment_264587 Pa realno Gudjonsen je bio vazan i dobar igrac, dao je puno klubu, igrao u zivotnoj formi. Od Wiliana se nema vise sta ocekivati, ove je njegov vrh kako igra. Nadam se da ce moj rodjak Mourinho pokusati ga dovesti. Prijavi
29. decembar 2016.9 god. Autor comment_264632 Svaka cast Gudjonsenu i njegovom doprinosu za Chelsea, ali pricas o njemu kao da je licno Ronaldo Nazario De Lima iz najboljih dana. Gudjohnsen u Chelseajevim danima je za ovog Williana i više od Ronalda Nazaria De Lime. Ali možda ti tad nisi pratio Chelsea ako si mlađa generacija. Prijavi
29. decembar 2016.9 god. comment_264633 Gudjohnsen u Chelseajevim danima je za ovog Williana i više od Ronalda Nazaria De Lime. Ali možda ti tad nisi pratio Chelsea ako si mlađa generacija. =; Prijavi
29. decembar 2016.9 god. Autor comment_264634 Pa eto vidiš. A ja jesam i zato znam šta pričam. Prijavi
29. decembar 2016.9 god. Autor comment_264652 A slabo je nešto pratio, jer da je pratio vidio bi kakav je Gudjohnsen bio bog za hadalja Williana: https://www.youtube.com/watch?v=mUd5q27L0oI Prijavi
31. decembar 2016.9 god. comment_264684 Je li Wili prestao zadržavati loptu ili mi se samo tako čini? Dobra utakmica, čak je i Moses došao do izražaja danas na toj strani. : - ) Prijavi
31. decembar 2016.9 god. comment_264686 Treći strijelac ekipe iako ne igra uvijek kao nekih prošlih sezona :D Willian i Pedro kombinovano do sada 9 golova nije toliko loše kao podrška neprikosnovenim Hazardu i Costi, naravno da bi nam tu odlično došao neki ubica koji je rame uz rame sa Hazardom i Costom ali i ovo je ok. Prijavi
14. januar 2017.9 god. comment_265523 Ovaj sve stae pokusa dns nista nie napravia spor izblokiran Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265531 Ovaj sve stae pokusa dns nista nie napravia spor izblokiran Čitaš crvove komentare za igrače i kontaš da smo ispušili 3:0 Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265533 Upravu si crve 100%, ovaj toliko ujebe svaki napad sa svojim drzanjem lopte i losim odlukama da to nije normalno. Da ne pricam koliko smeta Mosesu na desnoj strani. Pedrito ga sisa ove sezone u svakom segmentu.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265548 Mq njegov najveci problem je predvidljivost. Za sve ove godine u Celsiju nije napredovao ni milimetra. Prijavi
15. januar 2017.9 god. comment_265549 ma WB plače za njim, tamo će najmanje smetati a najviše davati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.