Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Bice gotov ali kad se vrati bice i smoren, znamo da on nosi igru Obale Slonovace koja ce vjerovatno tu daleko dogurati pa mozda i do samog kraja.. tako da ne znam koliko nam moze pomoci kad se vrati..

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ja sam pisa da bi volija izbjeć napoli i milan ali eto nismo... Mislin da ce napolitanci past do sredine 2 miseca dok je blues već godinama u to vrime jak i teško gubi utakmice... Mislin da ćemo im već u prvoj utakmici pokazat na koga su se namirili i riješit sve dvojbe... Ne mogu oni dat koliko će primit... Čast ovom trojcu plus pandev...

Ja sam pisa da bi volija izbjeć napoli i milan ali eto nismo... Mislin da ce napolitanci past do sredine 2 miseca dok je blues već godinama u to vrime jak i teško gubi utakmice... Mislin da ćemo im već u prvoj utakmici pokazat na koga su se namirili i riješit sve dvojbe... Ne mogu oni dat koliko će primit... Čast ovom trojcu plus pandev...

Upravo to...

meni se nekako cini ne da mi podcjenjujemo njih, nego da oni podcjenjuju nas :D koštat će ih to

Po dosadašnjim izjavama, jest tako..

Ma jašta neg prolazimo, pa Napoli je mala maca za Wigan.. A stvarno bit će tu ba promjene u ekipi, uhvatit cemo mi pravu formu do te tekme.

Napoli ne stoji tako dobro u prvenstvu, istian da igraju dobro protiv jaÄih ali svejedno, ako budemo na razini naši su

Previše se njih bojite, mislite da su Cavani i Hamsik izvanzemaljci, da će nas sami pobjedit..Tako ste i mislili da će nas Suarez sam pobjedit, pa lopte nije dobio, ali drugi igrači Lpoola su nas dobili, al protiv ovih neće bit tako nadam se :)

Odrat cemo im guzove, pazite sta kazem. :D :P

I ja mislim da ćemo ih proći bez pol muke ;)

Sa 2-3 razlike..:D

ako ne popravimo igru do tada, sa sadašnjom mislim da nemamo šanse za prolaz, to govorim sa sadašnjeg stajališta. Poslje prijalasznog roka, nadam se da će krenuti nabolje, imamo 2 mjeseca za posložit redove.

• 3 sedmice kasnije...
Prolazimo 100%
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.