Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Mi smo loši? pa pogledajte njih. .:D Evo sinoć ih jedna Siena pobijedila, mislim da je prolaz naš jer su oni u još goroj formi od nas.. :)
  • Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

ma neznam kaj da velim ,al dajem njima prednost jer su oni ipak talijani njihov nogomet je takav da se povučeš i čuvaš svo gol a gore što se napravi dok Chelsea igra totalno suprotno oni napadaju na sve strane a u obrani puše, skoro svaku popijemo gol, a napdamo uzalud jer kao što znate prvi napadač nije zabio više od 4 mj. pokušava AVB neki Playstation nogomet nametnut al jbg ipak to prolazi samo na Playstationu :=)
[quote name='Vinko' timestamp='1328877315' post='24958']
. pokušava AVB neki Playstation nogomet nametnut al jbg ipak to prolazi samo na Playstationu :=)
[/quote]
i na kompu takoder prolazi
[quote name='CFC1905' timestamp='1328876466' post='24953']Mi smo loši? pa pogledajte njih. .:D Evo sinoć ih jedna Siena pobijedila, mislim da je prolaz naš jer su oni u još goroj formi od nas.. :)[/quote]

Oni su jedino dobri kad igraju protiv jačih od sebe. Igraju na kontre, jer za to imaju igrače i onda i naprave dobre rezultate protiv velikih.
Al zato kad im dođe Siena, Bologna i tako te ekipe koje se samo i brane, eh onda Napoli treba napadat, a to ne znaju.

Zato sam davno rekao, da trebamo igrati njihovu igru i prolaz ni sekunde neće biti upitan.
[quote name='how yes no' timestamp='1328885878' post='24995']

Oni su jedino dobri kad igraju protiv jačih od sebe. Igraju na kontre, jer za to imaju igrače i onda i naprave dobre rezultate protiv velikih.
Al zato kad im dođe Siena, Bologna i tako te ekipe koje se samo i brane, eh onda Napoli treba napadat, a to ne znaju.

Zato sam davno rekao, da trebamo igrati njihovu igru i prolaz ni sekunde neće biti upitan.
[/quote]
Nikako se neslazem s ovim komentarom ...
Mislim da su nebrojeno puta dokazali da znaju igrati i protiv "malih" kao i protiv "velikih" protivnika .
Jednostavno nisu u formi .

PS : I njihov trener je izjavio da im je ove sezone cilj doci sto vise u LP , i da im je Seria A na drugom mjestu.
  • Autor
[quote name='Blues_95' timestamp='1328890611' post='25037']
PS : I njihov trener je izjavio da im je ove sezone cilj doci sto vise u LP , i da im je Seria A na drugom mjestu.
[/quote]
Bolje im je da se orijentišu na prvenstvo, jer su ovamo popušili onog dana kad su izvukli CFC. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1328890754' post='25039']
Bolje im je da se orijentišu na prvenstvo, jer su ovamo popušili onog dana kad su izvukli CFC. :P
[/quote]
Pa on je to rekao na pocetku , sigurno i oni sada zale zbog te odluke :P
[quote name='Blues_95' timestamp='1328890611' post='25037'] Nikako se neslazem s ovim komentarom ... Mislim da su nebrojeno puta dokazali da znaju igrati i protiv "malih" kao i protiv "velikih" protivnika . Jednostavno nisu u formi . PS : I njihov trener je izjavio da im je ove sezone cilj doci sto vise u LP , i da im je Seria A na drugom mjestu.[/quote]

Slagao se ti ili ne, to je tako... ;)
da je tamo izvuci 1-1 , 1-2 :) i kuci polako :D
Ako je njima cilj doci sto vise u LP , nama je najmanje cilj finale Lige Prvaka , znamo kako Roman hoce Ligu Prvaka
i kako mi navijaci zelimo taj trofej , da je uzet ligu prvaka pa nemoramo nista osvojit 2 - 3 godine :D
Najvjerovatnija postava Napolija protiv nas

__________________________De Sanctis__________________________

_________Cannavaro_________Campagnaro_________Aronica_________

_______Maggio_______Gargano__________Inler_______Dossena_______

_________Hamšik_____________Cavani_____________Lavezzi_________
Kad AVB slozi taktiku razvalit cemo ih, Malouda ce asistirat, a Torres zabija, pa obrnuto :D
[quote name='how yes no' timestamp='1329074173' post='25843']
Meni uopšte nisu toliko strašni, koliko ste navalili. Pola ekipa u Engleskoj je jače od njih.
[/quote]

nije da su oni strašni, nego smo mi slabi :D
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1329067760' post='25810']
Najvjerovatnija postava Napolija protiv nas

__________________________De Sanctis__________________________

_________Cannavaro_________Campagnaro_________Aronica_________

_______Maggio_______Gargano__________Inler_______Dossena_______

_________Hamšik_____________Cavani_____________Lavezzi_________
[/quote]

Cannavaro i Campangaro igraju obrnuto, a vjerujem i da će Zuniga počet ispred Aronice ili Dossene..
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.