Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Willian (2013-2020) 339 nastupa

52 člana su glasala

1. 1.

• Da
      42%
      21
    • Ne
      57%
      29

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,8 hilj.
  • Pregledi 169 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Koliko se po Willianu sralo a ispade da je zlatan za ove mamute koji prolaze kroz klub

• Majstor se ponovo poigrava na zelenim terenima engleske Premijer Lige. Asistencija za prvi gol, predasistencija za drugi i stvorio prostor za treći. Za 6 minuta riješio utakmicu, pravi nasljednik Rona

• I treba reći da smo ga prodali tačno na vrijeme. Vidjelo se odmah u Arsenalu da više nije za najviši nivo. Kao što sam rekao i za sve one koji su otišli sad na ljeto. Nije problem njegova prodaja, pro

Objavljene slike

Willian je otkrio za jedan pouzdan brazilski izvor da je jako nesretan i nezadovoljan odnosom Shakhtara prema njemu. Kaže da je CFC bio zainteresovan i napravio, sad pazite, 4 ponude za njega. Sve i jedna je naišla na odbijenicu. Prva je bila 20 miliona eura, druga 20 + bonusi, treća i četvrta oko 25 milja eura. :-S Jako je razočaran i želi igrati u Chelseaju, evropskom prvaku. Dalje, veli da svi znaju za njegovu želju no sa Ukrajincima je teško pregovarati. Još je izjavio da se ipak nada da će doći ponuda koja će zadovoljiti njegov klub i da se transfer može realizirati.

[url="http://globoesporte.globo.com/futebol/futebol-internacional/noticia/2012/07/willian-chuta-balde-contra-shakhtar-por-recusar-propostas-do-chelsea.html"]http://globoesporte.globo.com/futebol/futebol-internacional/noticia/2012/07/willian-chuta-balde-contra-shakhtar-por-recusar-propostas-do-chelsea.html[/url]
Ne vjerujem u dolazak ovog momka. Kao sto rece Kako da ne, morace se on jos malo saftati u Shakhtaru ili otici u neki drugi klub.
[i]"Chelsea were moving ahead with Oscar when they made their last offer for me"[/i], said the Shakhtar star to Globoesporte.

[i]"I am sure it will not matter, because the way we play is different.[/i]

[i]"He is more in the centre and I am more of an attacking midfielder."[/i]

[i]"It is a matter of waiting. Hope is the last thing to die and a lot can still happen.[/i]

[i]"Maybe a new offer will come."[/i]

Kako vidite, Willian smatra kako Oscarov dolazak u Chelsea ( ? ) neće isključiti opciju vlastitog dolaska u isti klub. Izgleda da on stvarno želi doći u Chelsea, pitanje je samo jel to zbog vlastitog probitka il zbog samog Chelseaja.

Još jedna stvar: Willian izjavljuje kako je Chelsea bio poslao ponudu Shakhtaru za njega. To je bio potvrdio i Lucescu, a demantirao sportski direktor Shakhtara čini mi se. Ko tu koga j***?

Možda je i ova njegova izjava dio taktike vlastite prodaje.

Baš me zanima rasplet cijele situacije.
[quote name='true_blue' timestamp='1342972593' post='66085']
Nezz ipak mislim da bi to bilo previše Brazilaca.
[/quote]

Predrasude...

Neka su i Malezijci, samo nek igraju kako treba !
[quote name='Whisper#2' timestamp='1342973094' post='66087']
Predrasude...

Neka su i Malezijci, samo nek igraju kako treba !
[/quote]

Nisam mislio u tom smislu, ipak ova sad generacija bi sa Brazilom mogla čuda napraviti, plus SP se igra kod njih, gdje ga je bolje osvojiti nego u svom dvorištu. Nego uz sve ove Belgijance, slabo dovodimo Engleze, a što je sa onim pravilom da moraš imati koliko ono Engleza u timu, ili od toga nema ništa, nisam baš upućen.
  • 2 mjeseca kasnije...
[quote name='chelseathebest' timestamp='1351025431' post='84808']
ne znam da li tako i inače igra, ali ovo danas je bilo bogovski
[/quote]
Igra al' u KURCU !!!
Da je dosao u Chelsea ne bi bio ni u prvih 11 .

Danas zaista odlican .
[quote name='chelseathebest' timestamp='1351025431' post='84808']
ne znam da li tako i inače igra, ali ovo danas je bilo bogovski
[/quote]

Najbolji i sigurno tehnički najpotkovaniji igrač Šahtara. Na njega sam upozoravao i prije utakmice jer se znalo kakav je igrač. Međutim, nadao sam se da ćemo ga uspjeti uštopati večeras, al ništa na kraju od svega toga. Dirigirao je igrom Šahtara cijelo vrijeme, dirigirao je utakmicom u globalu.
Ništa on nije bolji od naših Marina i Mosesa. Večeras je igrao dobro, zato što su protiv njega igrali nezainteresovani levati.

Eh, samo da je bio drugačiji pristup.

@diablo

Ne bih se složio s tobom. Njihov glavni igrač je onaj armenac (ne znam mu napisat ime), dok je Willian često nezainteresovan, jednostavno slab. Po neku bljesne i to je to..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.