Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Napoli - Chelsea :P

Bit ce to dobre dvije utakmice, dobro je sto tamo igramo prvu , pa ih onda na SB izbacimo B)

CFC !

Jedan od najgorih mogućih protivnika, ali ako hoćemo osvojit, najbolje moramo izbacit. JaÄi smo i uz velik trud bi trebali proći.

osvetiti cemo se napoliju sto je city izbacio :D hehehehe ..ma ipak smo mi ispred njihh ima da dobijemo obje utakmice.oni igraju sa 3 u odbrani sto znaci da ce mata i stturidge moci ih silovati po bokovima :D-...naprijed CHELSEA do finala :)))

Oni su samo jaki u kontrama. Dakle nebi bilo loše ako bi im se dala lopta kao protiv Valencie, pa da mi igramo na kontre. Napoli nije jak kada oni moraju kontrolisat tekmu.

Mada opet kažem jaÄi smo dosta od njih (il na kontre il na drugi naÄin), nek igraÄi ozbiljno to shvate i prolaz je naš.

Oni su samo jaki u kontrama. Dakle nebi bilo loše ako bi im se dala lopta kao protiv Valencie, pa da mi igramo na kontre. Napoli nije jak kada oni moraju kontrolisat tekmu.

Mada opet kažem jaÄi smo dosta od njih (il na kontre il na drugi naÄin), nek igraÄi ozbiljno to shvate i prolaz je naš.

A i nije baš da su samo na kontrama jaki al' nije daleko od istine.

Fantastican posao bi bio odradjen kada bismo uvaljali gol u Italiji. A onda na svom terenu se mozemo igrati...

Favoriti smo u svakom slucaju :) i nadam se da cemo znati iskoristiti to sto drugu utakmicu igramo kuci..

Dobra ekipa, bice zanimljiva utakmica... Ali mislim da smo mi jaci u svakom slucaju i da mozemo proci dalje cak i ako ne budemo dovodili neka znacajna pojacanja u januaru.. Ali treba biti oprezan svakako...

Nadam se samo da cemo imati sve igrace na raspolaganju, medju njima i Essien...

Naši protivnici

0,,10268~10300832,00.jpg

Sezonama unazad, u Seriji A, a i ove u LS, pokazalo se da je stadion San Paolo stadion, sa koga gosti vrlo cesto odlaze pognute glave i bez plena. Strpljenje koje je uprava Napolija pokazala sa Mazzarijem, im se visestruko isplatilo. On je, davno zaboravljenu formaciju 3-4-3 doveo skoro do savrsenstva. Iako je njihov najjaci adut trio Hamsik-Lavezzi-Cavani, oni odlicno funkcionisu kao tim. Celsi jeste u usponu forme, ali Napoli ce biti tesko proci, manji klubovi, uvek imaju veci motiv, od vecih, da pokazu, da nisu tu slucajno, i da mogu rame uz rame sa svima.

O predvidjanjima vise, u temi o samoj utakmici...

Jedan od najtezih protivnika koje su mogli dobiti, utakmice ce biti odlicne, Napoli prvenstveno zbog svoje formnacije 3-4-3 je namucio svakoga skim su igrali, trojka u vrhu (Lavezzi, Cavani, Hamsik) je skoro savrsena i bice izuzetno opasni ali naravno ocekujem prolaz Chelsea

Mislim da bi bilo lakse igrati protiv Milana nego protiv Napolitanaca ... bit' ce veoma , veoma tesko ali ne i nemoguce , svakako vjerujem u prolaz Chelsea !

Imamo puno više iskustva od njih u Ligi Prvaka i znamo kako se igraju ovakve utakmice, a posebno kada prvu igraš u gostima a uzvat kući. U italiji, naravno, prvenstveno čuvati svoju mrežu, ali kontrolisati posjed lopte, a na Stamfordu im uvaliti 2-3 komada k'o nekad u osam.

A i nije baš da su samo na kontrama jaki al' nije daleko od istine.

Ja smatram tako. Pogledaj im rezultate u Seria A, ove sezone. Vidjet ćeÅ¡ da baÅ¡ ne ostvaruju neki uspjeh protiv manjih ekipa, dakle ekipa koje se brane i gdje napolitanke moraju napadat . Dok recimo, uvalili su Juventusu 3 gola, dobili Inter, dobili odliÄni Udinese, dakle ekipe koje su njih napadale.

Zato kažem, nebi bilo loše igrati njihovu igru i siguran sam da bi tako lakše prošli...

Utakmica se igra u februaru,tako da postoji sansa da njihovi najbolji igraci vec odu u januaru,:)

Utakmica se igra u februaru,tako da postoji sansa da njihovi najbolji igraci vec odu u januaru, :)

Sto ce se tesko desiti ! ;)

• Autor

Od navedenih nikako ne bih volio da igramo sa Talijanima, dakle Milan ili Napoli. A ako baš moramo onda neka to bude Milan jer su mi Napolitanci nekako najopasnija ekipa.

Jeebiga. :lol:

Do tih tekmi će se svašta izdešavati, forma i jednih i drugih će padati odnosno rasti tako da situacija u ovom trenutku ne znaÄi ništa. ;) Biće gusto, mala razlika ali u našu korist.

Italian job. :D

Napoli je po meni uz Milan najteži protivnik, bit će teško ali ne bi trebali imati puno problema sa njima. Drogba će do tada biti gotov sa AfriÄkim dužnostima ja mislim...

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.