25. novembar 2014.11 god. comment_193446 Kad se to azpi rotirao sa banetom.. nije mogao prismrdit u prvih 11 otkako je mou dosao.. da ne bi te prilike na lijevom beku mozda bi mi se njega do sad i rijesili.... uglavnom zelim rec da mou nije sveoguc da zna na treningu ko je kakav. Hm, uvijek, ne znam sta si gledao, pa bane je zamalo bio izbacen zbog dobrih igri azpija. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193459 Pa soxx gdje ce se izborit za priliku nego na treningu, nametni se i dobices priliku. Dokazi se i igraces. Willian je ocito na treningu dokazao da je bolji od bosve Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193467 Hm, uvijek, ne znam sta si gledao, pa bane je zamalo bio izbacen zbog dobrih igri azpija. Jest al kod drugih trenera kako je Mou dosao kitu je on dobijao priliku. U capital qrcu i tim sranjima protiv hadalja. ev bas sam sad provjerio http://www.transfermarkt.co.uk/chelsea-fc/spielplan/verein/631/plus/?saison_id=2013 tek protiv wba je dobio priliku od prve minute, cak je i bertrand prije dobio sansu, u 11 kolu i to na lijevom beku, nigdje nije se on rotirao sa banetom kako ti kazes. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193468 Dzaba sto je Willian dobar na treningu kad na utakmici nema muda. Sta ste zapeli za trening ko pijani. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193489 Dzaba sto je Willian dobar na treningu kad na utakmici nema muda. Sta ste zapeli za trening ko pijani. Samo ga hvali :D :D :D Bravo Wiillii ides u k*** nek si i ti zabio. Ajde sada malo se okurazi pa da cesce dajes. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193496 [quote name="grena" post="193489" timestamp="1416947737"] Samo ga hvali :D :D :D Bravo Wiillii ides u k*** nek si i ti zabio. Ajde sada malo se okurazi pa da cesce dajes.[/quote]Hajde sad udji u svaku temu na forumu i pisi kako je Willian dao gol. Sta mislis da ja nisam srecan sto je dao? Kao sto ti i tamo odgovorih, i dalje stojim iza svega, 1 gol nakon 11 utakmica (u LP) ne mijenja moje misljenje. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193507 Zašto češće ne može ovako odigrati ? Još jednom pokazao kakav talenat posjeduje , daj više oslobodi se tog jebenog grča !!! Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193515 Koliko sam ga napljuvao toliko je pokidao, ima cesce da ga pljujem. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193522 Njega ne koči samo nedostatak "muda", nego i deficit mozga. :D U jednom napadu (prolazio kroz sredinu) su mu se sa jedne strane Azara, sa druge Kostu i umesto da ih odma proigra i da izađu 1 na 1 sa golmanom, usporio je i posle nekoliko sekundi dodao Azaru do njega... Do tada su se vratili defanzivci Šalkea i napad je propao. Inače odlična partija, lep gol, dobro se snašao i kod asistencije. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193525 Nas najbolji igrac veceras, konacno sutnuo neku loptu po golu i dao gol. Prijavi
25. novembar 2014.11 god. comment_193541 Bravo Willi <:-P :O) :O) :O) King docekao 5 min slave :D Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193548 Njega ne koči samo nedostatak "muda", nego i deficit mozga. :D U jednom napadu (prolazio kroz sredinu) su mu se sa jedne strane Azara, sa druge Kostu i umesto da ih odma proigra i da izađu 1 na 1 sa golmanom, usporio je i posle nekoliko sekundi dodao Azaru do njega... Do tada su se vratili defanzivci Šalkea i napad je propao. Inače odlična partija, lep gol, dobro se snašao i kod asistencije. Izgalamio se Costa na njega tada, mislim da mu je sada jasno kome ce sledeci put dati loptu. Prijavi
26. novembar 2014.11 god. comment_193552 Dobra partija.Ne treba previse biti pametan da bi se skontalo da je trenutno daleko ispred Njemca.U prilog mu ide i to sto je ekipa trenutno nezaustavljiva i ne vidim razlog ni logiku zasto bi se ista mjenjalo u postavi. Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193759 Bio je najbolji od ofanzivnih igrača..................................................................................................................................................................... Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193760 Danas opet medju najslabijim na terenu. Po ovom komentaru bi se moglo zaključit da je bilo i dobrih danas na terenu, jer je Willian bio među slabijim.. Danas smo podbacili kao ekipa, onako kolektivno i svi su bili loši.. Navedi mi samo jednog igrača koji je uradio više u napadu od Williana danas? Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193762 Znas da si u kurcu kad je Willi najbolji od napadaca. :P Prijavi
29. novembar 2014.11 god. comment_193763 Po ovom komentaru bi se moglo zaključit da je bilo i dobrih danas na terenu, jer je Willian bio među slabijim.. Danas smo podbacili kao ekipa, onako kolektivno i svi su bili loši.. Navedi mi samo jednog igrača koji je uradio više u napadu od Williana danas? Ne, samo je predao previse lopti protivnim igracima i zabijao se u njih ko da ga je neko bacio na svemir pa nezna gdje da krene. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.