1. januar 2015.11 god. comment_196840 Ma standardan, kao i uvijek. Jbga, on izgleda ne može ni bolje ni gore. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196841 Takmicili su se ko ce biti najgori, ali tu nije uspeo da bude prvi. Prijavi
1. januar 2015.11 god. Autor comment_196857 Ja stvarno i ne znam vaše mišljenje, ali ja nikako ne mogu njih prihvatiti kao igračine. Nekako nikako da odrade posao u napadu kako se očekuje od njih. Imamo pet igrača u prednjem dijelu tima. To su Costa u vrhu napada, Hazard lijevo, Willian desno, Oscar u sredini. Hazard i Costa uvijek odrade posao kako treba. Kao i danas. Ali šta je više s tim Willianom i Oscarom? Pa boli me briga kolike su one radilice i koliko pridonose obrani, to je smješno više. Volio bih na njihovim pozicijama vidjeti bolje igrače. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196865 Ja sam se danas pitao za Oscara i Wiliana koje oni pozicije igaju, isto kao sto je zamijenio Oscara na poluvremenu trebao je i Wiliana, dosta vise njegovog dizanja a nije opravdao ni pola od onog koliko je placen. Moramo dovesti Reusa a Wiliana poslati na klupu gdje mu je i mjesto. Kad se sjetim natpisa kako smo ga oteli Totenhamu bolje da smo ga pustili da ide tamo. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196896 Da upravu ste Oscar i Willian su odgovorni za poraz HAHAHAHAHAH. Pustite tog Reusa više, čitavu sezonu smo igrali dobro i dobijali utakmice i onda nas razvali Tottenham i kao Reus je rješenje, pa nama danas ne bi pomogao Ronaldo jer je odbrana bila sramotna. Danas da je odbrana bila na nivou nama bi ova postignuta tri gola bila i više nego dovoljna za pobjedu i niko ne bi spominjao Reusa. Dolazak Reusa ne znači da bi odbrana bila bolja.. Prijavi
1. januar 2015.11 god. comment_196903 Pa jebote moze li se vama utuvit u glavu da WILIAN nije igrac za Celsija, njegov nivo su QPR, Lester,BSK Borca,Jedinstvo.Lik se ubi od igranja a nista nije pokazao, i nicim nije zasluzio da je non stop na terenu, Oskar makar da gol ili asistira svake prestupne godine, a ovaj ni to ne radi. Ne probija, ne daje golove, ne asistira, pa koji kurac on radi u Celsiju ?????? Pere i susi ves povoljno mozda. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197229 Ploditelj :D Kakvu golčinu zabi jebote... A Švabo odigro pola sata i morao napolje ahhaha Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197236 Ploditelj :D Kakvu golčinu zabi jebote... A Švabo odigro pola sata i morao napolje ahhaha Znaš kako kaže stari narod "neka igra jedno poluvrijeme onaj ko je navikao". :P Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197248 Mourinho o Willianu: ‘Willian is the kind of player that without scoring goals he gives so much to the team. He creates, he always has a good dynamic. When the team lose the ball he’s probably the first defender because he reacts in a very effective way, he presses immediately and recovers balls. Willian always gives us a performance. Jokanovic o Willianu: 'When Willian arrived it put more speed in Chelsea’s team and we started having more problems than we did in the first 45 minutes,' said the former Blues midfielder. 'After they scored the first goal it was much easier for them.' Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197249 Jokanovic o Willianu: 'When Willian arrived it put more speed in Chelsea’s team and we started having more problems than we did in the first 45 minutes,' said the former Blues midfielder. 'After they scored the first goal it was much easier for them.' Taman ce ga Jokan za dvije sezone moc kupit tri puta jeftinije nego sto smo ga mi doveli. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197265 https://vine.co/v/OdHPB1a1Fxv reLo ispravi video na portalu "ne radi" . Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197266 https://vine.co/v/OdHPB1a1Fxv reLo ispravi video na portalu "ne radi" . Evo sad sva tri pokrenuo normala. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197269 Evo sad sva tri pokrenuo normala. Onda je do moga računara. Prijavi
4. januar 2015.11 god. comment_197270 Onda je do moga računara. Fali ti plugin tj. codec. Video je normalan, mp4, al' nemaš codec koji ti treba da ga pokreneš tako da ti ga ne učitava. Prijavi
5. januar 2015.11 god. comment_197351 Jbš Watford i kup. Neka ovako zabija u ligi. Koliko ja znam FA kup je jedno od takmicenja za koje se ekipe ozbiljno bore, nije ovo kikiriki kup. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.