Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Kakvi ste vi hajvani, pa momak kad je dao ona dva gola prosle sezone onda vam je bio dobar, je li? Kad je prosle utakmice ono dvaput dobro sutnuo, onda vam je bio dobar? Sta pljujete kad momak rastura. Kao da je puno 10 miliona za svaki njegov go zlata vrijedan.
  • Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Eh da mu je ušla ona što je ošla milimetar od stative, dobili bi 2:0 ili čak 3:0, a njemu bi pjesme pjevali... Po njemu ste našli pljuvat, hahha, kao on je bio problem

Schurrle ušo s klupe pa ti se čini da se budi. Nek poveže 3 tekme ko starter i molićeš Boga da ode na klupu.

Schurrle ušo s klupe pa ti se čini da se budi. Nek poveže 3 tekme ko starter i molićeš Boga da ode na klupu.

Mi se za drugog molimo da ode na klupu, ne brini.
  • Autor

Večeras sam malo gledao neke sažetke iz prve dvije Mourinhove sezone.

Ako ćemo realno i ako ćemo porediti njega sa Robbenom - onda je to nebo i zemlja. Robben je tri klase iznad Williana. Ovo govorim objektivno. Tri klase iznad! I naravno kad se uspoređuje ta strana koju je nekada držao Robben, a danas Willian, onda to izgleda jadno i žalosno.

Naše najbolje desno krilo dobija novi ugovor

Chelsea će ubrzo produžiti ugovor i Brazilcu Willianu, piše Daily Star.

Prošle sedmice je obznanjeno da će Eden Hazard i John Terry produžiti trenutne ugovore s Plavcima, a novi ugovor će potpisati i Willian.

Uprkos činjenici da mu ugovor s Plavcima ističe tek za tri godine, Mourinho je odlučan da ga zadrži u klubu i ponudi mu novi ugovor nakon sjajnih partija na početku ove sezone.

Willian je u Chelsea došao prošle sezone iz Anzhija, u transferu Vrijednom 32m funti.
Source: http://chelseabalkan.com/index.php/201412144366/vijesti/zanimljivosti/i-willian-dobija-novi-ugovor.html

Ne znam na osnovu cega je zasluzio da mu se vec sada produzi ugovor, ali dobro nece on jos dugo izdrzat, maksimum dvije sezone i aut from de Celsi

Da li neko zna koliko je do sada Willian postigao golova u dresu Chelsea-a?

Veoma  malo da bi se pominjalo :)

Jedino logicno mi izgleda ovo produzemje ugovora ako su mu platu smanjili pa ono kao produzili.. Pa ce dobit u,jesto,te,pare za 3 godine tek za 5

Al svakako je izvor dnevne zvezde pa mnogo i ne znaci. Cekam sportsport da objavi.

Skk??
Prosle godine potpiso, ne treba mu davat nista. Jedino smanjit platu ako je to, jer nece ga nijedan top klub traziti tako da nema smisla poduzimati bilo sta.
Ako je ovo istina, onda znaci samo jedno. Svi koji su se nadali novom igracu na desnom krilu mogu da prestanu da se nadaju. Nesto ne vjerujem da ce Mou prodati Shurlea, tako da ce ostati borba izmedju njih dvojice za tu poziciju.
[quote name="reLo" post="195197" timestamp="1418578917"] Očigledno je da će mu se povećati plata. Igrač će potpisati novi ugovor samo ako mu se ponude bolji uslovi, logično. Očigledno Mourinho ima ovog momka u dugoročnim planovima.[/quote]ma sve je to super ocam Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.