Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

Izgleda jedini ja ovdje koji bi zelio Lyon.. Hihihi :-D

I ja sam naveo, da mi nebi smetalo kad bi Lyon bio. Loši su skroz.

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Milan je klub s tradicijom i sve to stoji, poslije Reala najuspješniji europski klub...Ali ljudi uozbiljite se malo. Mi smo svemirski brod za Milan.

Ja ne bih dizao tako visoko Chelsea nakon samo dvije dobre pobjede, treba malo ipak sacekati i vidjeti sta ostale utakmice donose.. I ne bih se slozio s tim da smo mi svemirski brod za Milan.. Oni imaju itekako dobru ekipu i jako dobre igrace i sa Italijanima nikada nije lagano igrati...

Meni to poredjenje izgleda kao da si rekao za Dinamo ili je mozda i tebi Milan smijesna ekipa??!

Dubi šta te puca danas :) Kakav Milan, jel ih Tottenham izbacio prošle sezone u LP? Tottenham - mali gradski klub.

Lani je bila druga priča, ove godine su odlični.

Imaju po meni najbolji stoperski dvojac trenutno u Europi, Thiago Silva je sigurno najbolji mladi stoper u svijetu, a kad se to zbroji sa legendom i simbolom svih stopera, Allesandrom Nestom, kud ćeš bolje??

Malo ih bekovi zezaju, Abate i Zambi nisu ta kvaliteta al opet...veza im je dobra, Ävrsta, Van Bommel na zadnjem veznom, Aquilani i Boateng drže kreativnost i mladu iskru u momčadi, a ostatak je vrlo iskusan. Naprijed Pato i Ibrahimović, da je nama jedan od njih dvojice umjesto Torresa mogli bi se lupat nogom u guzicu..a o mladim potencijalima da ne govorim, dovoljno je reći Stephan El Shaarawiy i Andrea Paloschi..

Pa drugi put razmislite prije nego što napišete da smo mi svemirski brod za Milan, Milan je po meni trenutno među 5 glavnih favorita za osvajanje LP.

Milan je možda mrvicu slabiji od Chelseaja, Äisto zbog bekova, golmana i veznog reda.. na krilima nemaju također ništa zato se i krpaju sa formacijama koje imaju po 2-3 špice pa igraju i Ibra i Pato i Cassano (koji je sad ozlijeđen).. napad im je super ali je malo jednodimenzijalan ako mene pitate, jedino kad ona životinja Boateng ima dobar dan onda je to drugaÄije.. Robinho nije ni R od onog Robinha iz Reala... imaju vezni red manje kreativan nego Chelsea, to sve govori ^^ Thiago Silva je možda i najbolji stoper uz Vidića i Terrija a Nesta je super ali ne može on cijelu utakmicu igrat kako spada...

Sve u svemu jaki su, možemo s njima jer smo jači ali ipak, ne bi bilo dobro da ih dobijemo. Pa ipak je to Milan

Onda nemamo istu percepciju, meni je Milan u rangu s Valencijom i Lyonom.

tocno to...

pa jel se vi sjecate utakmice milan - barcelona. pa ona milanova obrana je u najmanju ruku smješna. barcini igrači su dolazili u gol šanse kad su se sjetili

jedini problem je dobar napad koj imaju, ali nebi trebalo biti većih problema jer mi, vjerovali ili ne imamo jednu od najboljih obrana (u utakmici protiv valencije se vidlo da nam se opet vraća ona stara neprelazna obrana)

ma kakav crni Milan ako se njih bojimo onda nemamo sta pricati...

X..ako smo se milana usrali onda bolje da je valencija prosla umjesto nas

Pa sam si rekao "barcini igrači su dolazili u gol šanse kad su se sjetili", nije ti Chelsea Barcelona niti ima toliko kvalitetan vezni red i napad da ih unisti, ciljate odma visoko, Basel ili Zenit najbolje opcije

hahaha a Boze dragi, ako je Milan u rangu sa Lyonom onda ja vise nemam komentara na ovu temu...

A @chelseathebest, Barcelona ce pobijediti svakoga, kako mozes da navodis taj primjer oni kaznjavaju i najmanje greske i najmanje rupe u timu ce ti razotkriti...

Ne zaboravi ni TI da su nas pobjedili QPR, Arsenal, Man Utd, protv Stokea igrali nerijesno... itd itd

Jesmo mi bolji ali sigurno ne toliko u ovom trenutku kao sto pojedini navode a da ne znam kakvi su mislio bih da su vrlo losi, po pojedinim komentarima...

tocno to... pa jel se vi sjecate utakmice milan - barcelona. pa ona milanova obrana je u najmanju ruku smješna. barcini igrači su dolazili u gol šanse kad su se sjetili jedini problem je dobar napad koj imaju, ali nebi trebalo biti većih problema jer mi, vjerovali ili ne imamo jednu od najboljih obrana (u utakmici protiv valencije se vidlo da nam se opet vraća ona stara neprelazna obrana) X..ako smo se milana usrali onda bolje da je valencija prosla umjesto nas

tako to vidi chelseajev navijač, a ovako to vidi milanov navijač:

pa jel se vi sjecate utakmice arsenal - chelsea, pa ona chelseajeva obrana je u najmanju ruku smješna. arsenalovi igrači su dolazili u gol šanse kad su se sjetili, jedini problem su dobre kontre koji imaju, ali nebi trebalo biti većih problema jer mi, vjerovali ili ne imamo jednu od najboljih obrana (u prvoj utakmici protiv barcelone se vidilo da imamo jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu) X..ako smo se chelseaja usralo onda bolje da ni ne igramo

neutralan to vidi realno, kako i jeste, da su ove dvije ekipe podjednake

pa jel se vi sjecate utakmice arsenal - chelsea, pa ona chelseajeva obrana je u najmanju ruku smješna. arsenalovi igrači su dolazili u gol šanse kad su se sjetili, jedini problem su dobre kontre koji imaju, ali nebi trebalo biti većih problema jer mi, vjerovali ili ne imamo jednu od najboljih obrana (u prvoj utakmici protiv barcelone se vidilo da imamo jedan od najboljih stoperskih parova na svijetu) X..ako smo se chelseaja usralo onda bolje da ni ne igramo

Malu prednost ipak ima Chelsea !

A to da je Milan u rangu sa Lyon-om brate dragi to je jedan od najglupljih komentara iskreno !

stvar je u tome da smo mi u uzlaznoj putanji, što se vidi po nekoliko zadnjih utakmica,i ako s 2 do 3 kvalitetna pojačanja u sijeÄnju uspijemo dohvatit formu od onog polufinala protiv barcelone nama niko nece moci prismrdit, ni milan, a bome ni barcelona

Pa sam si rekao "barcini igrači su dolazili u gol šanse kad su se sjetili", nije ti Chelsea Barcelona niti ima toliko kvalitetan vezni red i napad da ih unisti, ciljate odma visoko, Basel ili Zenit najbolje opcije

nije stvar u tome, poanta je da je onaj igrač na milanovom desnom boku bio nevidljiv, nije ga bilo opce na tekmi a to se jednoj ozbiljnoj ekipi nemoze i nesmije dogodit..

da nije bilo tih rupa u milanovoj obrani milan bi vjerojatno dobio tu utakmicu,

šta im vrijedi dobar napad kad prime vise golova nego sto zabe

istina je da malo dizem chelsea previse u nebesa u ovom trenutku, ali stvarno se nadam da cemo nakon sijeÄanjskog prijelaznog roka imati ekipu za ligu prvaka osvojit

eto milan sa bolognom 2:2 odigro...

Evo što vam chelseathebest kaže...Previše dižete u nebesa Milan. Nije to nikakva mašina. Mourinho im je s Realom pokazao znanje. Milan jeste dobar, ali igraju toplo-hladno i kad bi nekog za Äetvrtfinale birao , birao bih njih ko iz topa! Naravno kad ne bi mogli birati nekog lakšeg protivnika tipa Intera.

Ovde ste malo pobrkali kruške i jabuke... Nije bitno kakav je trenutno milan jeli bolji ili lošiji, oni su jednostavno strašno nezgodan protivnik koji kad igra katastrofalno uvik da gol a to je jako opasno... Virujte mi milan je najgora opcija za nas....

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.