6. novembar 2011.14 god. comment_5993 Fuck yeah, naš Daniel je u ekipi Engleske reprezentacije Nadam se da će zaigrati, Rooney nije pozvan za narednih par utakmica. Terry©, Lampard, Cole i Sturridge su pozvani i u nadam se skorijoj budućnosti McEachran. Prijavi
9. novembar 2011.14 god. comment_6177 Još uvijek sam mišljnja da je predaleko od gola te da igra na pogrešnoj poziciji bio bi puno efektivniji da je u vrhu napada a ne na krilu,iako će me sad mnogi demantirat da je protiv Blackburna prvo poluvrijeme igrao kao istureni napadač pa nije pokazao bog zna što.Ne mislim tako nego mislim da mora igrat u paru s još jednim napadačem. Prijavi
13. novembar 2011.14 god. comment_6651 Još uvijek sam mišljnja da je predaleko od gola te da igra na pogrešnoj poziciji bio bi puno efektivniji da je u vrhu napada a ne na krilu,iako će me sad mnogi demantirat da je protiv Blackburna prvo poluvrijeme igrao kao istureni napadač pa nije pokazao bog zna što.Ne mislim tako nego mislim da mora igrat u paru s još jednim napadačem. To što ti govoriš bi se kršilo s AVB-ovom filozofijom 4-3-3. Prijavi
13. novembar 2011.14 god. Autor comment_6652 To što ti govoriš bi se kršilo s AVB-ovom filozofijom 4-3-3. 4-3-3 ne pali i to se vidi, treba probat sa 2 špice, možda bi to i Torresu odgovaralo jer se i u Španjolskoj i u Liverpoolu igra klasični 4-4-2. Prijavi
14. novembar 2011.14 god. comment_6716 Daniel Sturridge, moliću lijepo. Hahahahahha Koji je ovaj Wisey kralj xD :D Prijavi
15. novembar 2011.14 god. comment_6761 Još uvijek sam mišljnja da je predaleko od gola te da igra na pogrešnoj poziciji bio bi puno efektivniji da je u vrhu napada a ne na krilu,iako će me sad mnogi demantirat da je protiv Blackburna prvo poluvrijeme igrao kao istureni napadač pa nije pokazao bog zna što.Ne mislim tako nego mislim da mora igrat u paru s još jednim napadačem. Jednom je AVB rekao da je Sturridge naš Hulk, a znamo da Hulk igra na desnoj strani a i zabija puno golova... samo sto je nas Sturridge malo brzi.. Za sada Sturridge igra vrlo dobro na toj poziciji i ne bi to trebalo mijenjati... Dobio je slobodu i vrlo cesto je u prilici da zabije go... Prijavi
15. novembar 2011.14 god. comment_6767 Hulkove prednosti su sut,jak je u duelu i ima odlicnu tehniku kako samo lomi defanzivce Ali Danny je Danny :D Prijavi
15. novembar 2011.14 god. comment_6791 Mislim da i Danny ima dobar sut, ali mlad je to momak vremenom ce to poboljsati, postati jak i mozda i on bude lomio defanzivce... Prijavi
15. novembar 2011.14 god. comment_6807 Mislim da i Danny ima dobar sut, ali mlad je to momak vremenom ce to poboljsati, postati jak i mozda i on bude lomio defanzivce...Mislim da i Danny ima dobar sut, ali mlad je to momak vremenom ce to poboljsati, postati jak i mozda i on bude lomio defanzivce...Ako ovako nastavi bice on King :D Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8464 I danas dokazao klasu, a odlično se slaže s Matom. Još da im je trećeg naći u špicu napada. Prijavi
26. novembar 2011.14 god. comment_8510 Vec je nebrojeno puta pokazao da mu sasvim odgovara igra na krilu. A ima i sve potrebne predispozicije za tu poziciju. Brzinu, prodornost, tehniku... Misljenja sam da ga treba ostaviti tu gde je, bar do kraja januara, a onda, ako bude eventualnih pojacanja i izmena formacije videti kao i sta. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8542 Strasan igrac , samo da jos popravi igru protiv "velikih" klubova B) Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8544 Strasan igrac , samo da jos popravi igru protiv "velikih" klubova protiv Lpoola je bio jako dobar Treba nam raspolozen Danny protiv Valensije :rolleyes: Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8566 slazem se s Whisperom... Kun Aguer0, ja se nadam da ce svi igraci biti raspolozeni i popraviti igru protiv Valencije Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8571 A evo u ovoj novoj formaciji igra u sredini tik iza Drogbe. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8683 On i didier nemaju nista zajednicko osim boje koze...... Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8687 A to što su obojica strojevi za zabijanje golova :) ok Danny će tek biti :) Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8689 Budući Drogba :) Hajd da si rekao za Lukaku-a , al' za Sturridge-a mislim stvarno ! :D Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8694 A to što su obojica strojevi za zabijanje golova :) ok Danny će tek biti :) očito nam se razlikuju definicije "stroja", jer sturridge NIKADA neće biti stroj, može biti sjajan napadač, što već donekle i je, i zabijati golove, puno donijeti timu, ali baš stroj i "budući drogba" neće biti ;) Prijavi
28. novembar 2011.14 god. Autor comment_8696 Stroj za zabijanje je bio i Gerd Muller, pa nećeš usporediti njega i Lukakua npr. Prijavi
28. novembar 2011.14 god. comment_8699 Krilo se za njega ubilo, odliÄno prolazi tamo i dosta prijeti. Mislim da ne bi špica odigrao kao krilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.