24. novembar 2014.11 god. comment_193345 Najjace mi je ovo: "Valjda Mourinho zna", po toj logici nam je otjerao najboljeg igraca O kome ti to? Možda misliš na Matu, otkako je otišao igramo bolje, uzeli smo finu sumu novca, a on se raspada u Junajtedu. Ako sam išta naučio u prethodnih godinu dana, to je da nikad ne sumnjam u Murinja. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193346 O kome ti to? Možda misliš na Matu, otkako je otišao igramo bolje, uzeli smo finu sumu novca, a on se raspada u Junajtedu. Ako sam išta naučio u prethodnih godinu dana, to je da nikad ne sumnjam u Murinja. Da, Mata. Igramo bolje, a i sad vjerujem da bi igrali jos bolje sa Matom, samo da se Murinho nije ponasao prema njemu kao prema lutalici. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193348 Ne, ne bismo, to što nam je bio najbolji igrač više govori o tome koliko smo kao celina bili jadni. Čovek ni u ovakvom Junajtedu ne može da se izbori za mesto prvotimca. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193352 Najjace mi je ovo: "Valjda Mourinho zna", po toj logici nam je otjerao najboljeg igraca, koji je bog i za Oscara i za Williana bio, iako po prirodi nije bio krilo uopste. Willian jeste bolji u defanzivi, ali ljudi moji on igra krilo, sta mislite koliko bi se u Realu zadrzao igrac koji nema toliko energije u napadu, mislim na golove prije svega? Lakse je radom i pruzenim prilikama popraviti Andreovu defanzivu, nego davati infinity sansi Willianu samo da bi obavljao odredjeni dio zadatka. Nemam ja nista protiv Williana, i znam da je Andre van forme, ali i kako da se vrati u formu ako je dobio dva puta priliku, a dok je Willian i van forme znao igrati 10ak utakmica za redom. Trenutno koliko god ih gotivio jer su nasi, cinjenica je da je ovo najgora pozicija u klubu. Stoperi nam imaju vise asistencija i golova od njih dvojice.. Upravu si Mourinho pojma nema, što se tiče Mate koji je inače bog za Oscara, vidim kako Mata dominira, hahah čovjek se ne može izborit za mjesto startera u haotičnom Unitedu i to dok je nekoliko igrača povređeno. Kada je u pitanju zadržavanje u ekipi, Real je posljednji klub koji možeš uzeti kao mjeru.. Nije tu riječ samo o dobijanju prilike na utakmicama, ako neko ne igra na utakmicama to ne znači da Mourinho ne zna u kakvom je stanju i formi, pa stručni štab ja svaki dan na treningu sa igračima.. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193353 Upravu si Mourinho pojma nema, što se tiče Mate koji je inače bog za Oscara, vidim kako Mata dominira, hahah čovjek se ne može izborit za mjesto startera u haotičnom Unitedu i to dok je nekoliko igrača povređeno. Kada je u pitanju zadržavanje u ekipi, Real je posljednji klub koji možeš uzeti kao mjeru.. Nije tu riječ samo o dobijanju prilike na utakmicama, ako neko ne igra na utakmicama to ne znači da Mourinho ne zna u kakvom je stanju i formi, pa stručni štab ja svaki dan na treningu sa igračima.. Ne guraj mi rijeci usta, nigdje nisam napisao da nema pojma. Samo kazem da nije ni on bas uvijek u pravu. Jeste, Bog je za Oscara, bar kad uporedimo Matu za vrijeme kad je igrao kod nas i bio u formi. Mada nije sada rijec o Oscaru posto je trenutno u dobroj formi, poceo sam pisati o Willianu, a vi ste se uhvatili te recenice koju sam figurativno uzeo kao primjer. Sto se tice njegovog igranja u Unitedu. Pa jel majke ti lakse igrati u timu koji je u dobroj atmosferi ili u onom koji se raspada i u kojem vri losa atmosfera? Pa ako si zakljucio da ja Mata los to mozes zakljuciti i za Di Mariu jer ni on ne blista kao sto je blistao u Realu. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193354 Lakse je dobiti poziciju u startnih 11 kada su ostali losi. Ne mislim da losa atmosfera utice samo na Matu pa mu je tesko da se izbori za startnih 11. Di Maria blista u Unitedu, nemaju nikoga boljeg od njega. Kada poslednji put Mourinho nije bio u pravu? Nesto ne mogu da se setim. (Racunam samo Chelsea, a ne Real) Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193357 Wili > Surle Da nije tako, ovaj bosva bi igrao u prvoj i to je to. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193359 Sto se tice njegovog igranja u Unitedu. Pa jel majke ti lakse igrati u timu koji je u dobroj atmosferi ili u onom koji se raspada i u kojem vri losa atmosfera? Pa ako si zakljucio da ja Mata los to mozes zakljuciti i za Di Mariu jer ni on ne blista kao sto je blistao u Realu. Lakše je igrati u ekipi u kojoj je dobra atmosfera, ali mi ne možemo govoriti o Mati u tom kontekstu jer on apsolutno ne igra u Unitedu, bar kada je početni jedanest u pitanju. Znači ne govorimno o Mati koji je starter u Unitedu pa loše igra, već govorimo o Mati koji uopšte nije ni blizu statusa startera i to u klubu koji se kako ti kažeš raspada. Ne možeš poredit Di Mariu i Matu jer trenutno imaju potpuno dva različita statusa u klubu, Di Maria je neko ko je u top 2 igrača za United trenutno kada je važnost u pitanju, dok Mata nije ni na mapi.. Ali već idemo van teme.. Ono što je sigurno to je da je Willian iako ne pruža dobre parije trenutno prva opcija, jer nemamo boljeg na poziciji desnog krila.. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193362 Cinjenica je da Willian ne pokazuje svoj puni potencijal koji posjeduje,ali ne igra covjek ni posebno lose da se pljuje po njemu i prica kako nema pojma.Tesko je da se i moze vise istaci pored igraca kao sto su Hazard,Costa,Cesc i drugi koji igraju ove sezone stvarno dobro.Uostalom zasto bi Murinjo i mjenjao igracki kadar kada sve funkcionise kao podmazano,kada djelujemo kao ekipa koja NE MOZE izgubiti?! Davno su ljudi rekli: "Ne popravljaj nesto ako nije pokvareno". Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193372 Stá ste uzeli svabu za zub zato sto je nakon povrede odigrao lose protiv strawberrya i slovenaca... Kad pogledamo dobijene prilike, cjelokupni boravak u chelsea, ucnikovitosr, svabo je spejs šatl za brazilskog duduka. treba nama novo krilo i andre da bude zamjena, koji moze unijeti zivosti u drugom poluvremenu. Sta ce nam na klupi duduk od 40mil koji ne moze promjeenit nista svojim ulaskom a ak cemo se branit imamo john stijenu mikela.. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193374 Ala koliko postova, ovaj relo treba da mi plati jer kad god ja napisem nesto odmah se javi 20ak ljudi da mi figurativno isprasi guzove, pa samim tim forum bude aktivan, jelte. Uglavnom da ne serem opet duge postove, jasno je da se ne slazemo i dalje stojim iza toga da je Andre Boing 777 za Williana. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193385 Ala koliko postova, ovaj relo treba da mi plati jer kad god ja napisem nesto odmah se javi 20ak ljudi da mi figurativno isprasi guzove, pa samim tim forum bude aktivan, jelte. Uglavnom da ne serem opet duge postove, jasno je da se ne slazemo i dalje stojim iza toga da je Andre Boing 777 za Williana. Vidi se da si nov. :D Ovo se desi kad se podijele mišljenja, al bitno je da se zdravo raspravlja.. Bilo je prije sličnih situacija, ja uglavnom u manjini bio i morao kontrirati ljudima. Zasad imam dobar procenat uspješnosti. :P Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193388 Najjace mi je ovo: "Valjda Mourinho zna", po toj logici nam je otjerao najboljeg igraca, koji je bog i za Oscara i za Williana bio, iako po prirodi nije bio krilo uopste. Eto ti znaš najbolje, idi treniraj Chelsea ili možda Real Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193389 Mou nije dao sansu ni azpiu pa sta se desilo, povresa colea? Da toga nije bilo mozda bi se ovaj vec i prodao.. haman se nije ma treningu ni on dokazivao Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193391 Eto ti znaš najbolje, idi treniraj Chelsea ili možda Real Ti idi u park igraj sah sa jaranima. Ne mozes mi citirati jednu recenicu iz cijelog posta i izvlaciti stvari iz konteksta. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193399 Wilia je doveo Mou, Svabu nije, mozda ima i toga :D Uglavnom, meni je nekako drazi Willian, jeste da je svaba dao bitne golove,ali mi ide na nerve ono njegovo napucavanje lopte u tribine iz svake moguce situacije.. Prijavi
24. novembar 2014.11 god. comment_193406 Mou nije dao sansu ni azpiu pa sta se desilo, povresa colea? Da toga nije bilo mozda bi se ovaj vec i prodao.. haman se nije ma treningu ni on dokazivao Ides iz krajnosti u krajnost, azpi je bio mrtva alternativa za lijevog beka, drugo je sto se on pokazao dobro, da nije, opet bi se rotirao sa banetom kao i dosad, malo azpi, malo bane. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193420 Hmmm, ali mogu.. Ok. Wilia je doveo Mou, Svabu nije, mozda ima i toga :D Uglavnom, meni je nekako drazi Willian, jeste da je svaba dao bitne golove,ali mi ide na nerve ono njegovo napucavanje lopte u tribine iz svake moguce situacije.. To ide na zivce i mom caletu koji navija za UTD, kamoli nama, ali vjerujem da mu Murinho moze ocitati lekciju pa da smanji sutanje, plus poboljsa odbranu i odlican. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193421 Schurrle je bolji igrač od Wiliana.. puno bolji i korisniji, ovaj preplaćeni brazilac kad bude skupio muda onda će možda i biti koristan u napadu.. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193429 Kad se to azpi rotirao sa banetom.. nije mogao prismrdit u prvih 11 otkako je mou dosao.. da ne bi te prilike na lijevom beku mozda bi mi se njega do sad i rijesili.... uglavnom zelim rec da mou nije sveoguc da zna na treningu ko je kakav. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193432 Wilia je doveo Mou, Svabu nije, mozda ima i toga :D Uglavnom, meni je nekako drazi Willian, jeste da je svaba dao bitne golove,ali mi ide na nerve ono njegovo napucavanje lopte u tribine iz svake moguce situacije.. Zar mu nije Murinjo na nekom humanitarnom mecu rekao igraces za mene od sledece sezone ili nesto slicno? Mozda gresim mozda je to bio neki drugi igrac, ali mislim da je Surle u pitanju. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193434 Jeste, ali Schurrleov transfer je vec bio dogovoren pre dolaska Mourinha. On je samo odobrio transfer koliko se ja secam, tj, nije ga stopirao kada je dosao. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193437 Garantujem da bi i Schurle i Salah doprinijeli vise u napadu od Wiliana, nemogu da vjerujem kako se plasi krenuti naprijed a razvaljivao je Shaktaru ali lahko je tamo biti glavni igrac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.