5. decembar 2017.8 god. comment_276831 Tipicno za njeg, ne moze taj vezati nekolko dobri partija. Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276850 Tipicno za njeg, ne moze taj vezati nekolko dobri partija. Ni par poteza 😂😂😂 Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276857 mislim da mu je ovaj vecerasnji promasaj zapecatio sudbinu odlaska. konacno da ga se rijesimo. Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276859 Treba nam jedan WC na toj poziciji. Pedro da bude rotacija, a Willianu se zahvaliti na svemu. Nekako ce mi mozda biti i zao kada ode, stvarno se trudio, to niko ne može da ospori, ali nista nije napredovao u zadnje vreme, stagnira, nema konstantnu igru... Ima on i dobrih trenutaka, ali duplo vise lošijih. Prijavi
5. decembar 2017.8 god. comment_276862 Kakva ojebina od igrača, al imam osjećaj da će biti novi Mikel, nećeš ga se moć riješit. Prijavi
6. decembar 2017.8 god. comment_276876 Sa penala pogodia satelit u svemiru Hahahhahahahahahhaahhahahahhahahah crve daj bre češće piši :D Prijavi
15. decembar 2017.8 god. comment_277171 The Brazilian who is in goalscoring touch after finding the back of the net against Huddersfield, has told Chelsea fans to be calm as The Mail reports. The Mail quotes Willian saying: “I’M HAPPY HERE AND THE FANS CAN BE CALM. I’M ALWAYS HAPPY HERE AT CHELSEA. I REALLY LIKE THIS CLUB A LOT WITH MY HEART.†Chelsea won’t let Willian go easily Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277189 bez prave zamjene za williana i nema smisla ga prodavati. a opet i kad bi ga prodali, naši retardi ba ga uvalili nekom premierligašu, isto kao i za matica, matu, cecha, gallasa Prijavi
16. decembar 2017.8 god. comment_277198 U njegovom slučaju bilo bi dobro da ga prodamo rivalu, tako ćemo ih oslabiti... Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277639 dali smo isto tako gol, zato sto je ovaj idiot sjajnu dugu loptu poslao. Kriv je citav tim, jer nisu se odbranili od kurcevog napada. Prijavi
3. januar 2018.8 god. comment_277655 Kriv je citav tim jasna stvar, al on je zakuhao KRAJNJE NEPOTREBNO Znaci dosta je jednom sta je zamahnuo i stvorio si prostor, pa ocisti je onda krv mu jebem da mu jebem..zadnje su minute..rijesi to, obrana izade, rijesis se pritiska sto je najbitnije te 4 proklete minute nadoknade teku..jasno da gore tu loptu nije tad imao ko primiti ali i ne treba, nabij je i mirna bosna...nosis tri boda kuci od usranog arsenala mater im jebem kako ih ne mogu,,, a eto, ovako nosis kurac kuci.. Al jasna stvar, ne treba biti puno pametan da bi se znalo tko je glavni krivac za ovo danas.. Vili je bar tu loptu poslao fantasticnu i nesto dobro napravio, dok jebeni morata nije APSOLUTNO NISTA osim sta je upropastio sve moguce situacije..ali sve Nek pakuje kofere sto se mene tice, ionako nisam ni bio za njega, mrs.. Prijavi
5. januar 2018.8 god. Autor comment_277722 Prebacuj u bivše igrače. I ovo da dočekam. Sretno mu u Kini. Včrs ću se napit ko čovjek. Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279856 Maestralna partija, jeste da nam iskida živce, ali kada je najpotrebnije bilo pokazao je da zna i da može. Šteta sano za 2 stative, da se samo jedna odbila u gol... Prijavi
20. februar 2018.8 god. comment_279858 Svaka mu čast, ali stisni damu i odigraj do kraja meč vrhunski, išlo mi na kurac ono njegovo nonšalantno kretanje zbog malo krvi iz nosa. pa ljudi su trčali sa dubokim posjekotinama i krvavim glavama, a ovog je samo lopta pogodila u glavu na odbijanac. Prijavi
21. februar 2018.8 god. comment_279866 Ovaj momak samo da ima konstantu, ne bi morali traziti zamjene po bijelom svijetu.Imali bi perfektnog igraca. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
21. februar 2018.8 god. comment_279878 Svaka mu čast, ali stisni damu i odigraj do kraja meč vrhunski, išlo mi na kurac ono njegovo nonšalantno kretanje zbog malo krvi iz nosa. pa ljudi su trčali sa dubokim posjekotinama i krvavim glavama, a ovog je samo lopta pogodila u glavu na odbijanac. Mislim da je veliki problem normalno disati (samim tim i trčati) kad ti je nos začepljen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.