18. januar 2015.11 god. comment_198857 Dopisujem se s ovom jednom navijačicom što zna crtat, pa sam odmah naručio da se Willian nacrta :D Kad se malo zagledas skontas da je nacrtala Van Gaala s frckavom kosom Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198858 Ona je nacrtala Marcela pa tebi podvalila kao Williana. E moj neiskusni mladicu :P Prijavi
19. januar 2015.11 god. Autor comment_198957 Meni Willian nije drag. To nije nikakva tajna. Ajmo sada zaboraviti neko vrijeme na osobna osjećanja i pogledati stvari realno. Napravimo listu klubova koje smatramo elitom trenutno. To bi bili: Iz Njemačke: Bayern M. i Borussia D. Iz Francuske: Paris SG. Iz Španjolske: Real M., Barcelona i Atletico M. Iz Engleske: Chelsea, Manchester U., Manchester C., Arsenal i Liverpool. Iz Italije: Juventus i Roma To je 13 klubova. Ajmo sada pogledati kojim igračem na desnom krilu raspolažu ti klubovi. Vidjet ćete da je više klubova koji imaju boljeg igrača na desnom krilu od Chelseaja, nego što je onih klubova koji imaju lošijeg igrača na toj poziciji od Chelseaja. Čak i o Oscaru ne mislim nešto pretjerano bolje kao AMF-u. Kad bih zamišljao idealan Chelsea ovako bi to izgledalo. ------------------------ Costa ------------------------- Hazard -------- Fabregas -------- Reus/Sterling -------------- Matić ------------ Pogba ------------- Azpi/Luis --- Terry ---- Zouma/Cahil ---- Bane ------------------- Čech/Courtois ------------------ Za mene ne bi bilo mjesta Brazilcima u timu. Nisu to loši igrači, nego po meni nisu dovoljno dobri za top klub kao što je Chelsea. Prijavi
19. januar 2015.11 god. comment_199000 Ajmo sada zaboraviti neko vrijeme na osobna osjećanja i pogledati stvari realno. Kad bih zamišljao idealan Chelsea ovako bi to izgledalo. E moj Cae, pa ti sam sebe demantuješ u istom postu. :P Prijavi
19. januar 2015.11 god. Autor comment_199006 E moj Cae, pa ti sam sebe demantuješ u istom postu. :P Taj gornji dio posta nema veze s tim donjim ;) Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199017 Williana bi ovog momenta uzeli i Klopp i Simeone i Wenger bez razmisljanja. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199019 To je istina al nista ne znaci. Npr i svabu bi sva trojica uzeli u tim. A ne zna se koji je gori u dresu plavaca. Prijavi
20. januar 2015.11 god. Autor comment_199078 Jel i Willian "radilica". "Radi li i on za tim"? Ja kontao da slučajno ne radi za banku. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199137 Murinjo pocinje da izmislja nove pozicije u fudbalu. Wilian beskorisno krilo, Oskar AMF-Radilica... Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199138 Kako je loš večeras kruh ti poljubim, Cuadrado će ga pojest i još tražit repete. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199145 Ma nemam se šta ubacivat, loše je odigrao, nema dileme.. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199151 Danas katstrofa, nadam se da će ga zamijenit što prije Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199159 Pa kod nas su ova desna krila u fazonu, protivnik moze ostaviti citavu stranu praznu i oni nece uspjet akcije sastavit. Sunce vam poljubim da ste aktivni ko na instagramu osvojili bi dosad copa libertadores Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199161 Dal je moguce da ni jedan jedini jebeno jebeni napad nije isao po desnoj strani, pa majku ti jebem sto te rodi tako glupavog mars iz kluba. ljudi rade po 10 sati dnevno u rudnicima na 4 km ispod zemlje za jedan filter rooibos caja, a ti trcis u prazno za 90000 nedeljno, pa jebem ti ovaj svet i sistem u kome zivimo................i sve ti zivo jebem. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199162 Ovo večeras što je odigrao ravno je katastrofi. Jebiga, zamislite kako smo u kurcu sa tim desnim krilom kad nam je on najbolja opcija. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199177 Popišam mu se na frizuru, ne bi on meni na plantaži radio, a kamoli za ekipu. Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199188 Koliko god sam bio na njegovoj strani, ovo danas nije normalno. Ako cemo ga koristiti samo za trcanje,daj da kupimo nekog maratonca,bice jeftiniji,radice isto i to je to, a plata mu ni ne treba.... Ko god da dodje kao desno krilo ima zagarantovano mesto u prvih 11, pored ovih raspada. Williana, Schurlea i Salaha. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.