Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Jučer dobili i Fiorentinu u gostima 3-0 i izgleda da su u vrlo dobroj formi, na sreću njihov trener ih neće voditi šta je dakako veliki problem za Napoli. Mislim da bi trebali igrati na DROGBU koji je daleko kvalitetniji od njihovih stopera, no u slučaju da Torres igra onda vjerojatno netreba očekivati puno od igre.
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ne brine me on jer nece ni igrat

Nadam se

Kalou Drogba Staridz
Mata
Ramires Meireles/Essien

Bertrand Cahill/Terry(nzm do kad fali) Luiz Bane
  • Autor
Pitanje za modove i ekipicu:
Dal da otvaram specijalno temu za prvu tekmu, pa onda za drugu tekmu ili da otvorim samo jednu ? Ili da ostavim samo ovu temu ?

Ja sam za da se otvara tekmu po tekmu tema i u tom slučaju otvorio bih odmah za naredni meč. Ajmo brzo odgovarajte ! :)
[quote name='Wisey' timestamp='1329585742' post='27612']
Pitanje za modove i ekipicu:
Dal da otvaram specijalno temu za prvu tekmu, pa onda za drugu tekmu ili da otvorim samo jednu ? Ili da ostavim samo ovu temu ?

Ja sam za da se otvara tekmu po tekmu tema i u tom slučaju otvorio bih odmah za naredni meč. Ajmo brzo odgovarajte ! :)
[/quote]
slazem se i ja
  • 4 sedmice kasnije...
  • Autor
Tema ponovo otvorena sa novom anketom. Možete pristupiti glasanju i diskusiji. Žrijeb je sutra u podne za LP. :)
Pise da sam vec glasao na temi, de to malo prepravi :) a APOEL naravno ko ih ne bi, moze i Marseille i Benfica, samo nemoj Barcelone i Reala ;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1331809118' post='35697']
Svi mogu osim reala i bayerna. I meni pise da sam glasao, valjda zato sto je ista tema, samo druga anketa :S
[/quote]

Svi osim Reala, Bayerna i Farcelone.

Mislim da bi sa svima ostalima mogli izaci na kraj. Mada ja imam pogani osjecaj da cemo izvuci ili Farcelonu ili Bayern. <_<
[b]Ekipe protiv koji bi prolaz bio skoro 100% zagarantovan :[/b]
APOEL
Benfica
Marseille

[b]Ekipe sa kojima se možemo nositi :[/b]
Bayern Munich
Milan

[b]Ekipe koje nikako ne bih želio :[/b]
Barcelona
Real Madrid
Više bih voleo Marsej nego Apoel, jer ništa se ne zna sa Kipranima!
Dajte Barsu da se igramo, igramo, igramo! I da im vratimo milo za drago!
ja samo nebi volio Real, oni su mi ono NO1 koga nikako nebi onda sljede Bayern pa i Milan, a onda kog god da izvučemo mi je ok, Benfica, O i APOEL nisu te klase oni su se tu našli jer su im proivnici loši bili i Inter i Lyon i Zenit nisu nešto posebno dobri ove sezone, tako da mislim da bi njih vjerojatno prošli. Protiv Barce smo igrali već par puta i pokazali smo da možemo protiv nih, nažalost protiv sudca nismo mogli al Barcu možemo proć , oni nam leže. E sad oni koje enbi volio 1. Milan , žabari su to, zajebani sa čvrstom obranom imaju par odličnih pojedinaca, onog Boatenka koji je odličan ove sezone, uvjek neugodni Robinho, i naravno Zlajoo koji igra odličan nogomet. A i drag mi je Milan kao što možete vidjet iz mog siga tako da nebi volio da se ove 2 ekipe sastanu. 2.Bayern, pokazali su da ih može pobjedit i ekipa ko Basel al su pokazali i da mogu samljet protivnike , nemaju neke jak individuale, bez SChweinia je to mrtvo puhalo, Robben sa staklenim nogama, Ribery koji bira utakmice i Gomez koji nemože nego je s metrea gurnut u gol, i sad kako ovo pišem čak mi se čine poželjniji nego Milan, al svejedno švabo je to, imaju puno lakšu ligu gdje mogu odmarat igrače i bili bi jako nezgodni. 1. Real definitivno jedini protivnik kojeg nikako ne želim, po meni najmoćnija ekipa ove sezone u europi, gaze sve pred sobom, jednostavno su moćni skup fenomenalnih individualaca koje je Mou odlično ukomponirao, Mou je bio naš trener i zna kako momčad diše i mislim da bi imali naši preveliko strahopoštovanje prema njemu, a i mislim da on zna sve slabe točke ekipe bez ad pogleda ijedan snimak tako da bi protiv njih imali najmanje šanse u usporedbi s ostalima. S toga moja je poruka jasna MOŽE SVI SAMO REAL NE!!!
Ne mogu glasat na temi jer valjda ko je glasao na prosloj ne moze i sada.. Inace da nas oce sreca pogledat pa dobiti jednu od "one" tri ekipe.. No nebi mi bilo nista draze izbaciti jednu barcu pa kad bi njih dobili u 1/4 finalu u polu nek ispadnemo od apoela ako treba :$
  • Autor
Sklonio sam anketu zasad, izgleda da se ne može to namudati (ili ja ne znam :wacko: ).

Bez obzira na Drogbine riječi da bi volio izbjeći svoj bivši tim, ja mislim da su oni idealan protivnik za narednu rundu. Čak bolje i od APOELA. Ali bio bih zadovoljan ako dobijemo bilo koga od ta dva + Benfica. Nek i nas pomiluje sreća konačno.
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.