29. novembar 2014.11 god. comment_193764 Iako ga ne podnosim bio je bolji i opasniji danas i od Hazarda i Oscara, a i Coste doduse. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193766 Hajde šta se palite, vidite da momak ima Širlija na avataru :D Willian je bio sigurno najbolji pojedinac u ofanzivnom redu. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193769 Izgleda da mu mu malo "narasla" muda , par puta se , za divno čudo , odlučio na udarce sa distance. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193770 Jesu mu "narasla muda", jos samo da malo brze razmislja. Ali zasto gresi onoliko? Cak i u najboljoj utakmici, pokloni bar 2-3 lopte protivniku, bez ikakvog pritiska. U tenisu se tako nesto zove "neiznudjena greska". Danas ih je poklonio mali milion, sjebao je i jednu odlicnu kontru. Oscar takodje gresi u dodavanjima, cak vise od njega. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193771 Danas i Matić prodade jeftino nekoliko lopti u drugom poluvremenu, pa gledaj niko da spomene.. Willian igrač koji je jedini htio zabiti gol, toliko. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193772 Danas i Matić prodade jeftino nekoliko lopti u drugom poluvremenu, pa gledaj niko da spomene.. Willian igrač koji je jedini htio zabiti gol, toliko. Zasto bi neko spominjao Matica zbog par gresaka, kad je bio ubjedljivo najbolji pojedinac kada se sagleda ukupna slika? Previse hajka oko Williana koju sam i sam potencirao, a zapostavljaju se cesto neki drugi igraci u odredjenim utakmicama upravo zbog toga sto imamo dezurne igrace po kojima se pljuje. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193776 Danas i Matić prodade jeftino nekoliko lopti u drugom poluvremenu, pa gledaj niko da spomene.. Willian igrač koji je jedini htio zabiti gol, toliko. Porediti Matica i Williana po broju izgubljenih lopti je glupo. Kao da poredis preciznost svajcarskog i jeftinog kineskog sata. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193778 Porediti Matica i Williana po broju izgubljenih lopti je glupo. Kao da poredis preciznost svajcarskog i jeftinog kineskog sata. Zašto? Zato što je "naš" ? Matić je danas najgore pogriješio od svih igrača, kada je još dok je bio na svojoj polovini, dao loptu direktno protivniku u noge, tada je nastala opasna kontra za njih, frajer je dobio loptu na 40-ak metara od našeg gola, a nikoga ispred njega.. To si zaboravio ne?? Ja ne pravim od Williana Messia, ali nervira me kada posle svake utakmice ovdje se piše i to u neagtivnom smislu, nevažno koliko grešaka ustvari napravio. Do prošle sezone bio je to Torres, prije toga Kalou, često i Mikel, uvjek nađete neku "žrtvu" i samo "udarate" po njemu, ne gledajući realno. Danas niko nije bio dobar (osim kurtonje), ali svejedno poslije tekme, jedina ova tema aktivna, i jedino se oplelo po Willianu (iako je ustvari sasvim sigurno bio naš najbolji igrač od svih naprijed), ma dajte realnosti malo. Zato sam ja spomenuo Matića, mogao sam i Hazarda, mogao sam i Costu, mogao sam i Cesara, svejedno. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193781 Zato si spomenuo Matica? Ne jer je bio los vec samo da se ne bi pljuvalo po Willianu? Koliko sam ja skontao samo jedan forumas je iskritikovao njega (Williana), a ti si se nalozio. Sto se tice Matica, dovoljno govori to da je na najvecem broju portala bio ocijenjen kao najbolji u ekipi Chealseaja. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193782 Willian je protiv Sunderlanda bio jedini igrač koji je imao namjeru ugroziti njihov gol i jedini je imao pokušaje vrijedne pomena, drugi zaključak može imati samo neko ko prati utakmicu na rezultati.com. Ali to nije ni bitno, bitno je doći na njegovu temu i napisati visokoumne postove tipa "ojebina " ili "debil" ili napisati "danas najgori". Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193792 Prca ovaj soxx Willian nije bio najgori sinoć, daleko bilo, naprotiv malo sam više vidio od njega, malo raznovrsnosti, pokušavao je iz daljine, šutao je, imao par dobrih prodora po strani, nije bila ona klasika primi loptu namjesti se na desnu i centaršut, bio je dobar. To što je ostao bez snage 20-25 minuta pred kraj utakmice ne može biti razlog da ga toliko kritikujemo. Realno gledano jučer je Hazard bio gori od njega čovjek nije napravio ništa u drugom poluvremenu. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193802 Zašto? Zato što je "naš" ? Matić je danas najgore pogriješio od svih igrača, kada je još dok je bio na svojoj polovini, dao loptu direktno protivniku u noge, tada je nastala opasna kontra za njih, frajer je dobio loptu na 40-ak metara od našeg gola, a nikoga ispred njega.. To si zaboravio ne?? Nas je i Willian isto kao i Matic. Znam na sta si mislio, ali to nema nikakvog uticaja da li se meni svidja neki igrac ili ne. 52 dodavanja, 100% uspesnost u prvom. u drugom 90%, zato sto smo igrali dosta direktnije i rizicnije. Na svim sajtovima ces naci da je Matic dobio najbolju ocenu. Koliko je napada sjebao Willian? Siguran sam da ne bih mogao sve te greske da stavim u jednu recenicu. Ne znam da li je glup ili samo vrlo sporo razmislja, necu da vredjam nase igrace iako sam pravio takve gluposti (vredjao Toresa). Protiv Salkea je iste greske pravio, kao i u prethodnih X utakmica. Willian je juce odigrao neki minimum koji bi trebao da odrzava uvek. Problem je sto je njemu ona igra od juce bliza maksimumu koji moze da postigne nego neki osnovni nivo. Ne zaboravite da je on placen 40 miliona evra. Igra kao da je placen 10-15. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193811 Juce se najvise trudio,ali on je meni za kurac igrac u napadu nista ne nudi ima tu hitrinu,energiju u igri ali napadacke sposobnosti su mu NULA. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193848 Nas je i Willian isto kao i Matic. Znam na sta si mislio, ali to nema nikakvog uticaja da li se meni svidja neki igrac ili ne. 52 dodavanja, 100% uspesnost u prvom. u drugom 90%, zato sto smo igrali dosta direktnije i rizicnije. Na svim sajtovima ces naci da je Matic dobio najbolju ocenu. Koliko je napada sjebao Willian? Siguran sam da ne bih mogao sve te greske da stavim u jednu recenicu. Ne znam da li je glup ili samo vrlo sporo razmislja, necu da vredjam nase igrace iako sam pravio takve gluposti (vredjao Toresa). Protiv Salkea je iste greske pravio, kao i u prethodnih X utakmica. Willian je juce odigrao neki minimum koji bi trebao da odrzava uvek. Problem je sto je njemu ona igra od juce bliza maksimumu koji moze da postigne nego neki osnovni nivo. Ne zaboravite da je on placen 40 miliona evra. Igra kao da je placen 10-15. Kao što sam već rekao, ja od njeg ne pravim Messia, daleko bilo, već jednostavno mi smeta kada se pljuuje samo po jednom igraču. Ne ide to tako. Spomenuo sam Matića baš zbog te statistike koju spominjete, ja sam gledao s bratom utakmicu i zaista puna su mi usta bila hvaljenja Matića, baš kao i svaku tekmu koju igra, ali par puta u drugom poluvremenu je jeftino dao loptu u noge protivniku (a to sam spomenuo zato što je neko kritikovao Williana kako je isto to radio).. Ako su za kritiku, kritikovat ćemo, ali realno i sve po redu, kao što se moglo jučer posle tekme. Jučer je Hazard (kao naš najbolji igrač) nekolicinu napada usporio, petljao je, isto tako griješio u pasovima, Oscar se nije ni vidio (da tako kažem), Costa samo se vidio kad je udarao protivnike itd.. I niko ne uđe u njihove teme i ne kritikova ih, već ajmo svi na Williana.. Do kraja prošle sezone je bilo tako s Torresom, frajer il odigrao 5 il 90 min, a Chelsea imao kiks, na njegovoj se temi pljuvalo. Mikelu također već sam to spomenuo. I da se razumijemo, ja iskreno al najsikrenije samo sam Fabregasom i Costom (u PL) baš zadovoljan, ostali svi po meni moraju puno puno bolje. Kako Willian, tako i ostali. Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193852 Samo sto ja u startu prekinem raspravu protiv Mikela, ne moze mi niko udarati po legendi ! Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193853 Samo sto ja u startu prekinem raspravu protiv Mikela, ne moze mi niko udarati po legendi ! Zar se iko smije usuditi da kritikuje Mikela :D Prijavi
30. novembar 2014.11 god. comment_193855 Zar se iko smije usuditi da kritikuje Mikela :D Ja stvarno ne razumijem taj bezobrazluk, i kako se iko uopste moze usuditi da nesto lose kaze protiv Mikelelea :S Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194046 U zadnje dvije utakmice vidjelo se da Willian cita forum. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194091 Ne mogu da verujem da Surle greje klupu ovome trkacu Vilianu covek ujebava svaki napad...Maluda je za ovog trkaca sad kad razmislim bio Ronaldinjo! Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194100 Ne mogu da verujem da Surle greje klupu ovome trkacu Vilianu covek ujebava svaki napad...Maluda je za ovog trkaca sad kad razmislim bio Ronaldinjo! nemoj više, dosta je jednom godišnje...sve iznad toga je čisto preserevanje Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194101 Fantastična utakmica večeras, definitivno nezamjenjiv u početnom sastavu. Prijavi
3. decembar 2014.11 god. comment_194112 Okuražio se fino, puca češće, a trkački i defanzivno je fantastičan Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.