Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

John Terry (1998-2017, 492 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 109,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hahahahah kakva jebena kraljina je ovaj Wise bio Ima i ona prica za Zolom dok je ucio engleski, Zola uzme knjigu da cita a Wisey mu krisom otrgne stranice 😅😅  

• Moji argumenti za Guardiolu su sljedeći: - zašto neko drugi ne dobije milijarde da troši? - zašto svi žele da igraju kao on? - zašto su na cijeni treneri koji ga kopiraju iako nemaju ni

Objavljene slike

Evo zovu me Costini, Terry im se ne javlja a triba mu neko reć da vrati Costu, pripremili su mu krevet i čokolino.

Pa doktore jedan! Majstor! 

Znaci u revansu Luiz i Cahill stoperi, eventualno Bane i Cahill, ako planira da Luiza stavi u veznom redu, a Eslija na levom beku.

Luiz ozlijedio i Terrya i Cecha

Kralj.

A zanimljivo, uz Terryja su u svakoj prigodi bar dvije žene. Njegova žena i Bridgeva, pa onda one dvije što su se slikale s njim u klubu, pa i sinoć kad se ozljedio. Jebač teški.

John+Terry+Club+Atletico+de+Madrid+v+Che

ja kako znam terry je stao na nogu Luiza i tako izvrnuo svoju i to je to. Dok kod Cecha je Luiz gurnuo jednog igraca na Cecha i taj ga pokupio :D

ja kako znam terry je stao na nogu Luiza i tako izvrnuo svoju i to je to. Dok kod Cecha je Luiz gurnuo jednog igraca na Cecha i taj ga pokupio :D

Lijepo pogledaj, sto bi odgurnuo od sebe Costu onda, onako bezveze. Stao mu slucajno lik na nogu i povrijedio ga. A ne, povrijedio se zbog luiza, sta, nagazio luiza, i povrijedio sebe?

https://www.youtube.com/watch?v=oFxUntbvqpk

https://www.youtube.com/watch?v=jUTi7n7FUmc

Ovo mi ne lici na guranje. Ne mogu naci bolji snimak

Nema Costa veze s ovime :D

Terry bi mogao propustiti i finale ukoliko prodjemo, tako neki mediji pisu. Covjek 2 finala zaredom da propusti u LP , jest baksuz

Nisam lud da nadjem pa da kojim slucajem ispadnem u krivu. Sa ovim navedenim dokazima bi izasao kao pobjednik u sudnici. :D :P

Al ozb, nema cini mi se kvalitetniji snimak tj gdje sve mozes vidjet

Ma nije Costa nimalo kriv, ne znam što se njega uopće spominje u vezi ovoga, Terry je očito krivo stao, odnosno iskrenio nogu, e sad moguće da je uganio gležanj ili nešto tako

Ma nije Costa nimalo kriv, ne znam što se njega uopće spominje u vezi ovoga, Terry je očito krivo stao, odnosno iskrenio nogu, e sad moguće da je uganio gležanj ili nešto tako

Doooobrooo, nijeeeeee, vi znate, niste pogledali kako je to izgledalo, ali pricat cemo k'o da znamo sta se desilo, necemo vjerovati nikome.

Scans have shown no serious damage. John Terry will not train this week but has not given up hope of playing in the second leg (Mail).

Ajde Mail, ubodite nešto! [-O<

Mene cudi da uopste ono moze biti neka ozbiljnija povreda. Jbg, izvrno nogu al nije trco pa da je posteno je odvalio :D

Jedino ako ga je Costa pogazio :D

http://www.fifa.com/world-match-centre/uefachampionsleague/news/newsid/232/594/1/index.html

Terry's current contract expires at the end of the season and he hopes to stay at Stamford Bridge for some time to come.

"It's the club I've been at since the age of 14; there's been nowhere else," Terry said. "Clearly I want to stay for the rest of my footballing days. After that I certainly hope so as well.

"At the minute we're in talks and ongoing. We've had big games around us, so we haven't spoken for a few weeks. I'm hoping it gets done. It's down to the club. They know I want to stay, I've made that very clear to them. And hopefully things can be wrapped up before the end of the season.

"A lot of people within football ruled me out last year. That's enough to spur you on and fight for the club. That's what I aim to do for the rest of my playing days, whether that's a year, two years, three years."

^:)^  ^:)^

Dao je srce i dusu za ovaj klub,najjaci kapiten na svetu i nije zasluzio da ovako izgubi,ali izvinjavam se sto menjam temu nakon one igre Coste juce uveren sam da ce biti pravo pojacanje momak daje sve od sebe u svakom trenutku.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.