Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Milan :). Jest da su uvijek nezgodan protivnik ali bih strašno volio vidjeti kako ih Chelsea izbacuje iz LP! Nisu toliko opasni koliko se Äini i vjerujem da ih naši hrabri i sada još više motivirani plavci mogu dobiti!

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

CSKA definitivno.. Ako ne oni onda Zenit ili Lyon, a ne bih se zalio ni na Marseille.. Ne znam zasto uglavnom svi zele Basel, tim koji je u dvije utakmice, malo je reci, namucio Man Utd i jos im kod kuce zabio 3 gola. :S

Ma ne bih nikako volio da Milan izvucemo (a kakvi smo baksuzi, ne bi me cudilo da njih dobijemo) jer oni i kada igraju lose uvijek mogu neki sugavi gol dati iz guzve u 16m. Na kraju krajeva, to je zabarski tim, oni ga uvijek mogu na frku dati.

Dajte nam Basel, Zenit...

Mislim da sa jednim ili dva kvalitetna pojacanja u januaru mozemo odigrati vrlo dobro u nastavku... eh sad, koga dovesti kvalitetnog a da moze igrati LP??.. to je vec teze pitanje ali bitno je izbjeci jaci tim odmah na pocetku i dobiti nekoga slabijeg, neka Milan dodje u cetvrtfinalu... :D

Ako izvucemo i Milan u prvoj utakmici, mislim da ih mozemo pobjediti...

meni se sviđa i lyon... veliko ime, ali im ne ide ove sezone ni u ligi prvaka(izuzev dinama :P) ni u francuskoj...

Ma ni neobracam paznju na to samo sam procitao tekst , i cim sam vidio da si za CSKA napisao da ce biti problem hladnoca (iako smo ti mi dokazali suprotno) odmah sam znao da si ti napisao ! ;)

Ma ni neobracam paznju na to samo sam procitao tekst , i cim sam vidio da si za CSKA napisao da ce biti problem hladnoca (iako smo ti mi dokazali suprotno) odmah sam znao da si ti napisao ! ;)

Hladnoća je svakako problem, ali igraju se dvije utakmice i Chelsea tu mora tražiti svoju šansu. (misli se na domaću utakmicu)

Ja sam još zakljuÄio da je on, zbog Honde kao Äuda iz Japana :D

• Autor

Ja sam još zakljuÄio da je on, zbog Honde kao Äuda iz Japana :D

Reko bi ovaj Honda moćniji od :

honda_crz-6273.jpg

Honde. :lol: :lol:

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.