Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Enzo Maresca (2024-2026, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 58 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Njegovi izvori i dalje govore da je ovo samo magla i da ce Amorim doci  kao novi trener Chelsea

• hamco najjači, kad pobjeđujemo hvali na sva zvona, navlači maler, ne smije niko da kritikuje kad gubimo zove whispera da se vrati na forum da ga dokrajči 🤣

• Ko sto rekoh...   Kao kad je Lampard 2020 izjavio da ekipa nije spremna, a pola godine nakon toga skupili muda, osvojili LS.   Ne kazem da treba ocekivati od titulu sad, ali brt. o

Objavljene slike

Nadam se da će sad sledeću da stavi Žao Pedra na klupu, mislim da mu treba odmor.

i vreme je da Gitens i Estevao krenu od prve, Hato isto, Gui na klupi i ako bude povoljan rezultat i njega da ubaci

sad ne znam Delap, kad može sledeću da igra

Da ne bude samo ponovo Garnaćo i Neto od starta, ali ajde možda mnogo tražim

Bonanote ne znam šta da kažem za njega, jel beše on i napravio neki pogrešan pas nakon čega smo primili gol, mislim da jeste

Nadam se da nas jednu utakmicu zaobidju nepotrebni faulovi, i da ovaj naš klovn na klupi bar malo ima sreće

Ma fura Garnacha u Premiershipu zbog tog kao nekog iskustva (kojeg ovaj ima, stekao ga u Manchesteru) a Gittens mu igra kupove. Ajde podijelio im je minutazu ali nisam zadovoljan. Nisam zadovoljan ni s jednim al eto

Ovaj Maresca je ko krava simentalka, pobijedi Liverpol i izgubi kuci protiv Brigtona i Sunderlanda, pobijedi Totenham danas remi protiv ovi amatera. 

Treba sad da sačekamo kako beše, 22.11. da vidimo stanje sa povredama i čekamo naravno nove izjave o umoru igrača

vratio se Delap i po nekoj logici bi trebalo da bude starter protiv Barnlija, isto mislim i za Gitensa...

sad je situacija takva da me brine em ta logika rotacije Mareske em partije igrača koji treba da preuzmu odgovornost

mislim da nam fali i malo više motivacije, igrači ne grizu, kao da i nemaju neku želju i to mi se uopšte ne svidja

molim se da npr. ostanu Žao Pedro i Estevao na klupu, a da pre svega ova dva gore pomenuta bar neki učinak imaju protiv Barnlija i da onda protiv Barselone krenemo svi u juriš

• 2 sedmice kasnije...

Mislim da cw tri veznjaka izvest protiv barcelone.

Neki 4 3 3 igrat

Pedro naprijed

Lijevo garnacho desno neto

Iza enzo, caicedo i mozda santos?

Cucurella 2 stopera James 

Ili ce jamesa gurnut naprijed umjesto santosa a gusta na desnom beku gledat

Nevjerujem nikako da ce estevao pocet iako bih volio

Ide James u vezu i Gusto na desnog beka. Lijevi bek Cucurella, jedan štoper Fofana, za drugog ćemo još vidjeti. Enzo i Caicedo fix na sredini. Jedino je trojka naprijed upitna. Odmarani su Garnacho i Estevao i poznavajući Marescu to je jasan znak da će protiv Barce igrati. Ne bi me iznenadilo da treći bude Pedro Neto i da sa lažnom devetkom i 3 turbo brza igrača napadamo visoku zadnju liniju.

Zasto bi se kraj zivog Santosa sada forsirao Gusto ili James u sredini? To meni apsolutno nikakvog smisla nema, pogotovo jer je Santos protiv Burnleya nerijetko pokrivao i desnog beka, i stopera i sta god je trebalo. Ta improviziranja ostaju samo kad smo bez ikakvih drugih opcija.

On 11/23/2025 at 5:26 PM, Wisey said:

Zasto bi se kraj zivog Santosa sada forsirao Gusto ili James u sredini? To meni apsolutno nikakvog smisla nema, pogotovo jer je Santos protiv Burnleya nerijetko pokrivao i desnog beka, i stopera i sta god je trebalo. Ta improviziranja ostaju samo kad smo bez ikakvih drugih opcija.

S njima u sredini smo dobili PSG u finalu, Spurse u Ligi, Liverpool u ligi. Takodjer je takvu postavu izveo i protiv Bayerna u Ligi prvaka. Ocigledno mu je to taktika protiv jacih protivnika. I meni takodjer bek nikada ne bi igrao u vezi kada su spremni veznjaci. Nece mi biti toliko problem da izadje s bekom u sredini terena jer je pokazao da moze i na taj nacini spremiti taktiku i pobjediti. Trazi dodatnu cvrstinu i sigurnost u vezi. Meni je problem kad sa dodatnim bekom starta protiv Burnleya, Fulhama, Leedsa i slicnih ekipa. 

Ajmo sefe arsenal poderat. Da se probude nade za titulu, iako od titule nema nista. Al mi bosanci se uvijek nadamo, nadamo da cemo uzet austriju, nadamo da cemo proc baraz i uvijek samar na kraju

Bit ce dosta teza utakmica, arsenal ne igra kao barca. Imaju odlicnu odbranu i tesko da cemo tu uzet 3 boda

Nije lahko pobijediti Barcu. Ne pobijediti, nego razvaliti. Ova pobjeda je njegova i njegovog stručnog tima.

Početi sa Netom u špicu je nešto što sigurno nismo očekivali i izgledalo je MNOGO bolje nego kada igramo sa Delapom i Joao Pedrom. Želio sam Estevaa da počne utakmicu ali sam mislio da neće krenuti od prve s njim. Mislio sam da Mareska nema muda da s njim počne utakmicu i da će ovu utakmicu pokušati odigrati na neku siguricu, zatvoreno. Iznenadio je Maresca ovom taktikom.

10 hours ago, hamco said:

Nek pobjedi Arsenal u nedjelju, branicu ga zivotom do kraja sezone taman sve izgubili ostalo.

Bićeš ti, blago meni najveći enzobranioc 🤣

12 hours ago, reLo said:

Previše se puta ovo desilo da se ne bi ponovilo:

Poderao PSG - poslije toga karina

Dobili Liverpoola - poslije toga opet karina

Dobili Barcelonu - ?

Dakle bicemo u subotu kurcina. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.