Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Istaknuti odgovori

• Odgovori 796
  • Pregledi 49,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ma znalo se to, da će ih Dortmund dobiti, meni iskreno ni rezultat nije čudan. Eh, kad bi naši upola odigrali kao ovi Dortmundovci, mi bi se radovali u subotu.

Mada neće Bayern tako loš biti, bit će vjerovatno malo drugačija priča, ali nadam se sa istim završetkom kao ova večeras tj. da Bavarci pognutih glava napuste A. Arenu..
  • Autor
Al su ih rastavili ko polinom. Kako je Bayern igrao danas ispade da je bolje da su u punom sastavu protiv nas. :lol:
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336829506' post='47948']
[img]http://i.imgur.com/rvzFT.jpg[/img]
[/quote]
malo je reći umjetnost :D
[B]Ruzanalglup je objavio 12.5.2012 22:42[/B]

Kako je ovaj Bayern jadna ekipa, to nije humano... Naravno, to nimalo ne umanjuje pobjedu Dortmunda koji im je po tko zna koji put ocitao lekciju... Da Chelsea pruzi barem 50% ovoga sto Dortmund pokazuje protiv Bayerna, ovi misevi ima da popuse i finale LP...

[B]takeshi_torresov_ljubavnik je objavio 12.5.2012 22:43[/B]

Drogba će im utrpat barem 50-60 komada u finalu.

BTW: Cae, CAR si! :D
[quote name='Wisey' timestamp='1336862792' post='48067']
Samo najjači su mi oni što govore 'nadam se da će Bayern pobijediti za dobrobit ovog sporta'. :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Baš to, imam ja nekog nazovi frenda, istu takvu priču gonja, kao " žali bože koja ekipa je završila u finalu ", i naravno ne moram ni naglašavat da je zagriženi Uefalonin plastični navijač ( čitaj: zaljubljenik u trofeje koje su osvojili zadnjih godina, a čim kola krenu nizbrdo, tom istom klubu ce okrenit leđa iako je na njih svrsavao tih par umjetnih godina ).
Idemo mi osvojit ovu LP, pa nek placu dok prije spavanja zamisljaju Lessija kako gleda u leđa nasmijanih plavih faca :)

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1336863126' post='48073']
Ovako stvari stoje prvo jel neko ovog torresa zvao na forum ako nije da idem po njega !
[/quote]

Zvao sam ja, rekao mi da ce se sa zadovoljstvom pridruziti, i nakon toga ga nema :huh: preveo me, naivna, zednog preko vode :(
Pa 'ladno trebamo odigrati kao Dortmund i to je to. To je recept za dobijanje Bayerna. Provjereno radi, testirano vise puta. Odbrana im je tragicna u namanju ruku, pogotovo sada bez Alabe i Badstubera. Opet ce biti tesko jer igraju kuci, na svom stadionu. Ne znam, mozda ovo zvuci euforicno, ali jbg, ja cvrsto vjerujem da mi to mozemo. :)
S jedne strane mi je drago zbog ovog poraza Bayerna, jer je ovo pokazatelj da ih se moze unistiti a ne samo pobjediti, ali u drugu ruku sad im ostaje samo LP i sigurno da im motivacije nece faliti i bice jos opasniji...
[quote name='Elao' timestamp='1336907205' post='48165']
S jedne strane mi je drago zbog ovog poraza Bayerna, jer je ovo pokazatelj da ih se moze unistiti a ne samo pobjediti, ali u drugu ruku sad im ostaje samo LP i sigurno da im motivacije nece faliti i bice jos opasniji...
[/quote]

Pa jbg, ako ces tako gledati zamisli onda koliko bi tesko bilo da su osvojili kup? Onda bi bili 5 puta samouvjereniji. Ovo je finale LS. Sve da je Zilina u njemu bilo bi tesko.
  • Autor
Barcelona je bila u sličnoj situaciji kad su izgubili od Reala, pa su se u potpunosti okrenuli LP. To može biti mač s dvije oštrice. Al jedno je sigurno, nema teoretske šanse da mogu biti blizu nama što se motiva tiče. Ne vjerujem da postoji ijedna grupa igrača koja više želi taj trofej od ove naše. :)
[b]
[size=5]Nismo ni svjesni da nas 19.05 čeka najveća prekretnica u povijesti kluba. Poći putem pobjede i slave ili putem stagnacije i razočarenja. Još je ostalo pet dana do tog Dana D i ja sam nenormalno nervozan, a nervoza me počela pucati danas čim je sviran posljednji zvižduk posljednje utakmice posljednjeg kola Premiershipa. Treba izdržati do iduće subote. Bit će teško :([/size][/b]
Nakon ovog finala kupa i onakvog debakla Bayerna imam filing da bi Bayern u ovom stanju izgubio cak od NK Špičkovine... majko mila kako loša prestava...

bio sam jako pesimistican prema finalu koje nas ceka... ali nakon ovog sto sam vidio u subotu vjerujem da ima nade i da ih mozemo dobit... :)
Teško da Bayern može opet ponovit onako lošu utakmicu ko protiv Dortmunda ali bome teško i može opet ponovit onakve ko protiv Reala, samo Bog zna kako će Bayern igrati u finalu, nadajmo se loše.. :D
mislim da ovaj poraz od 5:2 kolko god se oni pookazivali cvrsti da ih je jako prodrmao i porusio samopouzdanje... tako da sada imamo vece sanse...pogotovo uz sav onaj zanos koji vodi nase igrace...
vazno je sto manje golova primit a primit cemo jer su jaki u napadu , a mi cemo njima dat 2 komada siguran sam jednostavno losi su u odbrani , uz malo srece mislim da uzimamo ovo , igraci ce ginut na terenu 200 % ce dati od sebe a ako nas krene nema kluba koji ne mozemo pobijedit :)
Totalno slab Bayern u finalu,nadamo se da će takav biti i u finalu LŠ,pa da ih nakantamo igrom i rezultatom,bar 2 razlike ;)
Posto ih sigurno necemo razbiti rezultatom, a ni igrom, zelja mi je da im uvalimo gol za pobjedu u posljedjnih 5 minuta tekme. To se ne bi nikada zaboravilo. :)
Pitanje je kolika je bila psihicka usmjerenost Bayernovih igrača na finale Lige prvaka u tom finalu domaćeg kupa. Iako je i to vrijedan trofej, sigurno su već bili, što se kaže, glavama u Ligi prvaka. Bez obzira na to, poraz ce im malo poljuljati samopouzdanje, isto kao sto mi u poletu idemo u Munchen nakon pobjede nad Blackburnom.
Ja vjerujem u našu pobjedu, njima domaći teren može biti dvosjekli mač, mogu će je da "izgore" pod pritiskom svojih navijača. Opet, sve je to hipotetski. Vidjelo se da Bayern ima rupe, obrana im je kritična i da se ne znam kako poboljšaju u odnosu na utakmicu s Borussijom opet ce ih Torres i Drogba moc ajmo rec silovat, Torres moze Van Buytena pretrčat u dva koraka koliko je spor, Tymoschuck također.. Boateng se također moze dobro "iskoristiti" s naše strane, kako ga je samo Lewandowski maltretirao cijelu utakmicu. Nema im Gustava koji je cijelo vrijeme sjeckao Realove napade, što može značiti i više prostora na sredini terena za naše veznjaka. Mata mora bit na nivou, on mora sa svojom nogometnom inteligencijom voditi naše napade, od njega očekujem da ponovo zablista. Obrana će nam. čini se bit kompletna, naravno neće biti Bane i Terry prisutni, ali Cahill i Luiz kad su spremni mogu gotovo isto obavit posao kao što rade ova dvojica, pitanje je samo ko će na desni bek, Bozzy il Fereira. Hutch je jos mlad i sumnjam da ce ga ubacit u vatru bas u finalu lige prvaka. To je znaci na RDM-u. Ne vjerujem da cemo mi ovdje igrat bunker ko sto smo igrali protiv Barcelone, iako sam gotovo siguran da ce Bayern ponovo posjedovati loptu u nogama više od nas, samo što neće to bit u onoj količini kao što su to radili Katalonci. Igrat ćemo otvorenije, ali se opet ne smije ispadati iz sistema pa da nam sijevne neka kontra i sve pade u vodu onda. Disciplinirano, u obrani čvrsto, ni najmanje greške se ne smiju dopustiti, strah me malo što Cahill i David nisu utakmice jos odigrali prije finala, al valdja ce se to na treninzima dobro uvjezbati. Ponovo kažem, Bayern nije nepobjediv i vjerujem, bolje rečeno očekujem pobjedu!
Bio sam pesimist jos u grupnoj fazi pred zadnje kolo, zatim pred Napoli, Barcelonu i vidi dokle se doguralo, tako da cu ostati i sada pesimist pa nek me jos jednom iznenade :)
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.