Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

• Autor

Ja stvarno i ne znam vaše mišljenje, ali ja nikako ne mogu njih prihvatiti kao igračine. Nekako nikako da odrade posao u napadu kako se očekuje od njih. Imamo pet igrača u prednjem dijelu tima. To su Costa u vrhu napada, Hazard lijevo, Willian desno, Oscar u sredini. Hazard i Costa uvijek odrade posao kako treba. Kao i danas. Ali šta je više s tim Willianom i Oscarom? Pa boli me briga kolike su one radilice i koliko pridonose obrani, to je smješno više. Volio bih na njihovim pozicijama vidjeti bolje igrače.

Ja sam se danas pitao za Oscara i Wiliana koje oni pozicije igaju, isto kao sto je zamijenio Oscara na poluvremenu trebao je i Wiliana, dosta vise njegovog dizanja a nije opravdao ni pola od onog koliko je placen. Moramo dovesti Reusa a Wiliana poslati na klupu gdje mu je i mjesto. Kad se sjetim natpisa kako smo ga oteli Totenhamu bolje da smo ga pustili da ide tamo.

Da upravu ste Oscar i Willian su odgovorni za poraz HAHAHAHAHAH.

Pustite tog Reusa više, čitavu sezonu smo igrali dobro i dobijali utakmice i onda nas razvali Tottenham i kao Reus je rješenje, pa nama danas ne bi pomogao Ronaldo jer je odbrana bila sramotna. Danas da je odbrana bila na nivou nama bi ova postignuta tri gola bila i više nego dovoljna za pobjedu i niko ne bi spominjao Reusa. Dolazak Reusa ne znači da bi odbrana bila bolja..

Pa jebote  moze li se vama utuvit u glavu da WILIAN nije igrac za Celsija, njegov nivo su QPR, Lester,BSK Borca,Jedinstvo.Lik se ubi od igranja a nista nije pokazao, i nicim nije zasluzio da je non stop na terenu, Oskar makar da gol ili asistira svake prestupne godine, a ovaj ni to ne radi. Ne probija, ne daje golove, ne asistira, pa koji kurac on radi u Celsiju ?????? Pere i susi ves povoljno mozda.

Mourinho o Willianu:

‘Willian is the kind of player that without scoring goals he gives so much to the team. He creates, he always has a good dynamic. When the team lose the ball he’s probably the first defender because he reacts in a very effective way, he presses immediately and recovers balls. Willian always gives us a performance.

Jokanovic o Willianu:

'When Willian arrived it put more speed in Chelsea’s team and we started having more problems than we did in the first 45 minutes,' said the former Blues midfielder. 'After they scored the first goal it was much easier for them.'

Jokanovic o Willianu:

'When Willian arrived it put more speed in Chelsea’s team and we started having more problems than we did in the first 45 minutes,' said the former Blues midfielder. 'After they scored the first goal it was much easier for them.'

Taman ce ga Jokan za dvije sezone moc kupit tri puta jeftinije nego sto smo ga mi doveli.

Jbš Watford i kup. Neka ovako zabija u ligi.

Koliko ja znam FA kup je jedno od takmicenja za koje se ekipe ozbiljno bore, nije ovo kikiriki kup.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.