Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Mozda Mourinho koci umece Williana, mozda njegovi zadaci ogranicavaju njega da pokusa nesto vise u ofanzivi. .. mozda mu je prvobitno zatvaranje odbrane,pa tek napad dok je recimo kod Edena obrnuto. 

A mozda i nije tako, jednostavno nema muda u Chelsea,boji se da ne pogresi, video je kako je svaba prosla zbog losih sutanja :D 

Mozda Mourinho koci umece Williana, mozda njegovi zadaci ogranicavaju njega da pokusa nesto vise u ofanzivi. .. mozda mu je prvobitno zatvaranje odbrane,pa tek napad dok je recimo kod Edena obrnuto. 

A mozda i nije tako, jednostavno nema muda u Chelsea,boji se da ne pogresi, video je kako je svaba prosla zbog losih sutanja :D

Ma nema muda druze.U Sahtaru nije imao konkurencije pa je mogao i pokusavati svasta.Ovdje gleda samo da ne izgubi loptu,igra na sigurno,zna da za tili cas moze biti na klupi.E sad,fazon je sto njegova pozicija zahtjeva malo vise okuraznosti,malo vise hrabrosti,kreativnosti odnosno kako se to u narodu kaze,malo vise  muda.Willian nije los uopste igrac,samo ne pokazuje svoj talentat u punom sjaju.

Razlika između njega i Andrea je što ovaj ima previše muda pa pretjera malo malo sa nečim, a ovaj drugi ih nema nikako. Eh da ima neki fusion da ih sklepamo u jednog haha.
  • 2 sedmice kasnije...

Danas je bio prosecan, nista posebno. Ne sme da udje u dribling i to je to. Mozda mu je Mou tako naredio, ne znam...

Popravio je dodavanja, to se mora priznati. Ne poklanja lopte kao pre.

Mogao je gol dat, da  mu je ona smrda od Oskara proslijedila loptu, umjesto sto je pokusao petom da ponizi golmana.

Ne seri, prejak je bio dns. Ne kontam vas, jbt kad navalite na nekog ne znate prestat.  Danas super, samo naprijed WILLI

Vidjeces kad dodje Reus na njegovo mjesto dali je bio odlican, mora ti biti odlican kad nemamo boljeg igraca na njegovoj poziciji.

Reus, kako stvari stoje, bi mogao jedino da zauzme prvo mesto kod Eve i na operacionom stolu.

Važan igrač.

A i taj s tvog avatara ;)    Kad se sjetim kolko se jadilo na Sturridgea kako je sebičan, ovo ono, a frajera uživanje bilo gledat na terenu, a kako se uzdiže ovaj švabo, koji je jedno 2x sebičniji igrač, ali isto tako ima možda 0.5% znanja s loptom kojeg posjeduje Daniel, a bgm i Willian..  I da, više volim gledat Williana koji će imati par driblinga na tekmi i koji će sigurno igrat, podredit se ekipi, nego nekog krkana koji gleda samo da je opali, a šutevi su mu za plakat.. 

Schurrle je za mene jedan od najlošijih igrača u klubu i drago mi je da je to i Mou uvidio, dao mu je šansu na početku sezone, ovaj katastrofa bio (takav i jest) i prikovao ga za klupu.  Nema on šta tražit u Chelseaju, igrač koji zna samo opalit po lopti i ništa drugo (pa da makar i to kvalitetno radi, al jok 1/100 mogu i ja ).

Naravno da bih Reusa volio, i naravno da bih ga dao ispred Williana na terenu, ali isto tako willian je ispred Schurrlea, svidjelo se to nekome ili ne.

Willian je trenutno Messi za Schurrlea. Momak je velika radilica. Možda nije učinkovit u napadu koliko se to očekuje, ali je zato fantastičan u odbrambenim zadacima. S druge strane, Hazard je naprijed ubica, a nazad kaska... Samo što se to toliko ne primjeti jer ljudi više gledaju učinak u napadu. Ali Willian je jako koristan igrač za nas i Mourinho to zna. Budimo realni, nije lako biti standardan kod Mourinha... A ovaj momak to jeste. Očigledno da itekako vrijedi.

Jest' kako nije. Messi koji ima dribling svaki mjesec, asistenciju svako sest mjeseci, a gol na godisnjem nivou. Ovaj koliko god da je skrt bar je u par navrata pokazao sta zna i iskoristio priliku. Protiv Citya, Fulhama i PSG npr. Lose su bile one zadnje dvije, a dosta je i pauza uticala na to. Poraditi malo na toj sebicnosti i dati mu sansu, vidjece se da je Bog za ovo trkalo sto samo trci i dodaje.

Nema potrebe da vredjamo ni jednog ni drugog. Da ne valjaju, Mou bi ih oterao.

Vi sada poredite Williana koji je u vrlo dobroj formi, sa Schurrleom koji je u ocajnoj formi. Dajte vremena Svabi.

Willian je trenutno Messi za Schurrlea. Momak je velika radilica. Možda nije učinkovit u napadu koliko se to očekuje, ali je zato fantastičan u odbrambenim zadacima. S druge strane, Hazard je naprijed ubica, a nazad kaska... Samo što se to toliko ne primjeti jer ljudi više gledaju učinak u napadu. Ali Willian je jako koristan igrač za nas i Mourinho to zna. Budimo realni, nije lako biti standardan kod Mourinha... A ovaj momak to jeste. Očigledno da itekako vrijedi.

Uz dodatak da nije samo do tih odbrambenih zadataka (u kojima je miljama daleko od svabe), ali ima on i dribinga i dobrih poteza, a što je najvažnije nije igrač koji gubi lopte tako lahko. Ako ne može proći, dodati će sigurno loptu, dok švabo koliko je smao puta dao kontru protivniku, pfff..   Zaleti se u igrače a ne zna. Zabio je par golova, a ošutao je milijardu lopti (i to mu kao prednost, ja svašta)..

Willian u prvoj, sve dok ne dođe neko bolji .

Jest' kako nije. Messi koji ima dribling svaki mjesec, asistenciju svako sest mjeseci, a gol na godisnjem nivou. Ovaj koliko god da je skrt bar je u par navrata pokazao sta zna i iskoristio priliku. Protiv Citya, Fulhama i PSG npr. Lose su bile one zadnje dvije, a dosta je i pauza uticala na to. Poraditi malo na toj sebicnosti i dati mu sansu, vidjece se da je Bog za ovo trkalo sto samo trci i dodaje.

E vidiš drug, to su poslovi na terenu koje neko cijeni i koji su dosta važni, ali očigledno to nije bitno. Već sam par puta govorio da nemam ništa protiv Schurrlea i da Willian nije u formi, ali Willian donosi balans u našu sredinu terena. Kada su pitanju fudbalske ili tehničke sposobnosti u pitanju Willian je svemirski brod za Schurrlea, ali Willian ima problem očigledno na psihološkom planu. Nemoj te ponovo da dovodite Mourinhove odluke u pitanje, Willian je starter, a jedini razlog za to je što je bolja opcija od Schurrlea i zato što tako misli Mourinho koji mnogo više zna o fudbalu i kojem je to posao. Konstantno se provlači ta priča kako se na nečemu mora poraditi i kako se treba dokazati, pa ni Willian ni Schurrle nisu u klubu par mjeseci pa da se nekom mora dati vremena, prosto takva je situacija, a ta situacija kaže da je Mourinhu Willian prva opcija na mjestu desnog krila. 

Nema potrebe da vredjamo ni jednog ni drugog. Da ne valjaju, Mou bi ih oterao.

Vi sada poredite Williana koji je u vrlo dobroj formi, sa Schurrleom koji je u ocajnoj formi. Dajte vremena Svabi.

Ne bi se složio da je Willian u vrlo dobroj formi, mislim da je u prosječnoj formi..

Starter je jer nemamo boljeg. Schürrle je očajno nekonstantan igrač, i sad imaš fazon da su se navijači podijelili ko i nekoliko puta dosad na forumu. Bilo je tako sa Sturridgeom, AVB-om, Oscarom, Lukakuom...

Willian nije igrač koji pravi razliku na terenu, niti je igrač od 40 miliona. Žalosno je kad vidiš da ima talent a ne može postati ono što se od njega očekuje. Do kraja sezone ako zabije 5 golova bit će dosta od njega. Al eto, vidi se po pričama da želimo Reusa kako ni Jose nije zadovoljan s tim učinkom.

Ako ćeš 40 miliona plaćati igrača koji trči u defanzivi, dodaje precizno i ne gubi loptu, te s vremena na vrijeme skrene udesno i centrira, onda si u debelom kurcu.

Dao Bog da on proigra i da mu iznenada narastu muda u nastavku sezone, al čisto sumnjam.

Najjace mi je ovo: "Valjda Mourinho zna", po toj logici nam je otjerao najboljeg igraca, koji je bog i za Oscara i za Williana bio, iako po prirodi nije bio krilo uopste. Willian jeste bolji u defanzivi, ali ljudi moji on igra krilo, sta mislite koliko bi se u Realu zadrzao igrac koji nema toliko energije u napadu, mislim na golove prije svega? Lakse je radom i pruzenim prilikama popraviti Andreovu defanzivu, nego davati infinity sansi Willianu samo da bi obavljao odredjeni dio zadatka. Nemam ja nista protiv Williana, i znam da je Andre van forme, ali i kako da se vrati u formu ako je dobio dva puta priliku, a dok je Willian i van forme znao igrati 10ak utakmica za redom. Trenutno koliko god ih gotivio jer su nasi, cinjenica je da je ovo najgora pozicija u klubu. Stoperi nam imaju vise asistencija i golova od njih dvojice..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.