22. april 2014.12 god. comment_172540 Odlična utakmica, dok je igrao držao je sjajno Kostu i nije mu dao puno prostora Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172560 Evo zovu me Costini, Terry im se ne javlja a triba mu neko reć da vrati Costu, pripremili su mu krevet i čokolino. Pa doktore jedan! Majstor! Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172569 stavio je Costu u dzep :d a poslije ga je isto Luiz lagano sredio ;D Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172582 Iskrenuo je skočni zglob. Mogao bi da se oporavi tek za eventualno finale u Lisabonu... Prijavi
22. april 2014.12 god. comment_172584 Znaci u revansu Luiz i Cahill stoperi, eventualno Bane i Cahill, ako planira da Luiza stavi u veznom redu, a Eslija na levom beku. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172620 Tko je ozljedio Terryja sinoć? U kojoj situaciji se to desilo? Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172625 Luiz ozlijedio i Terrya i Cecha Kralj. A zanimljivo, uz Terryja su u svakoj prigodi bar dvije žene. Njegova žena i Bridgeva, pa onda one dvije što su se slikale s njim u klubu, pa i sinoć kad se ozljedio. Jebač teški. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172651 Luiz ozlijedio i Terrya i Cecha Nije istina, kako je doskocio terry, zatim mu je doskocio slucajno diego costa direktno na prste, ne znam kakve oci vi imate. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172665 ja kako znam terry je stao na nogu Luiza i tako izvrnuo svoju i to je to. Dok kod Cecha je Luiz gurnuo jednog igraca na Cecha i taj ga pokupio :D Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172666 ja kako znam terry je stao na nogu Luiza i tako izvrnuo svoju i to je to. Dok kod Cecha je Luiz gurnuo jednog igraca na Cecha i taj ga pokupio :D Lijepo pogledaj, sto bi odgurnuo od sebe Costu onda, onako bezveze. Stao mu slucajno lik na nogu i povrijedio ga. A ne, povrijedio se zbog luiza, sta, nagazio luiza, i povrijedio sebe? Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172667 https://www.youtube.com/watch?v=oFxUntbvqpk https://www.youtube.com/watch?v=jUTi7n7FUmc Ovo mi ne lici na guranje. Ne mogu naci bolji snimak Nema Costa veze s ovime :D Terry bi mogao propustiti i finale ukoliko prodjemo, tako neki mediji pisu. Covjek 2 finala zaredom da propusti u LP , jest baksuz Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172670 Pokazali su sinoc na areni snimak normalan, trebas naci snimak gdje se vide stopala. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172676 Nisam lud da nadjem pa da kojim slucajem ispadnem u krivu. Sa ovim navedenim dokazima bi izasao kao pobjednik u sudnici. :D :P Al ozb, nema cini mi se kvalitetniji snimak tj gdje sve mozes vidjet Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172682 Ma nije Costa nimalo kriv, ne znam što se njega uopće spominje u vezi ovoga, Terry je očito krivo stao, odnosno iskrenio nogu, e sad moguće da je uganio gležanj ili nešto tako Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172684 Ma nije Costa nimalo kriv, ne znam što se njega uopće spominje u vezi ovoga, Terry je očito krivo stao, odnosno iskrenio nogu, e sad moguće da je uganio gležanj ili nešto tako Doooobrooo, nijeeeeee, vi znate, niste pogledali kako je to izgledalo, ali pricat cemo k'o da znamo sta se desilo, necemo vjerovati nikome. Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172685 Pa na snimci se vidlo da je stao na Luizovu nogu i izokrenuo svoju. :D Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172703 Scans have shown no serious damage. John Terry will not train this week but has not given up hope of playing in the second leg (Mail). Ajde Mail, ubodite nešto! [-O< Prijavi
23. april 2014.12 god. comment_172704 Mene cudi da uopste ono moze biti neka ozbiljnija povreda. Jbg, izvrno nogu al nije trco pa da je posteno je odvalio :D Jedino ako ga je Costa pogazio :D Prijavi
24. april 2014.12 god. comment_172719 Mene cudi da uopste ono moze biti neka ozbiljnija povreda. Jbg, izvrno nogu al nije trco pa da je posteno je odvalio :D Jedino ako ga je Costa pogazio :D Ma popusis mi ga :D :P Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173359 http://www.fifa.com/world-match-centre/uefachampionsleague/news/newsid/232/594/1/index.html Terry's current contract expires at the end of the season and he hopes to stay at Stamford Bridge for some time to come. "It's the club I've been at since the age of 14; there's been nowhere else," Terry said. "Clearly I want to stay for the rest of my footballing days. After that I certainly hope so as well. "At the minute we're in talks and ongoing. We've had big games around us, so we haven't spoken for a few weeks. I'm hoping it gets done. It's down to the club. They know I want to stay, I've made that very clear to them. And hopefully things can be wrapped up before the end of the season. "A lot of people within football ruled me out last year. That's enough to spur you on and fight for the club. That's what I aim to do for the rest of my playing days, whether that's a year, two years, three years." ^:)^ ^:)^ Prijavi
29. april 2014.12 god. comment_173361 Ajde KAPITENU! Da zaigras ovo finale i dignes pehar! Najbolji scenarij. Finale 0:0. Korner. BOOM Terry gol ! Prijavi
1. maj 2014.12 god. comment_173584 Dao je srce i dusu za ovaj klub,najjaci kapiten na svetu i nije zasluzio da ovako izgubi,ali izvinjavam se sto menjam temu nakon one igre Coste juce uveren sam da ce biti pravo pojacanje momak daje sve od sebe u svakom trenutku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.