Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• 1 mjesec kasnije...
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Nisam ni ja, ali navodno loše, i da su brazilici njegovim izlaskom a ulaskom Coste počeli igrat bune bolje. Nagađa se da bi moga izgubit mjesto u momčadi jer ni prvu nije igra nešto posebno.
  • 2 sedmice kasnije...
pa ako zadrze ovog ja cu se ubit, a navodno nude 50 milki za ovog LOL. ne prihvatiti tu ponudu mi granici sa ludilom kada je vec uspio zavarati nekog da je neki igrac. Pa lik je najveci potrosac lopte u Brazilu, gubi svaku drugu loptu, pored jednog Neymara on tu izvodi neke fore..Pritom ajd da je nesto napravio, ne bih nista rekao. Odigra dobro svaku petu utakmicu u pravilu, prosjek igrac
  • Autor

Cae ostani pri postavljanju slika od dobrih pički iz mostara to ti najbolje ide

Nemoj me vrijeđati. Kad je Willian izašao a Douglas Costa ušao i Brazil je bio proigrao. To je pokazatelj da je Willian UBLEHA!

Ja bih prije Pedrita nekome tusno, po mogucnosti Kinezima jer oni inace vole tu skart robu i masno je placaju.. ali ova ponuda za Cupavog je predobra da bi je odbili, bojim se da Barcelona nece s trecom doci. 60 miliona eura je ozbiljan novac za ovog igraca. Ali bi onda morali uloziti to i kupiti novo krilo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Ja bih Pedra ostavio, imam osjecaj da bi mogao mnogo pruziti u Sarrijevom sistemu, njegova utrcavanja i golgeterske sposobnosti su na visokom nivou, to bi nam odgovaralo pa makar jednu sezonu.

Dok Willian ima samo brzinu, nesto tehnike i to je to.

Ako nasi odbiju ponudu od 60 miliona, ludi su.
odbijanje 60 milijuna za ovog bi granicilo sa ludosti.. Ma kakav pedro, eventualno kao zamjena, nikako kao prvi izbor u formaciji 4-3-3..
Volio bih Douglasa Costu, ali sumnjam da je moguce

Ja bih prije Pedrita nekome tusno, po mogucnosti Kinezima jer oni inace vole tu skart robu i masno je placaju.. ali ova ponuda za Cupavog je predobra da bi je odbili, bojim se da Barcelona nece s trecom doci. 60 miliona eura je ozbiljan novac za ovog igraca. Ali bi onda morali uloziti to i kupiti novo krilo.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

60 miliona funti ne eura,ako je istina ovo moraju prihvatiti i proslijediti Unitedu 50 za Marttiala.
  • Autor

Šta mislite bi li mogao Martial oživjeti u Chelseaju? Govorili su da je to novi Henry i sjevnuo je u Unitedu tek kad je došao prvih mjesec dana a poslije toga potonuo.

Nije potonuo, i dalje je dosta dobar, samo ga Mou ne voli baš... Prošle je sezone zabio 9 golova i imao 5 asistencija, a startao u svega 18 utkamica...

Ja sam za njega svakako, pogotovo ako ne uspijemo zadržat Hazarda. Ako Hazard ostane onda pucaju na istu poziciju, jer je i Martial bolji na ljevoj strani s obzirom da je dešnjak, ali može on i u sredinu (ako budemo imali tu poziciju) pa čak i napadača. Kako god Vjerujem da će Sarri znat ukomponirat njih dvoje zajedno...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.