Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

[quote name='how yes no' timestamp='1329222804' post='26326']

Jes, kad bi se lagalo.
[/quote]
Ne znam šta se laže? Pogledaj malo Napolijevu statistiku kod kuće [url="http://www.soccerway.com/teams/italy/ssc-napoli/"]http://www.soccerway...aly/ssc-napoli/[/url] (nemaju ni jedan poraz u ovoj godini 2012.).
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='Quaresma' timestamp='1329246844' post='26451']
Bosingwa lijevo? again?
GOD DAMMIT
[/quote]
Pa koga bi ti stavio levo?
Samo cvrsto u odbrani,a u napadu sta se uradi.. :)
Par puta sam ih pratio i odbrana im je smijesna.

Cesto puta pri negativnom rezultatu po njih prelaze u formaciju 3-4-3,sto je nasa velika prednost.Ako zabijemo gol oni ce se otvorit, i onda ih dotuc' jos jednim golom i zdravoo. :D
Sve to lijepo u teoriji zvuci.. samo jos da bude srece pa da se prenese na teren :)
meni je Bosnigwa odigrao dobro lijevo protv manchestera, nije isao napred i nije ispadao. Ugl samo da ga ne vidim na desnom beku jer zbog njega onda bane ide na stopera i to ti je kiks, odmah se zna... Ali opet ako Matu stavi na lijevu stranu nece nista dobiti, Mata se ubio za sredine, bas ona pozicija protiv manchestera
[quote name='VahaCFC' timestamp='1329252763' post='26471']
Samo cvrsto u odbrani,a u napadu sta se uradi.. :)
Par puta sam ih pratio i odbrana im je smijesna.

[b]Cesto puta pri negativnom rezultatu po njih prelaze u formaciju 3-4-3,[/b]sto je nasa velika prednost.Ako zabijemo gol oni ce se otvorit, i onda ih dotuc' jos jednim golom i zdravoo. :D
[/quote]
Oni svaku utakmicu pocinju sa 3-4-3 :)
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1329258441' post='26520']Imala srece ova gamad iz katalonije mogao je Leverkuzen uvalit jos 2 komada :)[/quote]

istina
provlače se gamad...al neće osvojit ove godine to je sigurno
Blizi se blizi, a mi svaku utakmicu sve losije igramo. Na nasu srecu ni Napoli neigra bas najbolje u zadnje vrijeme ;)
Moramo zabit gol u napulju a poslin ce bit puno lakše ako oni počmu jurišat... Možemo i moramo proc...
Zabijemo gol , i oni napadnu mi jos koji dotucemo ih pravo , i onda na SB laganini :P
Ali prvenstveno u odbrani trebamo dobro odigrati :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1329340988' post='26796']Kakve su nam šanse da protiv Napolija odigramo kao protiv Valencije?[/quote]Ravne sansi da Arsenal prodje Milan :D
[quote name='sisa01' timestamp='1329342734' post='26804']Ravne sansi da Arsenal prodje Milan :D[/quote]

De nam pojasni zašto tako misliš?? Ja kako znam Valencia je puno jača od Napolija, Valenciu smo taktički pojeli, zašto nebi i Napoli??

Ja sam uvjeren u prolaz, ni sekunde se ne bojim ovih Italijana...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.