Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

hoce li Drogba igrati protiv Napolija, sumnjam da ce ga AVB pustit da igra, bit ce onih folova, da malo odmori
[quote name='how yes no' timestamp='1329074173' post='25843']
Meni uopšte nisu toliko strašni, koliko ste navalili. Pola ekipa u Engleskoj je jače od njih.
[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA.

Nadam se da je ovo sarkazam .
[quote name='Blues_95' timestamp='1329135025' post='26006']
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA.

Nadam se da je ovo sarkazam .
[/quote]

Ne, uopšte nije.
Drugo je to, što ih ti simpatišeš. Ali stvarno nisu bolji od pola ekipa u Engleskoj i ostajem pri toj tvrdnji.

Ne znam šta ste navalili na njih, imaju samo napad zadovoljavajući, al i on zna podbaciti često, što pokazuju rezlutati protiv malih ekipica.
[quote name='how yes no' timestamp='1329138384' post='26030']
Man Utd, Man City, Chelsea, Arsenal[b], Liverpool, [/b]Tottenham[b], Newcastle, Everton...[/b]

Jel dovoljno ??
[/quote]

Brate saberi se malo , molim te .
[quote name='Quaresma' timestamp='1329097368' post='25953']
hoce li Drogba igrati protiv Napolija, sumnjam da ce ga AVB pustit da igra, bit ce onih folova, da malo odmori
[/quote]
a ebo majku, ja mislio da igramo ove sedmice, a sto tek iduce?
stara garda Cech - Terry - Lampard - Essien - Drogba + Mata , Sturridge , Luiz :P MI SMO CHELSEA !! ,
Moramo vjerovati i Izbacit cemo ih ;) :P
Jučer su pobijedili Chievo 2-0, igraju poprilično brz nogomet, imaju odličan napad koji povezuje njihov ponajbolji igrač Hamšik, i još bi trebalo napomenuti da kod kuće ove godine neznaju za poraz. No sve u svemu nadam se da će AVB konsolidirati momčad te da ćemo proći dalje.
  • Autor
[size=4][color=#333333]'Slaba igra Napolija se nastavlja. Stvaraju se sanse, ali se glupavo primaju golovi. Napoli jednostavno ne ume da igra na posed lopte. Trkacka sredina je dobra samo za kontranapad, a ne i za pozicioni napad. Nesto slicno se desava i sa Milanom, samo oni resavaju male lako, a muce se sa jakima. Kod nas je suprotno: protiv najjacih se igra dobro, a protiv slabijih se gube bodovi.' [/color][/size]

[size=4]Pustiti im loptu, povući se na svoju polovinu i tući na kontre preko Dannya te abd oporavljenog Ramiza. Nema nam druge. [/size] [size=4] :D[/size]
[quote name='razbijach' timestamp='1329210325' post='26307']
Jučer su pobijedili Chievo 2-0, igraju poprilično brz nogomet, imaju odličan napad koji povezuje njihov ponajbolji igrač Hamšik, i još bi trebalo napomenuti [u][b]da kod kuće ove godine neznaju za poraz[/b][/u]. No sve u svemu nadam se da će AVB konsolidirati momčad te da ćemo proći dalje.
[/quote]

Jes, kad bi se lagalo.

edit. To wisey, to se traži. ;)
Evo što o susretu Napolija i Chelseaja kaže najkvalitetniji Balkanski sportski portal (Sportnet):

[b] Napoli – Chelsea[/b]

Momčad Napolija prošla je kroz tešku skupinu A grupne faze natjecanja ostavivši iza sebe Manchester City, vodeću momčad Premiershipa. Iako su im rezultati u Serie A prilično promjenjivi, vatreni Napolitanci vjeruju u novi europski podvig protiv Chelseaja. Igrači [b]Waltera Mazzarija[/b] ušli su u lošu seriju i posljednje četiri utakmice ne znaju za pobjedu. Napoli je trenutno sedmoplasirana momčad Serie A sa 16 bodova zaostatka za Milanom uz utakmicu manje. U zimskom prijelaznom roku doveli su Čileanca [b]Vargasa[/b].

Londonski Chelsea prolazi najslabije razdoblje otkad je u klubu [b]Roman Abramović[/b]. [b]Andre Villas-Boas[/b] ne postiže rezultate kakvi su se od njega očekivali i sve glasnije se priča o odlasku "malog Mourinha" iz Londona. Chelsea je na petom mjestu u prvenstvu i zaostaje za Cityjem 17 bodova kao i Arsenal te ih očekuje grčevita borba za mjesto u Ligi prvaka u idućoj sezoni. Dobar rezultat u završnici Lige prvaka donekle bi uljepšao lošu sezonu kluba sa Stamford Bridgea.
Nece igrati A.Cole to znaci Bozzy igra na lijevom beku... jos cu razmislit, barem bi Bane igrao na desnom, a Cahill stopera sto je bolja solucija, Zalosno je sto se AVBu moraju neki igraci povrijediti da bi on Baneta stavio na svoju poziciju... Sta je on vidio na Bosingwi, treba za to interview napraviti... Takodjer mislim da ce Mata igrati lijevo kao i zadjnu tekmu a Lampard u sredini sto znaci nema kreativnosti u sredini, leprsanja, razigravanja kao protiv Manchestera nego ce biti kao protv Evertona...

Ako izgubimo ne znam sta cu vise misliti o AVBu, nece mi biti zao ako ga Roman nokautira...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.